• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém! ❤️


    Szeretném megköszönni neked ezt a szuper beszit is és a felejthetetlen randinkat. Már megint 😁 Szerintem még sokszor fogom 🙂 Már lassan nem bírom veled tartani a lépést. Szörnyű, hogy megint így le vagyok maradva 😉
    Bár annyi baj legyen, szeretek reagot írni neked, te pedig örülhetsz hogy ilyen sokat kapsz tőlem 😛

    Visszatérve a randinkra... Meglepődtem, hogy ilyen hamar visszatértél hozzám, de nagyon örültem neki. Bírom a társaságod, jófej, kedves, intelligens ember vagy maradj mindig ilyen 🙂
    Hiszen szeretnék még sok ilyen csodás randit veled!

    Úgyhogy várlak vissza szeretettel bármikor, ha szeretnél újabb felejthetetlen órákat eltölteni velem 😛😉


    Sokszor csókol és ölel:


    A Te Angyalod 😘❤️

  • Egyeztetés:

    Péntek délelőtt beszéltünk itt az oldalon, majd délután felhívtam és megbeszéltünk egy vasárnapi randit. Majd küldtem egy vtr-t is amit hamar vissza igazolt.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás még ingyenes de keddtől már fizetős, 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt. Én az egyik közeli kis utcában találtam helyet.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és cici.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarássál hirdet de nekem nagyon tetszett az arca
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavart.
  • Action:

    Az ajtón belépve öleléssel és csókkal üdvözöltük egymást. Majd leültünk a kanapéra és mivel pénteken megbeszéltük hogy rendelünk valami ebédet ma így elkezdtünk keresni valami jó helyet ahonnan tudunk rendelni.
    Miután sikeresen rendeltünk, elmentünk közösen fürdeni. Wanda miután beállította a megfelelő víz hőfokot, bevizezett és az egyik általam választott tusfürdővel bekente a testemet különös tekintettel volt az ekkor már igencsak vigyáz állásba lévő velem egykorúra. Majd én következtem és most én kentem be Wandát, a cickóira nagy figyelmet fordítottam.
    Majd miután ki ciciztem magam Wanda újra elkezdett izgatni, majd egyszer csak azt vettem észre hogy már a szájába került a velem egykorú. Nagyon finom, isteni franciát kaptam. De nem szerettem volna ha ilyen hamar kivégezne ezért kértem hogy folytassuk inkább a szobában. Megtörölköztünk és szájvizezes után irány a szoba. Wanda felhúzta a friss lepedőt én pedig közben csodáltam a gyönyörű formás fenekét. Miután sikeresen felhúzta a lepedőt kényelembe helyezte magát és én pedig elkezdtem csókolni a melleit. Miután a cicik kényeztetésével végeztem, kértem egy csókot amit meg is kaptam. Majd ezután délnek indultam ahol egy gyönyörű, illatos és finom punci várt. Körbe csókolgattam majd bele nyaltam a punciba.
    Isteni finom volt, elején csak lassan játszottam a nyelvemmel, de mikor Wanda hangja egyre jobban megjött, rá gyorsítottam és így sikerült el élveznie.
    Kis pihit kért, majd most ő akart kényeztetni engem. Hátamra feküdtem, ő pedig mellém helyezkedett és elsőnek a zsákos családot kényeztette a nyelvével majd szépen lassan haladt felfelé és a velem egykorút teljesen eltüntette. Változatos tempóval kényeztetett, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, közben én a fenekét simogattam néha pedig eltévedt a kezem a puncija felé és akkor kicsit ujjaztam. Majd mikor éreztem hogy közel a vég akkor kicsit rá fogtam gyengéden Wanda fejére és egy hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta míg teljesen lenyugszok a szájában és csak utána engedte el a velem egykorút. Az utódok a pocijában landoltak.

