• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom! ❤️


    Szeretném ezzel a kis szösszenettel megköszönni neked a felejthetetlen randit amit együtt töltöttünk és ezt a klassz beszit is 🙂

    De mióta volt ez a randi, azóta megvolt az ismétlés is, lassan már azt a reagot kellene neked írnom 😁 Bocsánat, hogy ennyire elkéstem vele, de ezt már megszokhatta az aki ismer engem. Biztos vagyok benne, hogy ezzel te is így és szerintem most is nagyon fogsz neki örülni 🙂

    Most egy kicsit viszont rövidebbre lezárom a megszokottnál...

    Örülök, hogy ennyi együtt töltött randi után is ugyan olyan jól érezzük magunkat egymás társaságában, feltudjuk dobni mindig valamivel, hogy sose legyen egyhangú és unalmas. Ami még szerintem nagyon fontos, hogy mindig van közös témánk amit szeretünk egy kicsit kibeszélni. Nincs kínos csend és ez remélem mindig így marad 😉 Nem mellesleg egy kedves, figyelmes úriember vagy csodás értékekkel, ami nálam egy plusz pont 🙂

    Úgyhogy várlak vissza szeretettel még nagyon nagyon sokszor, ha szeretnél egy kis vihart az életedbe! 😛


    CSÓKOLLAK ÉS ÖLELLEK 😘


    Miss Hurrikán ❤️

  • Egyeztetés:

    Wandával már elég régen ápolunk igazán kellemes kapcsolatot,még valamikor itt az oldalon fújt minket össze a szél...
    Nemrégiben belesodródtunk egy négyes összegabalyodásba, ami után úgy éreztem,hogy önző módon egyedül is meg kell látogatnom Istennőmet.
    Ezért hirtelen felindulásból, aljas kéjvágytól vezérelve telefonon elrebegtem Arany Kisasszonynak a Vele kapcsolatos pajzán vágyaimat,ezt megerősítettem belső üzenetben is, majd Vtr-n történt a kézkérés.
    Erősen hajnali órát választottam,mivel egyenesen a gyárból szöktem el Kedvesemhez,egy erotikától túlfűtött ,, torkos csütörtök'' megtartásához.
    Wanda jó szokása szerint rendkívül rugalmas, könnyen elérhető.
  • Megközelítés:

    Az Angyal-lakot ismert fővárosi piac környékén, néhai uralkodónkról elnevezett főutak összefekvése környékén találjuk.
    Közösségi közlekedést igénybe vevő kalandorok számára a megközelítés maga a Kánaán, hiszen repülő, és kishajó kivételével szinte bármilyen eszköz igénybe vehető. Villamos,busz szinte az ajtó előtt tesz ki kéjre éhes utasát.

    A Vtr-n kapott címet GPS kitűnően ismeri,ház elé irányít, ahol tudtommal fizetős, de időnként nem egyszerű a parkolás, bár a közeli kis utcákban mindig lehet helyet találni a gépsárkánynak.
  • Helyszín:

    Egy, a közelmúltban épült társasház magasabb régiójában találjuk Wandánk kéjkuckóját,hová lift repíti fel a kalandort.
    Egy tipp-topp, mindig rendben tartott lakásról beszélünk,mely csinos úrnője szorgalmát dícséri.
    Amerikai konyhás nappaliból nyílik a fürdőszoba,és a foglalkoztató helyiség is.
    Fürdőben méretes kádban tusolhatunk,a színesen villogó tusolófejjel,melyhez kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő készletből választhatunk.
    Fürdés végeztével tiszta, száraz kilépőre állva száríthatjuk magunkat s nagyméretű,puha törölközővel.
    Mosdóhoz készítve többféle szájvíz,pohárkák, dezodorok várják az igénybevételt.
    Röviden, minden adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

