• Barby

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a telefont és tudtunk egy időpontot egyeztetni. Kora este már mehettem is hozzá. A telefonban nagyon kedves volt, és ez a végéig így is maradt.
  • Megközelítés:

    Parkolás egyszerű. A hely könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A célnak megfelel. Rend van és tisztaság, a fürdőben van minden, ami szükséges: tiszta törölköző, tusfürdő, szájvíz stb. A szoba is tiszta. Friss ágynemű volt az ágyon!!
  • Lány külseje:

    A képek önmagukért beszélnek, személyesen sem más a benyomás. Az arctakarástól nem kell félni, nagyon szép arca van.
  • Action:

    Nagyon szexi ruhában fogadott. Leültünk, elkezdtünk beszélgetni, majd elmentem lezuhanyozni. Mikor beértem a szobába, mosolyogva várt az ágyon fekve egy falatnyi bugyiban. Lefeküdtem mellé, érzéki simogatásokkal indítottunk, majd elkezdtem felfedezni a testét. Kezdtem a szájával, nagyon érzékien csókolt, ami jobb volt mint bárkivel addig. Eléggé elcsavarta a fejemet. Majd haladtam lefelé és a csodás ciciknél, valamint a lapos pocinál muszáj voltam eltölteni több időt. Ezután ő vett kezelésbe és kaptam egy olyan finom franciát, amitől a fülem is ketté állt. Ezután én jöttem. Jó helyen kutattam nyelvemmel, óriási élmény volt és ezek a mozzanatok, a reakciói, a halk sóhajai már teljesen beindítottak. Gumihúzás, majd következett az aktus. Érdekelt, hogy Ő milyen pózban szereti. A hátulról és oldalról válasz után, hátulról kezdtünk, hol kicsit gyorsabban, majd lassabban, közben jó volt simogatni a feszes popsit és el-el csodálkozni a látványban. Majd megkérdeztem, hogy hasra feküdne-e és folytatjuk esetleg úgy. Ezután így mentünk tovább és érezhettem magam alatt a gömbölyű popsiját, csókolhattam az illatos hátát. Kíváncsi voltam, oldalról mit tudunk összehozni és a látvány elképesztő volt. Egy idő után megfogtam a kezét, mert adta a helyzet és ettől is lett baromi érzéki ez a póz is. Itt lett vége a dalnak. Számomra nagyon érzéki volt az együttlét minden másodperce és végig olyan volt vele, mintha nem ma kezdtem volna a dolgot. Kaptam volna még egy masszázst, de mondtam, hogy inkább megyek még lezuhanyzok, ha már leizzadtam a végére és nem akarom azzal húzni az idejét, hogy rám várjon az óra letelte után.
  • Elszámolás:

    Elején a telefonban megbeszéltek szerint. Nagyon korrekt és méltányos.
  • Összkép:

    Szerintem egy törzsvendége biztos lesz.Amikor arra járok szívesen meglátogatom.
Happy Massage