• Yade

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en írtam, de telefonon is hívtam. Azonnal elérhető volt és elég alaposan át is beszéltük a programot.
  • Megközelítés:

    Mivel nekem séta távolság, ezért a parkolásról csak általában tudom mondani, hogy problémás szokott lenni a környéken. Egyébként a cím egyértelmű és könnyen megtalálható. A bejutás is pofon egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás egy direkt erre a célra kialakított, több szolgáltatót adó otthon. Amit én láttam belőle az praktikus és egyszerű, pont amit vár az ember. Előszoba után nyílik a kis masszázs kuckó és az előszobából a zuhanyzó is. Ez utóbbi tud fennakadást okozni, ha egyszerre több vendég van. Zuhanyzó és a kiszolgálás tökéletes.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy határozott, “végzet asszonya” típusú hölgyet képzeltem. Ezzel szemben egy bájos, nagyon kis visszafogott teremtés fogadott az ajtó mögött. Kicsit mást vártam, de egyáltalán nem voltam csalódott. Sőt, igazából a hangulatomhoz jobban is illett egy ilyen visszafogottabb lány. Fekete fehérnemű volt rajta és igencsak csinos volt. Az arcát picit lepontoztam, de ez senkit ne riasszon el. Kimondottan bájos arc is társul a csinos testhez, azért az alacsonyabb pont, mert nekem nem egészen az esetem. Amit külön kiemelnék, az a korrektsége. Minden értékem a szobában maradt, de amíg zuhanyoztam ő sem volt a szobában. Jól kommunikált és kedves volt. Összességében mást vártam, de jó volt az első benyomás.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs pont olyan volt, ahogy kértem. Szeretem a kemény, sport masszázst, de most egy kimondottan gyengéd, relax masszázsra vágytam. Nagy csodára nem volt szükség, de egész jó mozdulatokkal gyorsan ellazított és egy nyugodt állapotba varázsolt. Nem volt különleges a masszázsa, de nagyon alapos volt és érzéki. Finoman izgatta, amit izgatni kell. Majd a végén az egész hátamat végig simította a melleivel. Pont annyira volt izgató, hogy fordulás után ne nagyon kelljen várni a merevedésre. Mindezt két tükörből is lehetett követni.
  • Levezetés:

    Fordulás után kézzel előmelegítette a dolgokat egy natúr franciához. A francia maga nem volt különleges, de közelebb vitt a véghez. Közben azért én is elkezdtem kicsit felfedezni őt, de most egyoldalú randevúra érkeztem, önző módon csak kértem és nem adtam. Azért a nagyon csinos popsit és a tenyérnyi kis melleit alaposan felfedezte a kezem és a nyelvem is. Volt olyan pillanat, amikor mintha ő is kicsit hangulatba jött volna, de lehet csak én voltam már közel a végéhez és ezt akartam csak érezni. Szerintem benne lett volna, ha kezdeményezek egy közös véget, de ahogy már írtam is, most önző céllal érkeztem. Felváltva izgatott kézzel és szájjal, arra figyelt, hogy a popsiját és a melleit mindig elérhető közelségbe helyezze. Amikor éreztem hogy a végéhez közelítek, akkor megkérdezésével és beleegyezésével fölé térdeltem és a melleire élveztem. Pont olyan volt az egész aktus, mint amilyen Yade maga. Semmi különlegeset nem csinál, de amit csinál, azt tökéletesen és nagyon kellemesen. Ugyan egy szót sem beszélgettünk közben, de érzésre ilyen lehet az egész személyisége is. Semmi szuper extra, de amilye van az szexi és izgató. A végén még frissítővel is kedveskedett, ami nagyon figyelmes volt tőle.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltük meg az extrák árát előre, de nem ért semmilyen meglepetés. Korrekt áron kaptam egy korrekt szolgáltatást. Az elszámolás a végén volt intézve. Azt jeleztem előre, hogy franciával és csúszkával kérem. Mindkettő meg is volt. Azt nem is tudom, hogy a mellére élvezés az alap-e. Az spontán ötlet volt a végén.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, csendes, szelid, de csinos és végtelenül korrekt lány. Egy pillanatig nem féltem sem az értékeim szobában hagyásától, sem az extrák nem pontos egyeztetésétől. Nem biztos, hogy gyakran visszatérő vendég leszek, de egy olyan stresszes nap után, mint amilyen az enyém volt, szerintem Yade-nál jobb orvosság nem létezik.
Happy Massage