    Leányszoba hangulatos vörös színben pompázik, mennyezeten színváltós ledvilágítás fokozza a hangulatot. A sarokban Artúr, a hallgatag szobainas őrzi levetett ruháinkat. Apróságokat kis szekrénykére tehetjük,a komódon a szeánsz kellékei várnak sorukra.
    A randi érdemi része az igazán nagyméretű,még négy személy számára is kényelmes(tesztelve!) franciaágyon zajlik, mely jól bírja a hevesebb megterhelést,amire szükség is van,Wanda szemérmesen visszafogott temperamentumát ismerve :-)
    Összegében a lakás kiválóan megfelel egy kellemes randi diszkrét eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Wanda a húszas évei végén járó gyönyörű Nő, ahogy adatlapján is olvashatjuk,nem párductestű „bóti macska” , illetve plázacica hanem kicsit teltebb bombanő.Bár arckitakarással hirdet,nem kell megijedni,ez csak az inkognitó megőrzése miatt van.
    Gyönyörű barna szeme van,melyben öröm elveszni, csókolni való érzéki ajkak,bájos arc,mit hosszú, fekete hajzuhatag keretez.
    Méltó díszei a ruganyos ,hatalmas,kerek keblei,kényeztetésre élénken reagáló bimbóival.
    Ehhez a szemet gyönyörködtető látványhoz társul formás,kemény popsija, selymes combjai a köztük rejtőző simára borotvált illatos kincsével. Wanda nem csak egyszerűen ,,jó nő'',hanem egy kedves, intelligens,mindig vidám kívánatos leányzó, akinek már a megpillantásakor eszét veszti a gyenge férfi a rátörő ősi ösztönöktől.
  • Action:

    Telefonon jeleztem érkezésemet,Wandus kuncogva mondta,hogy utolsó alkalom,hogy beenged,tanuljam meg önállóan a bejutást:-)

    Így aztán gyorsan fellifteztem a gyönyörök szintjére,és máris libbentem a kéjkuckó ajtaja elé.
    Wandus feltárta az ajtót, beléptem, és a szívéhez...izé...szívemhez kaptam a meglepetéstől, hiszen egy testre simuló bőrszerkóban, harciasan előremeredő mellbimbókkal fogadott.
    Letérdeltem elé,és miközben megváltam topánkáimtól,a szemem előtt hívogatóan előbukkanó kincsét igyekeztem nyelvemmel üdvözölni.
    - Ez így nem ér!- sóhajtotta némi kellemes nyalakodás után Wanda. Így aztán a szobában álldogáló Artúrt szabadságolva művészien szétdobáltuk a ruháimat,miket Kedvesem felhevülve cibált le rólam...

    Törcsivel a kezemben beszáguldottam a fürdőbe,hogy randi komformossá hozzam magam a színesen zuhogó vízzel, majd gyors szájvizezés után már robogtam is a tornaszobába,mert nem akartam lemaradni a program elejéről.

    Éppen idejében érkeztem, mert Angyalkám már őszinte bánatomra végzett az izgató lepedő felvarázsolással,így picit ,,duzzogva'' feküdtem mellé az ágyikóba.
    Egymás lágy simogatása közben csókolózni kezdtünk, ami Wandánál igazi, barátnős, nyelves csók,nem pedig sima szájrapuszi, oszt jónapot! kategória.

    Majd szépen elkezdtem felfedezni a kedvenc Déli irányt,először is természetesen üdvözölve Wandus figyelemreméltó ikreit,miket lelkesen kényeztettem, igyekezve felderíteni az elém tárt izgalmas felületet. A nyelvemet ért szúrással mit sem törődve köröztem a gyémántkeménységűvé vált bimbókon, miközben felettébb jól éreztem magam.

    Majd lassan elszakadtam kedves játszótársaimtól,és folytattam vándorlásomat eredeti célom felé,utamat apró csókokkal meghintve.
    Ám ahogy végre megérkeztem a vágyott, simára borotvált, illatos csuporkához,de meglepetésemre Wanda szorosan összezárta előttem formás combjait, és kuncogva lazán a hátamra fordított,közölve, hogy innentől övé a játszótér.

    Természetesen jófiú módjára engedelmeskedtem,mert nem vagyok én semmi jónak elrontója. Kedvesem gondoskodva párnát tett a buksim alá, majd elkezdte mutatványát.
    Megsimogatta,csókolgatta mellkasomat,majd határozottan nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

    Először kézbe vette, majd nyelvével körözött a hegyén, aztán éreztem,hogy nyelvét lefelé húzza a száron. Leérve csókkal üdvözölte a zsákos családot,majd megmorzsolgatta, és egyenként szájába vette a kavicsokat, miközben kezével cerkámat tornáztatta.
    Aztán felfelé ismét végignyalta a rudat,majd felérve olyan szűzies visszafogottsággal kapta ajkai közé vezéremet,hogy közben nózija hangosan koppant a hasamon.
    Lelkesen pörgette izgató nyelvét szerszámomon,hol kiengedve,hol tövig elnyelve bűntársamat,néha kacéran rám pillantott,mintegy ellenőrizve a hatást.

