• Jessica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hölgy szerintem csak ezen a portálon hirdet. Már régóta a szeretném meglátogatni kategóriában volt, de az első negatívabb beszámolója elvette a kedvemet. Aztán született két elégedettebb írás. Ezután gondoltam, hogy érdemes lenne utána kérdezni a dolgoknak. Először WhatsApp-on írtam rá. Röviddel később jött egy rövid, lényegre törő tájékoztatás. Ezután történt a telefonos egyeztetés.
    Nagyon kedves hangja volt, szinte látszott a mosoly a vonal másik végén. Itt már tutira fixáltuk a randit néhány órával későbbre. Ígértem még egy megerősítést 1 órával a pontos időpont előtt.
  • Megközelítés:

    A helyszín a 11.kerületben volt, de nem ott ahol a térkép jelzi. Itt frissen épült, néhány családos társasházak a jellemzőek, egy részük még most épül. A címet először csak iránymutatásként kaptam meg, később ő hívott fel, hogy korrigáljuk, és így már a hátig jutottam. Waze-t használok, nem volt gond a navigációval. Itt felhívtam, és már mondta is az instrukciókat, én pedig repültem hozzá.
    A cím tömegközlekedéssel sztem nehezebben közelíthető meg, de pontosan nem néztem az efféle lehetőségeket.
  • Helyszín:

    Előre fixáltuk, hogy nem szeretnék egy kis szobában egy székkel és egy ággyal felszerelt randihelyszínt találni. A leírásban megadja, hogy egy penthouse-jellegű lakásról van szó. A lakás még ennél is szebb, szuper nagy nappali nagy LCD- TV-vel, amerikai konyha, szépen burkolt fürdő. Szóval tökéletes helyszín egy ilyen istennőhöz. A higiénia mindenhol 100%, de inkább több.
  • Lány külseje:

    Beléptem az ajtón, visszafogott puszik, bemutatkozás. Kaptam frissítőt, majd egy törülközőt, és egy gyors mosdás után már tértem is vissza hozzá. Az ISTENNŐHÖZ! Kedves olvasó, a látvány csak nehezen leírható. A lány valóban a 20-as éveinek elején jár. A fotókon valószínűleg ő van. Azért csak valószínűleg, mert élőben fényévekkel jobban néz ki. Helyes pofi, rengeteg mosoly, laza viselkedés. Szája jelzetten feltöltött, mellei erősítettek, állítólag nem szilikon. Tapintásuk szuper. A magassága a modellekével vetekszik. Popsi és lábak elmondhatatlanul szépek. Kis tettválása van a jobb csípőlapát lefutásában, de diszkrét, és nem zavaró.
  • Action:

    2 órát maradtam, mert minden adott volt a kellemes időtöltéshez. Az elején apró csókokkal hangoltunk, majd a kanapén folytattuk az ismerkedést, simogatást. Kibontotta nagyszerű melleit, melyek a kényeztetésre szuperül reagáltak. Majd elérkezett az idő a franciához. Én csak gumis műsorban részesültem, viszont simán ment a mélytorok. Óvatosan néha én is belemozogtam. Ezután 69, nyaltam a gyönyörű puncit, és sajnáltam nagyon, hogy a csaj nem az én barátnőm. Azt hiszem, ekkor élvezett el először. A gumi már rajtam volt, kissé megnedvesítette még a nunit, és már követelt is, minél mélyebben. A pózok pontos sorrendjére már nem is nagyon emlékszem, volt, hátulról, előlről, később lovaglóan is. Szinte mindig a csiklóját is izgatta, majd újra elment, velem együtt.
    Elszaladt felfrissíteni magát, ezután jó 10-15 perc igen kellemes beszélgetés vette kezdetét. A második felvonás már hosszabbra nyúlt. Gumi, francia, mélytorok, én pedig a popsit izgattam finoman. Majd hátulra kerültem, és jól ki is nyaltam, a nyelvemet finomat e-bevezetve. Mellette diszkrét popsi ujjazás. Majd az előre megbeszéltek szerint síkosítás, és óvatos behatolás most már a szűkebb bejáraton. Nem volt semmi ellenvetés, sőt, még ő tolta magát hátra, én pedig fékeztem őt, mert azért ilyen ütemben még nem tágult. A néhány perc türelem meghozta a gyümölcsét. Egyre ütemesebben dugtam a popsiját, ő pedig a csikló izgatások között talán ismét elélvezett. Mit mondjak, nincs problémája a popsival. Ezután meglovagolt szemből popsival, majd kutyus a szőnyegen, majd oldalról, mondjuk ez valamiért nem az én pózom. Később az asztalhoz invitáltam, itt toltuk még jó ideig. Azt hiszem kimaxoltuk a terület adta lehetőségeket. Közben egyszer-egyszer kis ujjazás, nyalás....
    Szóval tartalmasan telt az együttlét, sok mosolygással, beszélgetéssel, nyögdécseléssel. A második élvezésem már csak segítséggel ment a testére, mert a lábaimban már semmi erő nem maradt.
    Ő kb.10-szer volt a felhők közelében, ha csak 5-ször el is rebbent, az is kitűnő eredmény mindkettőnknek!!!!!!
  • Elszámolás:

    Az első órában igen magas. Popsi extra. Én mégis azt mondom, abszolút korrekt, ahogy előre fixáltuk.
    Érkezésemkor jól láthatóan helyeztem el, szó sem esett róla
  • Összkép:

    Milyen érzésekkel távoztam? Távoztam, mert az időnk elillant, és így muszáj volt, bár TP-nek nyomát sem éreztem.
    Ha tehetném, minden nap vele aludnék el. Kár, hogy nem vagyok pl. 8 évvel fiatalabb.
    A hölgy egy csoda. Innen in néhány csókot küldök neki.
Happy Massage