• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szandi régen rajta van már a kívánságlistámon, most jött el az ideje a találkozónak. Ebben a szalonban köztudottan telefonos van, aki szinte azonnal felvette, barátságosan tájékoztatott a lehetőségekről, és simán lefoglaltunk egy kora délutáni időpontot. A címet, kapukódot már akkor megadta, bár amúgy is ismerem náluk a járást.
  • Megközelítés:

    Közismert szalon a Kolosy térnél. Busz, villamos, HÉV a közelben, parkolni is lehet 5 perc sétatávolságon belül. Buda két fontos útvonala találkozik itt, GPS se kell, ezt a címet nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Lifttel a negyedikre, onnan rövid séta a tetőrbe, belépés a jobb oldali ajtón. A lakás körüljárható, a másik végén is van kijárat. A beltér hibátlan, szakember tervezhette, minden szoba az amerikai konyhás nappaliból nyílik, ahol valószínűleg ritkán főznek. A szobákban nagy tükrök és minimális berendezés, masszágy, fotel, asztalka. Most a bejárathoz képest túloldali kis szobában kötöttem ki, de zuhanyozni vissza kellett menni a nagy fürdőbe, a hátsó kis zuhanyozó nem működik. Érkezésemkor négy pár cipőt láttam az előszobában, szóval vagy két olyan kolléga volt ott, aki a kezén is cipőt hord, vagy négy hagyományos öltözetű. Vagyis az én érkezésemmel már mind az öt szoba foglalt.

    Ebben a szalonban mindig nagy a forgalom, nyilván nem véletlenül. Amikor beengedtek a lépcsőházba, hívtam a liftet, de alig ért le a fölszintre, már hallottam, hogy valaki becsönget. A telt ház ellenére a lakáson belül nem hallottam semmiféle zajt. Viszont a zuhanyra negyedórát vártam, valaki nagyon élvezte a fürdést. Vajon otthon nincs neki fürdőszobája?
  • Lány külseje:

    Szandi nem okozott csalódást, sőt. Az Óbudán szokásos eltúlzott retus nála is megvolt, szóval nem pont úgyanúgy szép, ahogy a képeken látod, de azért nagyon szép. Magas, vékony, elképesztően hosszú, gyönyörű formájú lábakkal, kerek popsival, és ami a legmeglepőbb, ilyen vékony lánynál szokatlanul szép formájú, karcsúságához képest méretes mellekkel. Látványnak pazar. Arcra is kifejezetten szép, hosszú fekete haja derekáig ér. A tetoválásai nem zavartak (bár alapvetően nem szeretem, de ez az ő döntése). Valami kis fekete ruhácska volt rajta, alatta zsinóros tanga, meg fehér combfix.
    Fehér combfix, istenem, mikor láttam ilyet utoljára, mármint személyesen? Ez nálam betette a kaput, nem bírtam levenni róla a szemem.
    Ami a képeken nem látszik, az a rendkívüli kedvessége, figyelmessége. Nagyon közvetlen, beszédes, érdeklődő, szóval a természete illik a remek külsejéhez.
    Míg a fürdőre vártam, beszélgettünk, megalapoztuk bimbózó barátságunkat, csak arra kellett figyelnem, hogy a nyálam ne csorogjon nagyon feltűnően. Tökéletes nő nincs, de ez a lány nagyon közel van ahhoz, amit erről gondolok.
  • Erotikus masszázs:

    Jól masszíroz. Alaposan megdolgozta a hátam, nem lazsálta el, pedig elég nagy a testfelületem,. Aztán a karokat végig, a csuklót, ujjakat külön is. Persze a masszázs fénypontja az volt, amikor a karomat úgy masszírozta, hogy a kézfejemet a combjai közé tette, érezhettem az igen kellemesen domborodó barackot a tanga alatt. De ennél erotikusabb mozzanat nincs, a masszázs az masszázs. Ettől a résztől nem is vártam többet, jólesett, ennyi. Masszázs közben is váltottunk pár szót, de inkább csöndben csinálta, csak feküdtem és élveztem a törődést.