    Kis rom eltakarítás után, egymás mellé feküdtünk és elkezdtünk beszélgetni, majd csengettek megjött a kaja futár.
    Wanda át vette az ebédet, majd leültünk megebédelni.
    Ebéd után pedig újra irány a fürdő,fogmosás és szájvízezés. Majd vissza az ágyra és ott folytattuk ahol nemrég abba hagytuk.Simogattuk egymást, aminek hatására kezdett feléledni a velem egykorú és ezt Wanda is észre vette és úgy gondolta ha a szájába veszi akkor hamarabb feléled. Hát ez így is történt,mihelyt bekerült a finom és forrá ajkai közé rögtön hadrendbe vágta magát.Újra egy igazán finom mélytorkos franciát kaptam tőle, amikor teljesen eltünteti és lent tartja az valami brutális. Nem is bírtam sokáig és kértem hogy most ő feküdjön hanyatt és szeretném most én kényeztetni őt. Kicsit nem örűlt hogy elvettem a játékát,de megigértem neki hogy nemsokára visszakapja.
    Elkezdtem a melleit nyalni feltváltva nehogy valamelyik is megsértődjön,majd pár csók váltás után ismét lentebb vándoroltam és újra megízleltem a finom punciját. Lassabb nyelvmunkát terveztem most,de nem úgy lett. Wanda annyira élvezte hogy rá kellett gyorsítanom ,közben ő egy párnát tett az arcára a másik kezével pedig a fejemet nyomta a puncijába és mondta hogy most ne hagyd abba. Így is volt addig amíg el nem élvezett és kért egy kis pihit,közben én mellé térdeltem és megcsókoltam. Közben ő egyik kezével megkereste a velem egykorút és elkezdte izgatni. A csók után úgy helyezkedett hogy a velem egykorút be tudja kapni és újra franciázott nekem,közben én a punciját ujjaztam és a melleit simogattam. Mikor kellően harcra kész voltam gumit kértem és kaptam is.Misszionárius pózba kezdtünk,lassan behatoltam az ekkor már nagyon forró és szűk punciba. Rá hajoltam Wandára és így lassan ,de egyre mélyebbre hatoltam,közben csókolóztunk folyamatosan,mikor pedig már közel volt a vég,akkor rá gyorsítottam és egy hatalmasat élveztem a gumiba. Amíg lenyugodtam addig még csókolóztunk, majd jött a rom eltakarítás.

    Újabb kis pihi következett,közben hozott be Wanda innivalót amit még az elején kaptam. Sztorizgattunk és megbeszéltük a jövőbeli terveinket.
    Egymás mellé bújva simogattuk egymást,a kis pihi meghozta a várt eredményt és a velem egykorú Wanda simogatására kezdett újra életre kelni.
    Wanda meg is jegyezte úgy érzi hogy nem sokat kell már ezen állítani, de azért a biztonság kedvéért újra a szájába vette. Hamar kő keménnyé állította és gumit varázsolt rá,majd beleült. Szépen lassan mozgott rajta, közben én a melleit markoltam és ha a szám elé került pedig nyalogattam. Így ment egy darabig amíg Wanda újra el nem élvezett rajtam és mondta hogy ez nem ér, ezért doggyba fordultunk és most hátulról csodálhattam. Lassan kezdtem tolni,de mikor jöttek Wandától a hangok rá gyorsítottam és egyre jobban csattogtunk. De még egy pózra éreztem hogy van időnk,ezért mondtam feküdjön hasra és én így folytattam tovább a pumpálást.Közben a nyakát és a vállát csókoltam, majd mikor éreztem hogy robbani fogok rá gyorsítottam és végül tele lőttem a gumit. Miután lenyugodtam újabb rom eltakarítás és tisztogatás nedves törlőkendővel.
    Ezután még maradt egy kis időnk amit a maradék italom elfogyasztása mellett összebújva és egymást simogatva, beszélgetéssel töltöttük ki.
    Időm lejártakor pedig az ajtóban búcsú csókkal engedett az utamra .
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen. Átlag alatti a rózsaszál,de jóval átlag feletti élményt kapsz.
    A randi végén a kisasztalra tettem a rózsákat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Két órát foglaltam,de mivel most épp akció van nála ezért plusz fél órát maradhattam még.
  • Összkép:

    Szerintem a fent le írtak alapján mindenki eltudja dönteni hogy éreztem magam.
    Wanda a tőle megszokott igazi barátnős élményt hozta,mint minden egyes randinkon eddig.
    Nem véletlenül járok vissza hozzá folyamatosan,olyan franciát kaptam tőle, amitől a fülem ketté állt ,ezt meg kell tapasztalni mindenkinek, egy igazi kis Angyalka akivel a szex pedig valami fenomenális.
    Jó pár randi van már mögöttünk és egyre jobban összeszokunk és már tudjuk mi hogy jó a másiknak és ez meglátszik az együttléteink alatt is.
    Még jó pár dolgot ki szeretnék próbálni vele, még a lákás minden pontját nem fedeztük fel ,de megbeszéltük hogy a következő randikon sort fogunk keríteni rá.
Happy Massage