• Szófia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre sikerült is elérnem. A telefonközpontos hölgyet. Az elérhetősèg így jónak mondható, a marketingstratégia is ügyes, mert elsőre mond egy mellbevágó ajánlatot, de utána szimpatikus leszel, ezért veled kivételt tesz. :) Egy óra múlva esedékes időpontot kaptam, ami pont jó volt, így meg is egyeztünk.
  • Megközelítés:

    A legnagyobb dugó idején gondban voltam kissé, hogy hogyan érjek oda a Lágymányosi híd pesti végétől 10 perc sétára levő helyszínre, de korunk modern technikai vívmánya, a közösségi elektromos roller :) mindent megoldott. A rollert nem volt nehéz leparkolni, autónak is van hely az utcában vagy a mellékutcákban (még egy darabig ingyenesen), tömegközlekedést nem nagyon volt időm megfigyelni, de a Soroksári úton jàrnak buszok is, villamos is, ami 5-8p séta.
  • Helyszín:

    A légyott helyszíne egy vadiúj társasház emeleti lakása, a kaputelefonos bejutás egyszerű, csak valamiért óriási a jövés-menés a bejárat körül. Laura recepciósa ügyesen felnavigált, a portaszolgálat kb le se szarta, hogy bementem. Az emeleten már Laura nyitott ajtót és azonnal a szobába navigált. Sajnos a diszkréció nem túl jó, Lau igyekezett is mindenben segíteni, de nyitva hagyott ajtónál fürdő pasi, két kollegina járkálása, a szobàkba való villámgyors besurranás azért nem nevezhető diszkrétnek. A fürdő jó és modern, csak a kilépő tocsogott a vízben. A felszereltség jó.
  • Lány külseje:

    A fotóknak megfelelő bomba testű pehelysúlyú “versenyző”. Én mindig is inkább a vékony, szálkás lányokat szerettem, a telt, nőies, van mit fogni rajta típussal ellentétben. Ő pont ilyen. Icipici, cérnavékony, nagyon formás modell testalkat. Arcra nem vadmacskát kell elképzelni, inkább egy helyes arcú diáklányt. Kisebb, nagyon szép “alma” mellei vannak, akinek ez bejön nem fog csalódni. Összességében csini ápolt csaj, a kiírt kor kb stimmel, meg az adatok is. Végre egy lány akin nem éreztem cigiszagot.
  • Action:

    Szóval bekísért villámgyorsan a szobába, egyeztettük a részleteket és udvariasan, de határozottan jelezte, hogy rendezzük el a szokásos dolgokat. Ez nem probléma, eleve így szoktam. Utána fürdőbe surranás, tisztogatás, majd vissza a szobába. Hangulatvilágítás mellett amolyan pornós kezdés következett, 3-4 simítás egymás testén, pár finom nyakpuszi, majd lökött is hanyatt az ágyon és kezdte a furulyaórát. Jól csinálja, változatosan, megfelelő erősséggel, talán kicsit sokat segít be kézzel, de nem volt rossz, nem akartam szólni emiatt, mert így is jó volt. Pár percig élvezkedtem az ajkai közt, aztán megfordult 69-ezni. Nyelvvel és ujjal is játszhattam vele, piros pont, hogy nem szúrta az arcom punciborosta és az ujjammal igazi nedvességet éreztem bent, nem a kesernyés síkosítót. Kis idő múlva kb egyszerre mondtuk ki az esőkabátot. :) Kibontotta, majd szájjal helyete fel, profi és finom munka. ;) Eligazgatás után kérésemre hanyatt dobta magát és magasra feltett lábakkal mehetett is a móka. Picit tesztelgettem a lehetséges mélységet, majd a koppanáshatár kiismerése után tempósabb menetre váltottunk. Mivel úgy tűnt nem őszinte az élvezet részéről, oldalsó pózba helyezkedtünk, így nem ment annyira mélyre és kézzel is izgathattam. Miutàn ezt is kiélveztük (-em?), jött a kutyus, hát... komolyan aggódtam hogy kárt teszek abban a picur testben, a feneke tényleg nem túlzás, egy tenyeremben elfér. A doggy pózból szinte azonnal menekülőre is fogta, ment előre egészen ágyra hasalásig, így vettem a lapot, hogy ok ez már sok. Nem akartam durvulni vele, jobb a békessèg alapon óvatosan folytattam mèg kicsit, majd megkértem hogy vègezzen ki szájjal. Mosolyogva pördült elèm, gumi le, farkam ajkai közé és a finom technikájának hála kb egy perc alatt robbantam egy óriásit. A pici szája megtelt, az utolsó lövés már a kezére ment csak, de nem rohant el, adott papírtőrlőt és csak utána távozott a fürdőbe.
    A második menet hasonló koreográfia szerint zajlott, semmi egyéb extra, így azt már nem részletezem. A végén mèg egy gyors pancsolás, majd öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, nem volt változás a helyszínen még így sem, hogy nem vele egyeztettem. Szép honorárium jàr az óráért, magasabb szintet képvisel ez a hely és az itteni lányok, erre készüljön fel mindenki. Nekem megfelelt, pontos ember vagyok, előre kiszámoltam és a kapott órából 59 percet voltam a helyszínen. Ha kártyáztunk volna, cserébe öt lapot adtam volna, öt kiràlyt.
  • Összkép:

    Ha magasabb lenne a rangom, nagyon jót adnék Laurának, de így csak jót adhatok. A helyszínnek viszont maximum jót tudok adni, a diszkréció hiánya és a hatalmas jövés-menés miatt. Egy építő jellegű javaslatom: ha nem lennének percre pontosan időzítve a vendégek váltásai, nem kellene ennyire sietősen intézni mindent és a nyugodtabb környezetben sokkal komfortosabban érezné magát minden vendèg, így jó eséllyel mindenki vissza akarna járni. Laura miatt és a többi lány miatt megérné! ;) Gondolkodom a visszatérésen én is, de már rutinosabb leszek és úgy fogok időpontot kérni, hogy ne legyen csúcsforgalom.
Happy Massage