• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány nappal randi előtt telefonon és SMS-ben egyeztettük le a találkozót, szép hangja van nagyon és választékosan beszél.
  • Megközelítés:

    11. kerületben Móricz Zsigmond tértől nem messze található, BKV-val talán nehezebb megközelíteni, mint autóval.
  • Helyszín:

    Az előző beszámolók óta úgy tűnik elköltözött. A ház régebbi, de a lakás nagyon igényes, mint Aletta! Tiszta és illatos minden.
    A masszázs tatamin történik sok tükörrel.
  • Lány külseje:

    Érkezés előtt én fejben diszkontáltam a képeken látottakat, de tényleg olyan mint a képeken! Nagyon szép arca van, őszintén mosolyog és jó kedvű. A Playboy-modell külső ellenére nagyon kedves, intelligens és jól lehet vele beszélgetni is. Fekete fehérneműben és combfixben fogadott, nagyon szexi volt. Van rajta néhány tetoválás de nem zavaró.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsa a találkozó közepén került sor, nagyon szakszerűen masszíroz, erős kezei vannak. Közben még jobban megismerkedtünk.
    Majd felajánlottam, hogy én is megmasszírozom, előtte még hosszan csókolóztunk. Masszázsom végeztével merev farkammal még csúszkáltam a fenekén, ő nyögdécselt és csókolóztunk. Ezután, még úgy hogy hason volt elkezdtem nyalni a teljesen nedves punciját, egy idő után megfordult, hogy jobban tudjak a csiklójára fókuszálni, és megint remegve élvezett el.
  • Levezetés:

    Fürdés után állva vár, éppen a melltartóját veszi le. Előkerülnek a gyönyörű mellei, mosolyogva hozzám lép és elkezdünk csókolózni. Nagyon jól csókol, teljes beleéléssel, közben egymás hajába túrunk és mindenhol simogatjuk egymást.

    Kérés nélkül letérdel és elkezd tempósan szopni, elég mélyen beveszi és nagyon jó a technikája. Majd ő feláll, folytatjuk a csókolózást. Megkérem hogy pucsítson a tatamin, nagyon szép alakja van. A bugyija még rajta volt, a farkammal szánkóztam kicsit a feneke között ő meg tolta magát rám. Levettem a bugyiját, ő hátra fekszik, folytatjuk a csókolózást. Lejebb megyek a puncijához, és elkezdem nyalni. Ő is beleéli magát nagyon, minden nyelvcsapásra érzékenyen reagál és nyögdécsel. Sokáig nyalom édes punciját és elérem a célt, elkezdi csípőjét még jobban a számra nyomni és remegve élvez el.

    Megdicsér, a változatosság kedvéért csókolózunk még, a hátamra fekszem és ő nagyon jó tempóval kezd el szopni, kezét is használja közben, amikor az élvezés határa érek ő elkezd nyögdécselni mintha ő is éppen elélvezne, én meg órásit élvezek.
  • Elszámolás:

    Kerületi átlagos ellentételezés, abszolút megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt Alettával találkozni, megismerkedni és szinte végig csókolózni. Nemcsak külsőre tökéletes, de belső tulajdonságai is nagyon megnyerőek. Ilyen egy igazán barátnős randi.
Happy Massage