• Lana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lana reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót.
    Elnézést kérek,hogy nem találtál a szájvízhez pohárkát..legközelebb nyugodtan jelezd,ha bármit nem találsz és már repülök is adni.
    Az orvosi papírral kapcsolatban pedig meglepődtem,mivel tudomásom szerint egyszer sem említetted meg,hogy szeretnéd látni :) Elég fura tartalmakkal bővítetted ki a beszámolót visszaküldés utan, dehát... lehet ez annak köszönhető,hogy a találkozó elég rég volt, az írás pedig friss ❤😊

  • Egyeztetés:

    Épp a közelben voltam és láttam , hogy online. VTR-en nagyon könnyen sikerült egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Nagyon jó megközelíthető BKV-val, én villamossal mentem, egyből ott tesz le egy köpésre. A parkolást nem pontozom, de úgy láttam volt hely bőven abban az időben.
  • Helyszín:

    Szuper hangulatos és diszkrét az "iroda"(ami számomra fontos), polgári lakás célnak átalakítva, van minden ami kell. Tusfürdőből 20 féle , szájvíz. Egyedül kis pohárkát nem találtam a szíjvzhez, így jól meghúztam a palackot -csak viccelek :) A markomba mértem ki az adagomat.
  • Lány külseje:

    Kis selyem köntösben fogadott, gyönyörű dekoltázzsal, amit később belülről is megnézhettem.
    Igazi szexbomba, ami azt jelenti, hogy kicsit teltebb alakja van, ami nekem nagyon is bejön!
    Képeken van kis retus, de annyi kell. Élőben sokkal szebb.
  • Action:

    Kedves beinvitálás után a fürdőbe kísért aztán kiment, én közbe elintéztem, amit el kellett aztán vissza a szobába és leültem a matracra.
    Épp hogy visszatért már mellém is ült és szó nélkül akcióba lendültünk, minden minden ment magától, én már nagyon be voltam indulva.
    Elején egy kis petting - főleg Lana melleivel, amivel nem tudtam betelni, és azóta is velük álmodom. Nagyon formás és nagyon masszívak!
    Ha cici kedvelő vagy, akkor ez a Mekka!
    A cicik után átengedtem a vezetést egy kis NF-fel, amit szuperül csinált aztán szép lassan lekerült minden textil, aztán ismét én jöttem orálisan, mennyi húsos punci a kedvencem.
    Technikája nem kezdő, s annyira jól csinálta hogy végem is lett.
    Már be volt készítve a jó üreg Szilvia, és egy kis takarítás után masszázzsal kényeztetett még regenerálódtam. Masszázsa finom gyengéd és lazító, nekem kellemes volt. Személy szerint erősen masszázst szeretem, de ha erre vágytam volna, akkor máshová megyek :)
    Később felajánlottam, hogy én masszírozom kicsit, aminek Ő is megörült.
    Először randiztunk így hát természetes volt, hogy kicsit hallgatag volt, de kis kezdeményezés után abszolút megnyílt ő is. Abszolút társ volt ebben is.
    A nagy masszírozás közben közbe feltámadt aminek fel kell és újra akcióba lendültem, gumi fel, jeleztem, hogy doggy-ban szeretném. Egy kis keresgélés után megvolt a célpont és nagyon nem kellett erőltetni.Hátulról betámadtam, mint az oroszok a lengyeleket. Közbe Lana melleit markolásztam hátulról, ami utólag felidézve is mennyei.
    Végül gumiba mentem el, lassú befejezéssel.
  • Elszámolás:

    Én utólag rendeztem a számlát.Extra kérésem nem volt, amit szerettem volna az nála alap, és abszolút mindenbe benne volt,
    Nincsen extra, ahogy előttem már megírták: Ő maga az EXTRA! VTR-en minden infót megkapsz.
  • Összkép:

    Összességében totál barátnő feeling, nagyon figyelmes és odaadó!

    Csak ajánlani tudom!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-05-31 15:38:01
Happy Massage