    Mivel nem akartam gyorsan (f)elsülni,így inkább felhúztam magamhoz Kedvesemet,hogy csókot lopjak,meg időt húzzak :-)
    Kellemes csók csata után megkértem hogy vegyük fel műsorba a kedvenc páratlan számomat,amely párosan az igazi.

    Wanda helyeselte az ötletemet,és máris átdobta felettem combját,a déli égtájat gondosan a nyelvem elé illesztve.
    Aprólékosan megcsókolgattam a hívogató finomságokat, majd nyelvemet a finoman nedvesedő nyílásba süllyesztettem.
    Lágyan kényeztettem Kedvesem kincsét,jól ismerve már,hogy mit szeret,nyelvem hegyével előcsalogattam legérzékenyebb pontját,és finoman játszadozni kezdtem vele.

    Közben már Wanda is mély vizsgálatnak vetette alá Kispajtit,de egyszer csak elkezdett ütemet veszteni,hangosabban sóhajtozni, közben kelyhe egyre bővebben adta zamatos örömnektárját. Gyorsítottam nyelvem játékán,erre Kedvesem hevesen megremegett, és kicsit elröppent,majd olyan lendülettel vette újra torkára botomat,hogy szinte még a homlokom is behorpadt. Ilyen túlerőnek nehéz ellenállni,ezért aztán hatalmas robbanással megadtam magam, örömcseppjeimet Kedvesem gyorsan el is tüntette pocijában.

    Szünetben némi folyadékpótlás,és kávézás közben picit beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Wandám közben egyre élnkebb érdeklődést mutatott tettestársam iránt, majd úgy gondolta,hogy ideje a lovak közé csapni...

    Ezért aztán leányszobába visszatérve nőies mozdulattal beledöngölt az ágyba, majd cerkámra bukott, hogy életre lehelje a tetszhalott vitézt. Pár pillanat múlva rudam ezredessé avanzsált, ezért Kedvesem gyorsan rá is húzta a díszmagyart,majd közölte,hogy pacizni szeretne .

    Ezért szépen elhelyezkedett felettem, majd botomat óvatosan forró öle mélyére eresztette. Szép lassan ringatózva kezdett rajtam mozogni, majd fokozni kezdte a tempót,egészen a vad vágtáig. Közben kedvemre kijátszhattam magam előttem ringó formás kebleivel. Néha magamra húztam,váltottunk néhány csókot,majd lassan éreztem, hogy közeledek a beteljesüléshez,ezért megkértem lovasomat,hogy szájával vigyen el a csúcsra.

    Kedvesem leszállt lováról,lerántottam a gumit, Ő pedig máris mohó ajkai közé vette rudamat.Rövid idő elteltével meg is indult a maghasadás,a feltörő láva ismét Angyalkám pocijában fejezte be röpke pályafutását.
    Hagyott ajkai közt lenyugodni,majd némi romeltakarítás után tusolás, öltözés, és egy kis innivaló elfogyasztása, és búcsúzás után, egy szuper napindító élménnyel gazdagodva,remegő térdekkel tova szambáztam egyéb teendőim iránt.
  • Elszámolás:

    Wandánál egyszerű az elszámolás.
    Bővebb infó mindent tartalmaz,de telefonon is választ kapunk az ilyenkor szokásos kérdésekre.
    Csokor mérete átlagos, közhelyesen egy átlag feletti élményért cserébe, nagysága a helyszínen sem változik.
    Szokásom szerint érkezéskor adtam át szerény rezsi hozzá járulásomat némi csekély ajándékkal.
  • Összkép:

    Már megszámolni sem tudom, mennyi randink volt már az elbűvölő Miss Hurrikánnal.
    Vele mindig szuperjók az együttlétek,erről odaadóan gondoskodik.
    Természetesen erősen ajánlott minden kedves úriembernek.

    Kedves Wanda!
    Ma ismét alaposan elvarázsoltál, már nem is tudom,hogy hová lehet még ezt fokozni??
    De kíváncsian várom a folytatást!
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Happy Massage