• Andrea01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon azonnal sikerült egyeztetni, rendkívül szimpatikus hangú hölgy.
  • Megközelítés:

    Róbert Károly körútról nyíló kis utcában rendel, ingyenes parkolás az egész környéken. BKV jár a Róbert Károly körúton és a Lehel utcában is, a megállótól kábé öt perc a ház.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban található lakás, melynek állapota is az új háznak megfelelő, tehát szuper. Fürdőszoba abszolút korrekt, FÉG-mentes. Kád van zuhannyal, (szerencsére függöny nélkül). Kádkilépőt is kaptam!!! (+) Masszázs előtt és után friss törölköző (+), férfi tusfürdők vannak és volt illatmentes tusfürdő is!!! (Ilyet eddig még sehol sem láttam, vastag jó pont!!!) Tetthely egy abszolút félszoba, a masszpad átlóban befért :-))) Ezenkívül zene, egy kanapé a vetkezéshez és gyertya.
  • Lány külseje:

    Nagyon helyes, fekete hajú, a harmincas korosztályhoz tartozó karcsú, magas hölgy álomszép keblekkel. A masszírozás alatt beszélgettünk, nagyon intelligens, ahhoz képest, hogy először találkoztunk, szinte barátnő feeling. A képen látható dögös csíkos miniruhában, magassarkú cipőben fogadott, de ezek a masszázs kezdetén hipp-hopp lecsusszantak.
  • Erotikus masszázs:

    Hát. Még mindig jólesik visszagondolni. A masszázsról nem tudok igazán érdemben nyilatkozni, mert ínhüvelygyulladás miatt csak alkarral nyomogatott (viszont ezt a telefonban előre elmondta, sőt felajánlotta, hogy ha akarom, a kolléganője besegít a masszázsban alapáron!!!) De igazándiból nem a masszázs érdekelt...
    A fordulás után viszont határozottan kellemes élmény volt, gyakorlatilag csúszkásmasszázs és erősen erotikus mozdulatok kombinációja, KF-val fűszerezve, valamint egy frenetikus NFVSZ. Nem rohan el a könnyezés után, még odabújik és levezet a végén. Ha lehetne, akkor csillagos ötös.
  • Elszámolás:

    Szinte hihetetlen, de a komplett szolgáltatásért gyakorlatilag jelképes összeget fizettem...Tudok olyan hölgyet három kilométeres körzeten belül, aki mindezért a dupláját számítja... TP nem volt, 75 perc ajtótól-ajtóig.
Happy Massage