• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap érdeklődtem felőle, és amikor kiderült, hogy rá fogok érni később, újra felhívtam és fixáltuk a randit.
    A telefonban kellemes hangja volt és elmondott mindent amit az ember fia tudni akar egy ilyen találka előtt.
  • Megközelítés:

    Mivel a belvárosban található tömegközlekedéssel, vonattal is megközelíthető. Nyilván az autó is opció lehet, de én nem azzal mentem.
    Mai világba a GPS is odatalál.
  • Helyszín:

    Az épület földszintjén található helyszín. Nem átjáróház. A lakás kicsi, talán rbnb-ként üzemelt. Tiszta, újszerű felszerelésekkel. Alsó szinten a fürdőszoba zuhanyzóval, egy kis szoba kanapéval, ahonnan egy falépcső vezet a galériára. Itt található a légyott fő színtere egy matracágy.
  • Lány külseje:

    A képek talán picit retusáltak, de nem érhet csalódás - ő van rajtuk. Egy igazi MILF. Már nem emlékszem mi volt rajta, talán valami egyrészes megoldás. Ami biztos, már így is látszottak a hatalmas mellei. Arcra is kellemes jelenség.
  • Action:

    Lezuhanyoztam majd felmentem a galériára és az ágyra heveredve vártam őt. Hamarosan megérkezett és hozzámbújva csókolózni kezdtünk. Használta a nyelvét rendesen és próbáltam én sem az adósa maradni.
    Viccesen rászóltam, hogy sok lesz a ruha rajta - mert még mindig a kis egyberészesben volt. Gyorsan ledobta magáról. Most derültek ki igazán, milyen bombák a cicik.
    Percekig smároltunk, majd dél felé vette az irányt, de közben kicsit megállt a mellbimbóim magasságában egy kis játékra. Aztán tovább haladt és franciázni kezdett. Gyengéden, sokféle technikát alkalmazva. Én közben hátra, nyakra és vállra adott puszikkal bíztattam. Az első lövésem így is született meg percek múlva az ajkai közé. A fiúk egy papírtörlőben végezték. Tina elrohant rendbe szedni magát, de nem időzött sokáig és hamarosan újra a karjaimban tartottam.
    Rákérdeztem, hogy masszíroz-e, s mivel igen volt a válasz a hátamra fordultam. Kellemesen átgyúrt - van érzéke hozzá. Kb 10 perc után fordultam a hátamra, hogy a komolyabb dolgokba is belekezdhessünk.
    Smaciztunk, de gyorsan gumit kértem, amit az ajkaival hengerelt rám, majd nyeregbe is pattant kérésemre. Fölém hajolt, és sok csókkal fűszerezett vágta vette kezdetét. Nem az a kifáradós típus, legalább is a beteljesülésemig lovagolt, közben hol a mellei voltak a számban, máskor pedig az ajkaink keresték egymást - sikerrel.
    A gumi eltávolítása után mellém feküdt, és így beszélgettünk. Értelmes nő. Szerintem kb 10 percig beszélgettünk majd a farkamért nyúlt és pár pillanat múlva már az ajkai között voltam újra. Gyorsan sikerült feltöltenie és bár kellemes volt a szájában lenni, de meg akartam dugni, ezért gumit kértem, amit ismét szájjal tett rám.
    Én kerültem felülre, átkaroltam és smacizással egybekötött menetnek néztünk elébe. Szépen haladtunk előre a kijelölt ösvényen, talán hanghatások is voltak - részemről biztosan😆
    Aztán elélveztem harmadszorra is és utána még percekig a karjaiban pihegve fújtattam. Kapott pár puszit, csókot is, hogy megerősítsem benne azt, hogy jó volt vele. Ő is visszacsókolt - talán neki sem volt kellemetlen az együtt töltött idő.
  • Elszámolás:

    A csomagárban minden benne volt ami engem érdekelt. És ki is pipáltuk ezen lehetőségeket. Abszólút megérte a kapott élményekért cserébe. Végig kezdeményező volt, szerintem szereti a szexet. Figyelt rám. Barátnő-feeling szerintem megvolt végig.
  • Összkép:

    Arcomon széles mosollyal távoztam, a kapun kilépve még annyira a hatása alatt voltam, hogy hirtelen azt sem tudtam hová tettem a maszkomat.
    Jönni fogok még hozzá.
Happy Massage