• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés SMS alapon volt, de egy kicsit hosszúra nyúlt. Elég sokat írtunk egymásnak és a végén sikerült összehozni a randit.
  • Megközelítés:

    Ezzel sosincs gond. Több busz is jár erre és mindig találni szabad parkolóhelyet a közelben.
  • Helyszín:

    Jázmiiin kétszobás kuckója ahol Fruzsival és esetenként Kingussal fogadja a vendégeket. Szobában kényelmes nagy ágy és a fürdőben is minden van ami kell. Állítása szerint idővel új helyre költözik.
  • Lány külseje:

    Jázmin még mindig ugyanaz a fiatal babaarcú tini kinézetű lány. Cicik átlagos méretűek és feszes teste van.Említette, hogy diétázik, bár én nem láttam rajta felesleget. Ha van rajta valamennyi, akkor az pont jól van elosztva. Szexi fekete ruciban nyitott ajtót.
  • Action:

    Megérkezésemkor csók majd cipő le és be a szobába. Itt elfogyasztottam az általa felkínált frissítőt, majd egy rövid csevegést követően; indulhattam tusolni. Az út porának lemosása után az ágyra telepedtünk és elkezdtünk csókolózni. Lefejtettem róla a textilt és folytattuk a csókcsatát. Elkezdtem lejjebb kalandozni és a ciciket vettem kezelésbe. Csókolgattam és nyalogattam őket és utána egyszerre foglalkoztam velük. Utána haladtam tovább dél felé és a punciját vettem kezelésbe. Ujjazás nincs ugyan, de egy ügyes nyelvmunkát mindig szívesen fogad. Elkezdtem a nyelvemmel dolgozni a punciján. mire a teste megrezdült párszor. Fokoztam a nyelvjátékot és az ő rezdülései heves rángásokká alakultak. Folytattam tovább egyre intenzívebben, amire megjött hangja és kéjes sóhajok szakadtak fel belőle. A hajrában, már a fejemet is húzta magához és amikor elérte az orgazmust akkor a fejemet a lábai közé szorította. Kicsit zihált az élménytől és amíg erőre kapott addig csókolóztunk egy keveset. Elfeküdtem az ágyon és ő elkezdett franciázni. Rendesen bólogatott a velem egykorún és én közbe a haját fogtam és a másik kezemmel simogattam ahol értem. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk. Ő lassan vágtázott rajtam és én simogattam a ciciket. Felültem és így folytattuk tovább. Átfordítottam őt, hogy én legyek felül és ekkor egy kevés lábimádatot is beleiktattunk a programba. Többször csókolóztunk és elég heves tempóban járattam benne a velem egykorút. Már kezdtem érezni, hogy közel járok ezért gumi le és egy kevés francia után a szájába engedtem az utódokat. Hagyott lenyugodni és utána ment ki a fürdőbe. Én az ágyon elterülve pihegtem és amikor visszajött, akkor ittunk egy újabb frissítőt és beszélgettünk a friss képekről, valamint a tombolajáték is szóba került. Magamra vettem a gönceimet és rendeztem a csokrot. Kimentem az előszobába és visszahúztam a cipőmet. Búcsúcsókok és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Bővebb infó mindent tartalmaz, ezért senkit sem érhet meglepetés.
  • Összkép:

    A mostani randi egy light-osabb volt, mert semmi különleges dolgot nem kértem tőle és nem egy eget verő esemény reményében látogattam meg. Néha jó a rohanó hétköznapokból kiszakadni egy kicsit és lazítani egy olyan lány társaságában, mint Jázmin.
Happy Massage