• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a beszámolót ismét. Mindig elvarázsol az írásod. Örülök hogy összejött a randink. Számomra is egy felejthetetlen élmény volt. Köszönöm szépen. Puszi

  • Egyeztetés:

    Szombaton délelőtt telefonon beszéltünk kérdeztem tőle, hogy ráér e jövőhéten szerda reggel. Igen válasza után azonnal stoppoltam az időpontot, amit VTR-en is megerősítettem, nehogy valaki gyorsabb legyen. Könnyen sikerült elérnem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de most már újra fizetőssé vált a parkolás így erre is figyelnem kellett. Parkolni szinte a gáz előtt sikerült. GPS is pontosan odanavigált. BKV járataitól kell egy keveset sétálni, de nincs túl messze pár perc sétával villamostól és a busztól is könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem túl régen épülhetett házban található. A lakással most is minden rendben volt pont úgy, mint amikor legutoljára ott jártam, ami higiéniailag is minden rendben volt. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van az egyik kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam, ami az ágy szélére volt téve. A szobába egy szobainasra lehet tenni a ruhánkat. Az ágy meg nagy kényelmes francia ágy, ahol szeánsz érdemi része zajlik.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő csinos bár arc nélkül hirdet ez ne tévesszen meg senkit nagyon kedves mosolygós szép arcú lány fog ajtót nyitni. Csábító megjelenése, formás alakja, már nézésével is leveszi a férfi embert a lábáról. Utcai ruhában fogadott, mivel nem volt különösebb kérésem így ez természetes számomra nem rontotta az összképet cseppet sem. Formás alakja, ikrei rendkívül szűk baba puncija és feszes popsija van. Amíg tusoltam levetkőzött fehérneműre így várt rám.
  • Action:

    Igyekeztem pontos lenni, ami sikerült is még egy kicsit hamarabb is a VTR-en megadott címre érkeznem, rácsörögtem és mehettem a már ismert lakás felé. Egy csinos, mosolygós lány nyitott ajtót, mint régi ismerős üdvözöltük egymást puszikkal és egy öleléssel. Mivel régebben jártam nála így volt mit megbeszélnünk a szobában az ágyra ültünk egymás mellé közben elkezdtem levetkőzni, majd irány a fürdőszoba ott a másik kedvenc tusfürdőmet találtam így nem volt kérdés melyiket használom, gyors zuhany után és szájvíz használatot követően mentem vissza a szobába ő már az ágyon várta érkezésemet csak egy fehérnemű volt rajta. Nagyon finom csókolózásba bonyolódtunk nagyon isteni a csókja és kihagyhatatlan. Nehezen lehet betelni vele odateszi magát rendesen. Majd jöhetett a teste részeinek ismételt felfedezése először az ikreit vettem kezelésbe érezhetően jól reagáltak nyelvem hatására. Elindultam dél felé a hasán keresztül vitt az utam míg elérkeztem a finom édes nedűt adó kelyhéhez barátom rejtekhelyéhez. Na ott elidőztem, nyelvészkedtem is nagy nyelv csapásokat adva puncijának, csiklójának, ami tetszhetett neki ezt a hangokból le lehet következtetni teljesen rajta voltam az ügyön, hogy örömöt tudjak neki okozni még az ujjamat is bevetettem a műveletbe szóval mindent elkövettem az ügy érdekében, aminek meg is lett a várt eredménye kéjes hangok kíséretében sikerült orgazmusig nyalókáznom. Ezek után átadtam neki magamat, hogy nekem is örömöt tudjon okozni, de ő is jelezte ebbéli szándékát. Kellemes lágy franciával kedveskedett nekem, amit kérésemre kölcsönösen folytattunk. Egy kicsit popóját is kezelésbe vettem nyelvemmel, de a szűk puncijáról se feledkeztem meg. Itt már közeledett a vég így szóltam neki, hogy ideje lenne bohócruháb a öltöztetni barátomat. A felruházás megtörtént szemből ült bele barátomba így élvezhettem ikrei látványát és csókot is tudtam kapni, mert lassítottunk a tempón így könnyebb volt a csókolózás. Én pedig az ikreit is tudtam simogatni. Kérésemre fordultunk kutyusba, mert neki is és nekem is a kedvenc pózaim egyike. Most én tudtam diktálni a tempót hol lassan hol pedig gyorsabban majd ismét lassítva a tempón elhúzva, hogy sokáig élvezhesse barátom szűk puncija társaságát. Itt most már nem sok hiányzott hiába a lassításnak kénytelen voltam gyorsítani a tempón a hangokból ítélve tetszhetett neki is, mert kéjes hangokat hallatott. Így sikerült örömöt okoznia nekem is, mert eldurrant a patron egy kicsit még hagyott szűk punci szorításában. Előbújt punci melegéből barátom ő pedig óvatosan eltávolította a bohócruhát majd gondosan megtörölgetett. Egy kicsit még összebújva beszélgettünk majd egy gyors tusolás után felöltözve a távozás mezejére léptem. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak
  • Elszámolás:

    Mivel már ismerjük egymást így csak a neki vitt ajándékot adtam át neki, az ő virágszálait távozásom előtt tettem az ajándékára téve pesti átlag alatt kicsivel, de a kapott élmény átlag feletti, ami nagyon megérte.
  • Összkép:

    Ismét nagyon jól éreztem magam nála vele, közvetlen barátságos. Mit is mondhatnék ezek után. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, azoknak főleg, akik szeretik a szűk puncit. Köszönöm szépen rugalmasságodat is a randi időpontjával kapcsolatban. Csókollak.
Happy Massage