• Timi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez egy rendhagyó beszámoló lesz, rögtön elsőre, egy olyan hölgyről, aki az élő hirdetése ellenére talán már vissza is vonult. És hogy miért pont Timiről, majd az is kiderül. Talán az utoljára kapott, többek által jogosan megkérdőjelezett, rossz minősítésű beszámolója adta meg a végső lökést: mégse azzal búcsúzzon a porondról. Külön köszönet az adminoknak, ha kikerülhet!

    A randi nem a közelmúltban történt, az biztos. Telefonon kerestem. Elérhetőségi időben hívtam, és második-harmadik próbálkozásra el is értem. Készséggel felvilágosított a tudnivalókról, majd röviden meg is beszéltük, mikor fogom meglátogatni egy röpke légyottra.
  • Megközelítés:

    A Lehel tér környéke rémlik. Akkoriban ott fogadott minket. Autóval mentem, de a tömegközlekedők is mindig megtalálták Őt. Régi bérház alsóbb, gyalog is elérhető emeletén, egy pásztorórákra berendezett kéjlakba érkeztem. A belépő kódot a ház előtt, telefonon kaptam meg.
  • Helyszín:

    Timi tiszta, rendes lakásban várt. A fürdőben tusfürdők garmada, nem láttam ott semmi kivetnivalót, akárcsak a játszó szobában. Az ágy tágas, kényelmes volt, nyikorgásra sem emlékszem. A szobában félhomály volt, kérésemre kicsit feljebb húztuk a redőnyt.
  • Lány külseje:

    Formás, alacsony, szemüveges, szőke hajú lány. Utcai ruhában fogadott, ez különösen tetszett nekem. Nálam fokozza a barátnő érzést. A nézése olyan "titkárnős" volt, az embernek rögtön diktálni támadt kedve. Teste mindenhol feszes, a cickók formásak, tenyérbe illőek.
  • Action:

    Rövid bemutatkozást követően a fürdőbe vettem az irányt, majd utánam Timi következett. Nem kellett rá sokáig várnom. Egy szál törölközőben érkezett, ahogy kértem. Felálltam, úgy fogadtam a szobában. Hátulról simultam hozzá, úgy szabadítottam meg a törcsitől, majd kebleivel ismerkedtem, miközben ő már hátranyúlva az éledező kispajtást simogatta. Hamar ledőltünk az ágyra, ahol néhány csók is elcsattant. Egy rövid francia eszmecsere után, már védelmi eszközben arra kértem, lovagoljon meg. Ez Timinek nagyon megy, tökéletes művelője a műfajnak. Először hátulról, majd megfordulva, szemből is vágtázott, ekkor újra loptam pár csókot. Végül kutyusban is élvezkedtünk kicsit, és itt el is ért a vég. Gyors lokális tisztálkodás következett, majd a hátralévő percekben kaptam egy masszázsnak kevésbé, inkább határozott simogatásnak nevezhető kényeztetést. Közben beszélgettünk erről-arról. Többen megénekelték már, hogy Timi okos lány, sok mindenről lehet vele beszélgetni, és ez így is van.
    Utána zuhany, öltözés, és vissza az utca forgatagába.
  • Elszámolás:

    Fogalmam sincs, mekkora csokrot adtam át, nézzétek el nekem ezt. Nem rémlik semmi "hű", meg "ha", szóval a szolgáltatás magas színvonalához képest a kompenzáció az átlagot képviselte akkor is, akárcsak jelenleg, ahogy a hirdetésben még olvasható.
  • Összkép:

    Nagyon nagy elégedettséggel távoztam Timitől. Szerintem ezzel nem voltam egyedül, elég csak a beszámolóit megnézni.
    Hogy miért írtam első beszámolómat most erről a lányról? Mert nekem Ő volt az első "rosszlány", akivel találkoztam! Ennek már sok-sok éve. Meghatározó élményben részesültem általa, de valahogy mégsem látogattam meg többet. A közelmúltban terveztem, hogy újra megkeresem, ennyi év után, de a közzétett telefonszámon már nem elérhető. Sőt, a telefonszolgáltató azóta újra kiadta a számot, az már nem Timié. Szerintem ennyi volt... Sok szerencsét kívánok Neki a civil életben!
Happy Massage