• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel küldtem neki VTR-t. Először rákérdezett, hogy egy órával későbbi időpont megfelelne-e. Sajnos késői volt nekem, de szerencsére rugalmas volt és elfogadta az általam javasolt időpontot.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megközelíthető. Duna Arénánál parkoltam, bőven volt hely így vasárnap reggel. Innen a ház könnyen megtalálható 3 perc sétával. Utcákban a parkolás neccesebb
  • Helyszín:

    Nem túl rég épülhetett nagy társasház nem túl magas emeleti lakása. Nem nagy lakás de a célnak teljesen megfelel. Tisztaság ok. Fürdőben minden van ami a randihoz szükséges.
  • Lány külseje:

    Nagyon fullos alacsony lány. Fekete sportos ruhában volt, bugyi melltartó szett volt a ruha alatt. Nagyon szexi teste van szuper szilikon cicik, formás markolni való popsi, szép arc.
  • Action:

    Az action kb akkor elkezdődött mikor a lakásba közösen mentünk fel. Bejutás után frissítővel kínált majd szexin elkezdett kibujni sportos ruhájából egy bugyira és melltartóra.

    Gyorsan megittam vizemet és én is elkezdtem levetkőzni közben már teljesen meztelen volt, felajánlotta a közös tusolást. Megfürdettük egymást alaposan mellekre, popsira puncira nagy hangsúlyt fektetve. Ő farkamat mosta és egyszer csak letérdelt és szopott. Támaszkodtam a falnak és kis idő után mondtam, hogy menjünk szobára mert itt elsülök.

    Szobában állva csókolóztunk simogattam melleit, popsiját közben farkamat húzogatta. Ledöntöttem az ágyra és franciáztam neki élvezte de el szerintem nem ment. Gumit húzott és elkezdett lovagolni, hol rámborulva csókolózva hol felegyenesedve, elkor melleit simogattam. Váltottunk misszibe itt csókolózva dugtam. Kutyus volt a következő pozitúra itt lehetett rendesen adni neki, majd lehasalt és úgy dugtam. Elfáradtam kértem végezzen ki szájjal. Aztán eszembe jutott, hogy azokra a remek mellekre kell élveznem.

    Ágy mellé álltam, ő féloldalt feküdt és elkezdtem verni farkam néha be be kapta majd amikor elélveztem melleire irányítottam utódokat, szép adag sikerült és fantasztikus látvány volt ahogy mellei közt folyik lefele a nedű. Segített letisztogatni és elment egy gyors tusra. Addig pihegtem. Olajos masszázzsal folytattuk, majd egy kis francia után lovaglás következett ami annyira jó volt, hogy bűm lett volna a pózcsere így lett végem másodszorra. Utána kis beszélgetés, tisztálkodás és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Előre történt konyhapultra ami végig ott is maradt. Átlagos mérték egy óráért.
    Nem töltöttem ki az órát teljesen de semmi hiányérzetem nem volt, teljesen kielégülve távoztam.
  • Összkép:

    Ha odaadó, szexi, barátnő feelinges lányt keresel aki szeret csókolózni akkor jó választás. Nekem bejött az egész randi, eleinte még zavarban is voltam.
Happy Massage