• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágám! Köszönöm szépen a beszámolót. Én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban, így meg is lepett, hogy "csak" jó volt.. Valószínűleg nem volt minden tökéletes, de elfogadom, van ez így. :) Minden szépet és jót kívánok Neked! Ölel: Vivi

  • Egyeztetés:

    Képeit nézve és beszámolóit olvasva heves késztetést éreztem, hogy meglátogassam. E lapon keresztül üzentem neki, megadva főbb paramétereimet, megkérdezni, hogy csatlakozhatnék-e rajongó táborához. Igenlő válasza után megkezdtem a harcot a telefonnal. Különböző napszakokban is csak a Telekom jött be. Egyszer csak visszacsörgött. Azonnal hívtam és autózása közben (remélem rögzített telefonnal) jól elbeszélgettünk. Miután tisztáztuk, hogy az én "csókkedvelő" mivoltomhoz az Ő "imádok csókolózni" érzete társul, úgy döntöttünk, hogy találkoznunk kell. Meg is állapodtunk az ünnepek utáni időpontban. Előző nap még sms-ben megerősítettük.
  • Megközelítés:

    A ház az adatlapon megadott helyen, könnyen megtalálható. Csendes utca, mindig ingyenes parkolással és bőven található szabad helyekkel. Néhány perc sétával sok BKV elérhető.
  • Helyszín:

    Vivi egyedül bérel egy nagyon szépen felújított lakást. Nincs logisztikai kényszer, nem kell suttogni. A fürdő zuhanykabinnal és eleve száraz kilépővel, mindenféle kegyszerekkel ellátva. Két törölköző is jár.
    A tágas szobában puha tatami, két személyes fotel, öltöző puff található. A teljes áhítathoz tükörfal, kellemes világítás és zene társul.
  • Lány külseje:

    Vivi elegáns, testhez simuló ruhában, magas sarkúban fogadott. Sokat sejtető, de keveset mutató képeiből az már látszott, hogy egy arányosan karcsú, magas hölgyet takar a ruha. A meztelen valóság azonban azt is megmutatta, hogy ez a gazella termet hihetetlenül izgalmas, erotikus képzeleteket felkeltő kecsességgel is meg van áldva. Markolásra ingerlő popsi gerezdek, tenyérbe kívánkozó cicik. Ami azonban mindezt felülmúlja, az az arca. Oroszos szépségű arcvonások, gyönyörű szemek, csókos ajkak. A csúcs azonban a tekintete, amiben el lehet veszni. Sugárzik belőle a kedvesség, kópéság és lelket mutató és lélekbe látó őszinteség. Evvel annyira fogva tartott, hogy sok minden elhomályosult. Pl. itthon el kellet gondolkodnom azon, hogy van-e tetoválása.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után, még ruhában, ajándékom átadása után máris összesimultunk és a csók is részévé vált az üdvözlésnek. Vivi már akkor a fülembe súgta: " ezt hiszem jóban leszünk". És lőn! Zuhanyozásból visszaérve, elkértem a második törölközőt és a fotelbe ülve élveztem végig vetkőzését. Ezután az ölembe vontam, hogy megbeszéljük, hogyan is töltsük el a következő két órát. Közben persze folyamatos csókolózás közben felfedeztük mindazt amit a kezeink elértek. A két óra általában a kétszeri kényeztetésről szól, de mivel én már csak egylövetű vagyok, a kétszeri szeretgetés neki jár. Így közös véleményünk volt, hogy a masszázs valahova a közepére, végére kerül. Végül nem maradt rá idő, de megegyeztünk - nem nagy biztonságérzettel - hogy legközelebb sort kerítünk rá.
  • Levezetés:

    A fotelből felkelve, előbb állva élveztük végig az egymáshoz simulást. Számomra külön élvezet volt, hogy magas sarkúban már szinte alig kellett lehajolnom a csókjához.
    A tatamin én kezdtem a kényeztetését. Mellé térdelve megint csak csókkal indultunk, miközben kezeim bejárták hegyeit és völgyeit. Közben már lábai szétnyíltak, teret engedve combjai belső felének simogatására is. Utána persze végig is kellett csókolgatnom, ahol korábban a kezeim jártak. Eljutottam a csodálatos duzzadó csiklót és húsos kisajkakat rejtő barlang szájához, ahol most egy más fajta csókolózásra nyílt lehetőség, a szinte ajkakkal rendelkező fészekben. Az ujjazás ugyan nem kívánatos, de így itt nem is volt rá szükség. Vivi lélegzete elég hamar hangossá és szaggatottá vált, combjain remegések futottak végig. Az időérzékünket ugyan hamar elvesztettük, de gondolom több percig volt a majdnem partján. Élmény volt vele osztozni a mindjárt....mindjárt érzésben. Aztán egyszer csak ölébe nyomta fejem, combjaival satuba szorított és nagy hullámzással elélvezett. Csodálatos volt végigkísérni ezen az úton.
    Ernyedtségét kihasználva mellé feküdtem és összebújva csókolóztunk. Feléledve Ő vett kezelésbe. Rám feküdt és úgy csókolt. Milyen jó is ez, amikor elfekve csak "tűrni" kell. Kiszakadva ebből elindult lefelé, cicivel végig simogatva, majd nyelvével alulról felfelé haladva a golyókon át jutott el a játékszeréhez. Ezt is kézzel, nyelvvel becézgette, majd francia tudását is bemutatta. Volt egy olyan csúszka is, ahol rám hajolva hagyta őket egymás közelében beszélgetni, mintha....arra azonban nagyon vigyázott, hogy ez csak mintha is maradjon. Közben cicijeit simogathattam, bimbóival beszélgettem kézzel és szájjal.
    Kérésemre keresztbe fordult rajtam, úgy hogy egyik kezem a csiklójához simult, másikban a cicik váltották egymást. Így már rövid kezes, franciás kezelés közben én is elszóltam magam. Szájában levezetett, majd tisztálkodások, ivások következtek.
    Ezt összebújós beszélgetés követte, aminek során meglepően sokat tudtunk meg egymás életéről, véleményéről. Tudományos eszmefuttatást is tartottunk az igazán jó csókról, megállapodva, hogy ugyanazt szeretjük. Alkalmaztuk azonban a népi mondást: " a csókot ne magyarázd, hanem gyakorold"
    A kis pihi után felajánlottam egy második kényeztetést számára. Ez pontos másolata volt az elsőnek. Utólag bevallotta, hogy neki ilyen rövid idő alatt kétszer még soha sem sikerült, de gondolta a kedvemért próbáljuk meg, legfeljebb majd megjátssza. Tévedett, nem kellet megjátszania, valódi volt.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek, a méltányos rózsaszálak mellett minden belefér, ami a kategóriában lehetséges.
  • Összkép:

    Vivi azon kívül, hogy csodaszép, izgalmas Nő, egy nagyon kivételes ember is. Nem egy "szeretetbomba", hanem olyan mint egy lassan hömpölygő folyam. Szeretetében nem kapálózni, versenyt úszni kell, hanem csak hagyni kell az embernek sodortatni magát, élvezni a lebegés, körülölelés élményét. Ez a szeretet folyam feltöltést ad és nem lehet Öt nem viszont szeretni. Azt hiszem ez az igazi titka, amiért a magyar nyelvben egy új szót is kell alkotni. Az "isteníteni" megszokott szófordulat, no de "istennőíteni"??
    Vivi drágám szeretnék törzsvendég lenni nálad!
Happy Massage