• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon fedeztem fel, nekem való választék alapján. Dél körül telefonon könnyen elértem. Az időpontot is meg tudtunk egyezni aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    A hely nem volt ismeretlen a számomra, könnyű a parkolás is. Tömegközlekedéssel is elérhető pár perces sétával a villamostól. Új építésű ház, bejutás kaputelefonos nyitással.
  • Helyszín:

    Az épületben már jártam a lakásban most először, gondolom nem utoljára. Új, modern lakás ahogy az épület is. A szobában egy franciaágy tetthelynek, és egy szék a ruházatnak. A fürdő szép tiszta, tágas, jól felszerelve. A szájvíznek nem találtam kispoharat, de megoldottam. A törülköző is kifogástalan. A lakásban többen is rendelnek, de nagyon oda figyelnek diszkrécióra.
  • Lány külseje:

    Kértem a képeken látható piros felszerelést, de nem azt kaptam, hanem a kétrészes feketét. Nem mondhatom, hogy sajnos mivel a formákat ez is remekül hozta. A mikor beléptem bocsánatot is kért emiatt, én természetesen nem bántam. Így rögtön közvetlenebb hangulatban indítottunk. Szóval a formák gyönyörű szépen gömbölyödnek alul-felül. A magassarkú szépen kiemelte a popsi domborulatát Arcra nem babás, hanem ahogy ő is írja inkább a vadító szexi milf típus. Nekem bejött.
  • Action:

    Szóval belépéskor már alkalmam volt megdícsérni alakját a másik szerelés miatt, amit egy kis fenéksimogatással is hangsúlyoztam. Nem volt ellenére és finom puha bőre engem azonnal a megfelelő hangulatba hozott. A szobában gyorsan egyeztettük a programot és irány a fürdő. A fürdő előtt várt amint végeztem és együtt mentünk a szobába. Szóltam, hogy én szeretném őt vetkőztetni. Kellően felajzva simogattam, ahol értem. A hatalmas didkók kicsomagolása fantasztikus élmény volt. Annyira le is nyűgözött, hogy nem emlékszem hogyan került a dákóm a szájába, csak arra hogy benn van, jó mélyen. Miközben az ágyon négykézláb franciázott a didkóit vagy a posiját markolásztam, simogattam. Nagyon jó volt, lehetett tolni neki mélyen torokra.
    Ezután én az ágyon hanyatt fekve, Cintia mellettem továbbra is négykézláb dolgozott a rúdon. Így jól hozzáfértem a puncihoz , popsihoz is. Ebből nem következhetett más mint a 69.
    Jól nyalható húsos puncija van, ami egy ilyen formás, gömbölyű fenékhez illik. Ki is használtuk a póz előnyeit. Én két kézzel a pospsiját markolva nyaltam, ő a didkóit erősen hozzám nyomva nyelte tövig a farkam. Szerintem ezt jó sokáig csináltuk.
    Gumihúzás után Cintia ajánlotta, hogy lovagol. Nem ellenkeztem, amit egy fordított beleüléssel indított. Így lovagolt meg előre és hátra hajolva is, én meg gyűrtem a posiját a didkóit ahogy a helyzet hozta. Majd dugtam hátulról, oldalról, nem kíméltük egymást. Végül misszibe kerültünk, olyan fordulatszámon ahonnan nem volt visszaút.
    Hangosan élvezve lőttem teli a gumit.
    Megállapítottuk hogy ez egy nagyon jó menet volt. Kaptam vizet (nagyon kellett), és egy remek masszázst. Maradék időmben még játszadoztam a didkókkal, majd fürdés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Szinte minden benne van az alapcsomagban így az extráig nem jutottam el. Előre rendeztük az ajándékot, első alkalommal ez is rendben van. Szerintem az ajándék átlagos mértékű.
  • Összkép:

    Azt kaptam amire készültem, egy vadító milffel egy fergetes szex. Feldobta, hogy a barátnőjével együtt is csinálhatnánk, bár engem egyedül is elintézett. Nem maradt bennem hiányérzet.
Happy Massage