    Kaptam volna még egy lábmasszázst, de azt elcseréltük egy fordított felállásra, én is megmasszíroztam alkalmi kedvesemet. Tehetségtelen vagyok, de nagyon élveztem, bizony, ilyen körülmények között nagyobb öröm adni, mint kapni. Különösen, amikor a popsit masszíroztam, alig bírtam elszakadni tőle. Azt meg főleg élveztem, ami ezután jött, de az már a következő ponthoz tartozik.
  • Levezetés:

    A szeánsz elején, miután visszatértem a zuhanyozóból, Szandi megkérdezte, hogyan alakítsuk a másfél óra programját. Én mindenekelőtt megöleltem és simiztem itt-ott (nagyjából mindenütt), közben dícsértem hihetetlenül szép testét, és még túloznom sem kellett, őszintén odavagyok érte. Világszép melleit is megkóstolgattam egy kicsit, aztán továbbléptünk. A programot a mindenbe belebeszélő kispajtásom döntötte el, a fejét emelgetve jelezte, hogy örülne, ha ez a gyönyörű lány már a program elején alaposabban foglalkozna vele. Szandi sem bánta, odahúzott egy kispárnát, letérdelt, és pazar kényeztetésben részesítette a kiscsávót. Igen intenzíven csinálta, kézzel és a finom szájával egyszerre, időnként jó mélyen bevéve. Nem kímélte sem a száját, sem a farkamat, én meg többször is lenyúltam a melléhez, ellenőriztem, megvan-e még. Meg se tudtam szólalni, de különösebben nem is akartam. Pár perc múlva hatalmasat élveztem a gyönyörű szájába, ahonnan rögtön ki is folyt mindenfelé, elég rendesen jutott a melleire, a kis fehér harisnyája csak úgy úszta meg, hogy azt előrelátóan letakarta a törölközőjével.

    Ezután következett a masszázs, amit kaptam, meg amit adtam. Miután megmasszíroztam Szandi hátát, megkérdeztem, mit szólna egy kis puncisimihez. Behatóbb kényeztetést nem javasoltam, érezhető volt, hogy arra nincs igény. Szóval csak lekapta a kis tangát, széttárta gyönyörű lábait, én meg simogatni kezdtem a borotvált kopasz barackot. Pár másodperc múlva Szandi felkönyökölt, megragadt a kispajtást és megint intenzív szopásba kezdett. Isteni volt, az érzés is, de a látvány még inkább, egy szép arcú, gyönyörű testű fiatal lány feküdt előttem, és igen odaadóan törekedett az örömszerzésre. Pár perc múlva pózcserét javasolt, mivel neki ez elég kényelmetlen pozitúra. Én feküdtem fel a boncasztalra, ő pedig rámhajolva folytatta a megkezdett produkciót, míg végül a csodás popsit simogatva másodszor is szájába élveztem. Nevetve mondta, hogy ez már sokkal kisebb adag volt. Hát lehet, hogy adagnak kisebb, de élvezetnek tán még nagyobb, mint az első. Nem vagyok mindig kétlövetű, de Szandival simán elég lett volna plusz félóra a harmadikhoz. Végül még egy kis összebújás, egy kis ölelkezés, azután irány megint a zuhany.
  • Elszámolás:

    Még a zuhanyozás előtt letettem a masszágyra, a tábla csokival együtt. Nem ő kérte előre, én szeretek gyorsan túllenni rajta. Extráról nem tudok. Az adatlapján nem ígér sokat, de azt túlteljesíti. Ha voltak a programban szimpátia alapú dolgok, akkor különösen hálás vagyok a jó sorsomnak. A program díja nagyon kedvező óbudai csokor. Másfél órát még felkerekítve is fedez a haza bölcse. Plusz egy Lindt csoki, amivel eltaláltam az ízlését, mikor a második zuhanyozás után visszajöttem öltözni, már azt majszolta.
  • Összkép:

    Tündérlány, alig jöttem el, már visszamennék. Magas, karcsú, kedves, a testi adottságai az én ízlésem szerint tökéletesek, a hozzáállása csillagos ötös. Nem akarta elhitetni velem, hogy élete pasija vagyok, de adott körülmények között nem is hittem volna el :) Viszont maximális kedvességet és élvezetet kaptam tőle, erre mondják közhelyesen, hogy imádtam minden percét. Hazafelé még megálltam egy fagyisnál. Eper és sárgabarack, finom volt. Legközelebb megkóstolnám a kopaszbarackot is.
Happy Massage