• KIARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén dél körül hívtam telefonon. Egyből felvette és még aznap délutánra tudott időpontot adni, ami nekem is jó volt. Így megbeszéltünk egy másfél órás randit. Kedves hangja volt a telefonban, szóval jóérzéssel indultam Kiarához.
  • Megközelítés:

    BKV-val menten. Nem kell sokat sétálni a HÉV megállótól. Az épület egy új építésű nagy társasház több bejárattal, de könnyen oda lehet találni.
  • Helyszín:

    A kapuból hívtam Kiarát aki fel is vette, és a kapott instrukciók után bejutottam az épületbe. Tiszta modern társasház. A lift gyorsan felvisz az egyik felsőbb emeletre. A lakások számozása nem úgy van sorrendben ahogy azt elképzelném, ezért egy kis keresgélés után találtam meg a helyes ajtót. A helyszín egy nagyobb lakás több szobával, amely tiszta és rendezett. A fürdőszoba is tiszta, többféle tusfürdőből lehet választani, van szájvíz és pohárka is kikészítve. Kétszer is kaptam száraz törülközőt Kiarától. Egy kis szobában voltunk amiben masszázs pad volt, valamint egy fotel, egy asztalka és egy ruha akasztó.
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben megfelel a képeknek, és mivel arcos képekkel hirdet nem érhet csalódás. Élőben is nagyon szép mosolygós arca van, igazán szexi a kisugárzása. Szép nagy mellei vannak, nagyon jó tapintásúak és a méretük is tökéletes. Formás, feszes feneke van. Úgy emlékszem valamilyen fekete ruhában fogadott. Végig nagyon kedves volt és érdeklődő. Nagyon jó a hozzáállása, és sokat mosolyog, ami szerintem sokkal jobbá teszi a dolgot, főleg az első alkalommal.
  • Erotikus masszázs:

    A lakáshoz érve Kiara nyitott ajtót és két puszival üdvözölt, majd levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet. Kiara bekapcsolt egy kis halk zenét. Leraktam az ajándékom az asztalkára, beszélgettünk egy kicsit, hogy mik a lehetőségek és mit szeretnék, utána elmentem zuhanyozni a fürdőbe. Másfél órára mentem, így két kényeztetés volt, és az első után jött a masszázs. Kiara megkért hogy feküdjek fel a masszázs padra. Hason feküdtem, a fejemet pedig erre a célra kialakított helyre tettem és Kiara a hátammal kezdte a masszázst. Közben beszélgettünk is de volt amikor csendben élveztem a masszázst. Először csak gyengéden simogatta a hátamat, majd közepesen erős mozdulatokkal folytatta. Nagyon szakszerű volt, mondta is, hogy tanulta a masszázst. A hátam után a kezeimet is alaposan megmasszírozta. Ezután a lábaimat masszírozta, ami újra izgalmi állapotba hozott, ezt ő is észrevehette mert többször benyúlt az intim részekhez miközben a lábaimat és a fenekem masszírozta. Majd Kiara mondta, hogy megfordulhatok. Szóval még a masszázs padon háton fekve elölről is megmasszírozta a lábam, közben a szemembe is nézett, nagyon izgató volt, itt már teljesen merev voltam. Ezután következett a második kényeztetés. A masszázst is nagyon élveztem.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszaérve Kiara még kiszaladt egy percre, mikor visszatért levette a ruháit és hozzám lépett. Simogattuk egymást állva egy kicsit, majd a mellei közé vette a rudamat és így izgatta. Utána leültem a fotelbe Kiara pedig fölém hajolva állt és én a melleit csókolgattam simogattam egy darabig, közben kis hanghatások voltak a részéről. Majd elkezdett franciázni, kellő nyálmennyiséggel nagyon élvezetes volt, főleg hogy többször a szemembe nézett, nagyon szép szemei vannak. Aztán még a mellei közé vette és így mozgott, kényeztetett. Utána visszavette a szájába és újra franciázott közben a kezét is használva, így is lett végem, a szájába élveztem. Kiara kiszaladt a fürdőbe, majd jött a masszázs.
    A masszázs után következett a második kényeztetés. Teljesen felizgulva a fotelbe ültem Kiara franciázott egy kicsit, majd újra mellei közé vette és így izgatott. Utána a kezével kényeztettet, eközben szinte végig a szemembe nézett, ami nagyon jól esett. Szóval kézzel végzett ki másodjára, a melleire irányítva az utódokat. Majd pihentem egy kicsit, kaptam egy újabb száraz törölközőt és irány a fürdő. Felöltöztem és még megittam a vizet, amit kaptam majd útnak indultam. Kiarával két puszival és egy öleléssel búcsúztunk, ami nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem az asztalkára, de mondta, hogy ráért volna a végén is. Talán az átlag alatt egy kicsivel, de az élmény annál sokkal jobb, nagyon megérte. Extrákat nem is kérdeztem, ami a másfél órában alapból van az szerintem már elég jó, nekem nem is kellett volna több.
  • Összkép:

    Kiara nagyon kedves, szép, intelligens lány, mindenben arra törekedett, hogy nekem jó legyen. Hozzáállása és a kisugárzása nagyon jó benyomást tett rám. A masszázs kellemes és szakszerű volt. Ugyanakkor tudja mi kell egy férfinek és erotikus téren is kiváló. Szívesen visszamennék hozzá.
Happy Massage