• Carolina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy döntöttem a pénteket a hedonizmus jegyében töltöm, így miután végeztem egy más jellegű kellemes programmal, átnyargaltam Szofihoz és Carolinához egy négykezes programra. Mivel az élvényt nem tudom kettéválasztani ezért ez a beszámoló nagyon sok egyezőséggel Szofinál is leírásra kerül, mivel nagy összhangban kényeztettek a hölgyek. Az egyeztetés telefonon ment 2 nappal korábban, hogy mindenki tudja tervezni a programját. Az egyeztetés gyors és gördülékeny volt, egy aznapi sms megerősítést kértek érkezésemről.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a Marina part ikonikus környékére, BKV-ban nem vagyon nagyon otthon errefelé, de biztos nem okoz gondot a hely frekventált elhelyezkedése miatt. Parkolót eddig mindig könnyen és gyorsan találtam, bár nem valószínű, hogy azért mert túl sok van belőle, de mindig le lehet rakni a gépet a közelben. Odajutás egyszerű, instrukciók a ház előtt és irány a tetthely lifttel felfelé.
  • Helyszín:

    A lakás klasszikusan a tevékenységnek megfelelően berendezett szalon. Kellemes hangulatfények. Több szoba van, több hölgy dolgozik itt egyidőben, de zavaró tényező nincs szerencsére. A szobában ahol voltunk nagy matrac rendeteg tükör, az én kedvencem a plafonon lévő volt. A fürdőszoba tiszta, száraz, sokféle tusfürdő a zuhanyzóban, szájvíz, száraz törölköző. A tett helyszínén magassarkú formájú szék a ruháknak, de talán mögötte volt egy szobainas is. Hangulatfények, kellemes zene.
  • Lány külseje:

    Carolina a képeknek teljesen megfelel, arccal hirdet, így senkit sem érhet meglepetés. Nevetgélős természet, szexi mély hang. Hatalmas kemény szilikoncicik, formás test, hosszú haj várja a felfrissülni vágyót. Van pár szépen megrajzolt tetkó, amit a képeken is látunk. Nagyon szép látványt nyújt a program alatt. Erős kezekkel rendelkezik, jót át tudja gyúrni a bekötött izmokat.
  • Erotikus masszázs:

    Most voltam először négykezes masszázson és bátran állíthatom, hogy nagy élmény volt a két hölgynek köszönhetően. A zuhanyból visszaérkeztem a szobába, megérkeztek a hölgyek is és pillanatok alatt megszabadultak lenge ruháiktól. Leheveredtem a matracra és vártam a műsor kezdetét. A szoba berendezésének köszönhetően mindenhol tükrök vannak elhelyezve a plafont is beleértve, így bármerre néz az ember csodás meztelen testrészeken akad meg a szeme. A masszázs finom melegített olaj/krém/esszencia vagy valami hasonló kombinációval zajlott, kifejezetten kellemes érzés és ami külön kiemelendő vele kapcsolatban, hogy könnyen lejön a zuhany alatt. Tehát a pontos felállásra nem emlékszem mert a hölgyek testének csodálatával voltam elfoglalva, de talán Carolina a fejemtől haladt lefelé, Szofi pedig a lábaimtól felfelé. Hason fekve kezdődik a műsor, kellemes lazító masszázs cicis csúszka elemekkel és erotikus benyúlásokkal tarkítva. Hol Szofi, hol Carolina csúszkál meztelen testemen. Bőven folyik az olaj, csodás testek sikamlanak a hátamon, közben jó hangulatú beszélgetés megy sok nevetgéléssel. Miután a hátam, lábam stb megkapták a lazító masszázst jött a várva várt fordulás. A masszázs hasonló felállásban folytatódott, jött a tarkó a nyak a mellkas ellazítása ugyancsak csúszka elemekkel tarkítva, szinte nem volt olyan pillanat, hogy 1-2 cici ne lett volna az arcomba a program ezen fázisában. Frissítő élmény volt.
  • Levezetés:

    A masszázsprogramot immáron felváltotta a kényeztetés. Finom olajat csepegtetve testükre a hölgyek és folytatódott a csúszka program, közben még pihenő állapotban lévő férfiasságom bevonásával. A masszázs előtti programom után éles volt a váltás és még nem volt időm újratöltődni, de ezen a hölgyek nagyon lelkesen dolgoztak. Carolina mellei közé fogta a farkamat és fel le mozgással kezdett eblé életet lehelni, közben Szofi finom csókokkal halmozott el, miközben mohón markolásztam hatalmas melleit. Közben Carolina kézimunkára váltott lendületes tempóban, ánuszomat is izgatva egy egy ujjával. Majd Szofi 69-es pozícióba fordult, így gyönyörű puncija pont az arcomba nézett, olajos kezemmel az ő bíztatására igyekeztem kényeztetni, ennek eredményéről lekes hanghatásokkal adott visszajelzést. Míg Carolina a golyókkal volt elfoglalva Szofi csókos ajkai közé vette már hadrendbe állt farkamat és fergeteges mélytorkos szopásban részesített, miközben puncija még mindig az arcomban volt. Kezeimmel ahol értem ott markolásztam, nem lehet betelni ilyen gyönyörű testtel. Szofi száj és nyelvtechnikája valami fergeteges. A plafonon lévő tükörből isteni műsor tekinthető ismét. Összefoglalva szoptak, nyaltak, vertek, gyúrtak, amit csak az ember kívánhat ebben a helyzetben. Nagyon dolgoztak a végkifejleten, de esélyem se volt elélvezni, kevés volt az ujratöltődési idő. Ettől függetlenül teljesen friss és kielégült voltam a program végén, majd legközelebb lövök egy nagyot a hölgyek melleire. Program végén újra irány a zuhany, majd öltözés és könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    A helyi átlag kettővel felszorozva, mivel két hölgy szolgáltatását vettem igénybe. A számlát a program végén, zuhany után rendeztem. Extrákról nem tudok, a program maga extra volt.
  • Összkép:

    Új élménnyel gazdagodtam, mindenkinek bátran ajánlom a hasonló jellegű programot hétvége indítónak. Finom hölgyek, finom műsora, csalódás kizárt.
Happy Massage