• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, elég hamar kaptam választ és pontos címet. Elküldtem előre a számomat, hogy tudja, miről fogom hívni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a cím egyértelmű, de a parkolás nem könnyű eset azon a környéken. Végül a közelben lévő pláza parkolójába mentem, ami tökéletes választásnak bizonyult. BKV-val nagyon könnyen megközelíthető a helyszín. Igazándiból a tömegközlekedés ajánlott, csak én messziről jövök és túl hosszú idő lett volna.
  • Helyszín:

    A helyszín egy körúti gangos ház első emeletén lévő lakás. A lakás nekem elég furcsa volt. Galériázott, Zsuzsa az alsó szinten van, de a felső szintről hallottam mozgást többször. Zsuzska szerint ez csak a munkaszüneti napnak volt köszönhető, mert egyébkénként a lakók dolgoznak és nem mocorognak otthon napközben. A galéria lépcsője alatt lévő kis lakás nagyon kicsi és nem túl igényes, de a célnak megfelel. A fürdőben mini kád a szokásos tusfürdőkkel és szájvízzel, egy egészen mini nappali-szerűség és egy baszoba, amiben két matrac van egymásra rakva a földön (ágykeretet nem láttam), plusz egy fotel meg egy szobainas. Elég tömény cigiszagot is éreztem, amiért szerintem nem Zsuzska a felelős, hanem inkább a többi ott lakó, de Zsuzskán nem éreztem semmit (és az adatlapján is az van, hogy nem dohányzik).
  • Lány külseje:

    A képeken ő van és a képek megfelelnek a valóságnak. Érett MILF, a korának megfelelő testtel és szilikon cicikkel. Kedves, jó természetű partner. Szeret sokat nevetgélni meg cseverészni. Nekem összességében szimpatikus volt.
  • Action:

    Állva simogatással indítottunk, de hamar az ágyra kerültünk és én kezdtem franciázni Zsuzskának. Nem értem el valami nagy sikereket, de becsülettel nyögdécselt és sóhajtozott. Rátértünk Zsuzska franciájára, ami szerintem kimondottan jó. Változatosan csinálja, szájjal, kézzel, nyelvvel stb. Kérésemre sok időt töltött a herék nyalogatásával, ami egészen kellemes érzés volt. Mindig egy kis zacsinyali, utána francia, utána kis kézimunka, ezt váltogatta. Én nagyon élveztem. Semmi mélytorok vagy pláne kényszerfrancia nem volt, de ezeket nem is hirdeti és még ha hirdetné sem akarnám tőle, valahogy nem az a fajta partner ő. Időnként cifrázta a franciát azzal is, hogy a melle közé rakta a fütyit és úgy csúszkált rajta meg izgatta, ez is nagyon frankó volt.

    Kis idő múlva egyszerre jutottunk el oda, hogy fel kéne húzni a gumit. Lovaglással indítottunk, amit csinált finoman rugózva, kevergetve és mélyebbre véve is, szóval változatos és kellemes volt. Gyakran lehajolt, rámdőlt, rámnyomta a dudákat és úgy mozgott, ami szintén nagyon izgató volt. Misszibe fordultunk és ott még hosszabb ideig dugtam, de többször meg kellett állnom vagy lassítanom, hogy ne menjek el. Végül ez már nem volt tartható és Zsuzska bíztatására a gumiba mentem.

    Utána még egyszer lezuhanyoztam, majd sipirc haza.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, de a VTR-es egyeztetés miatt pár rózsaszál kedvezményben részesültem, amit az adatlapján is feltüntet.
  • Összkép:

    Szimpatikus hölgy Zsuzska, aki könnyed, feszültségmentes légkört teremt és egy jót lehet szexelni vele normális határokon belül. A lakás nekem nem tetszett, számomra éppenhogy megfelel helyszínnek, de ez nem Zsuzska hibája. Nem éreztem úgy, hogy fergeteges, viharos, óriási szexparti részese lettem volna, de nem is mindig erre van szükség, van, amikor a nyugis, átlagos szex is bőven jó. Zsuzska legnagyobb erénye a közvetlenség, a normalitás, hogy nem játssza meg magát, nem akar másnak látszani, mint ami valójában. Összességében kedves, szimpatikus szolgáltató.
Happy Massage