• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele délelőtt mikor villogott ,hogy elérhető, pár csörgés után fel is vette és délutánra szerencsére találtunk olyan időpontot ami jó volt mindkettőnknek. Mint visszajáró vendége akár 1 nappal korábban is lehet vele időpontot egyeztetni az adat lapján kért megerősítési feltétellel, részletek ismertem már.
  • Megközelítés:

    Megközelítés szempontjából a GPS-mindig oda talál, a megadott cím pontos, a kerület híres lakó épülete. Villamos megálló is akad a háztól nem messze. A parkolás a ház előtt elég nehéz, de 150-200m sétával kicsit odébb azért lehet találni szabad parkoló helyet szinte mindig. Egy kis segítség annak aki nem ismeri annyira környéket a lakótömb mögötti áruház parkolója vagy azzal szemben(ingyenes).
    A lakótömbnek több bejárata van a megadott címet könnyű megtalálni, a bejutás telefonos navigációval a (kapukód/emelet/ ajtószám) . Csengőt ajánlott használni.
  • Helyszín:

    Helyszín, egy új építésű társasház található így a lakás is a célnak megfelel szép rendezett.
    Fürdőben kád található zuhanykarral függönnyel, csúszásgátlóval, többféle tusfürdővel, szájvízzel felszerelve.
    A baszobában nagy francia ágy szemben szekrényen tükör, az ágy egy kicsit nyikorog néha, szoba inas a ruháknak.
    A lakásban többen dolgoznak , a logisztikát jól megoldják.
  • Lány külseje:

    Akinek a lakótömb nevével szemben negatív benyomása/tapasztalata van , Dominál csalódás nem éri, a képek tökéletesen fedik a valóságot, gyönyörű szép feszes teste van. Szép formás tenyérbe illő mellek fenék, az arc kitakarástól sem kell félni, engem kicsit Avril Lavigne énekes nőre emlékeztet úgy 11 évvel ezelőttről.(nem hasonmása).
    Abban a piros szettben fogadott amik a képeken is vannak , comb fix meg végig fent marad.
  • Action:

    Nem vagyok egy nagy írnok és nem is írtam még beszámolót,(ezt sem a plusz napokért) de most Domi miatt kivételt teszek.

    Jó párszor jártam már Dominál, így az ajtó mögött megbújt vendéglátóm megjelenése nem okoz meglepetést, most a képen látható piros szett fogadott, mindig frissen szolid sminkel, a szokás pohár víz már be volt készítve érkezésemkor . Az út porától a fürdőben gyorsan megváltam és siettem is vissza Domihoz.
    Szeretem ha vendéglátómat én csomagolhatom ki a fehérneműből ez most sem történ másképp. Állva ismerkedés után meg is váltam tőlük.

    És itt el is érkeztem jövetelem céljához, Domi szavaival élve kaptam egy "angyal csókot" a nemesebbik "végtagomra", ő az ágyon ülve én előtte állva ezt a fajta kényeztetést el lehet viselni akár órákig is csak ember legyen a talpán aki bírja is addig, a technikája nekem nagyon bejön, mélyebben is beveszi.
    Ezután én vettem kezelésbe a mézédes baba puncit amit mindig jólesik kényeztetni, és Domi is jól reagál rá. (általában sikerül is elrepítenem de most az érkezésemkor láthatóan feszült volt a szemei kb szikráztak, így ez most a saját örömömre történt). ezután még egy kicsit kényeztette szájjal majd gumit húztunk, és több féle pózt kipróbáltunk mint mindig, paciban, fordított paciban nem lehet betelni vele , és azt a látványt közbe ahogy egy ilyen fiatal gyönyörű leányzó vagy azt Domival át kell élni, egyszerűen csodás. Nekem még sosem panaszkodott nem az a nyafogós típus és dogiban lehet adni szép ütemet neki és ekkor a hangja is megjön ill az ágy is elkezd egy kicsit dalolni :D.

    A többit nem részletezném. Akció után kaptam egy kis finom gyengét masszást és közben beszélgettünk kivel mi történt ekkor elárulta miért is volt ilyen feszült, de ez az együttlétre nem volt semmilyen hatással csodás volt mint mindig és emiatt is írtam meg az első beszámolóm.
  • Elszámolás:

    Elszámolás teljesen korrekt, pesti átlag végén az éjjeli szekrényre téve (szóba se kerül), az előzetesen a telefonba egyezettet összeghez képest nem változik,,volt változás a kezdetekhez képest erről korrektül szólt ,nem szoktam kéredzkedni minden alkalommal.
  • Összkép:

    Én örülök hogy rá találtam, nagyon jó a hozzáállása lesi a vendég minden kívánságát persze normál keretek között, amíg elérhető még biztos jó párszor meglátogatom.
Happy Massage