• Cintia

  • Beküldte:
  • Cintia reagálása

    Köszönöm a szép beszámolót édes,várlak vissza!
    millió csók!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, szerencsém volt, 2 csöngetés után felvette, mindent könnyen megbeszéltünk. Elmondta az étlapot és megállapodtunk az időpontban és időtartamban.
  • Megközelítés:

    Jol ismert házak egyike a Lurdy ház mellett, GPS pont a bejárat mellé visz. Parkolóhely mindig akad. A bejáratot könnyű megtalálni, a telefonos instrukciók alapján a bejutás is egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás szalonként működik. A belépéskor már vidám zsivaj üttte meg a fülem, a bejárattól csak egy paraván választja el a nappaliban üldögélő nagyobb társaságot. A tisztasággal nincs baj, az ágyon friss lepedő, a fürdő tiszta, megfelelő mennyiségű és variációjú tusfürdő, a törölköző frissen mosott és jó illatú. A csajok kicsit lazán kezelik a diszkréciót, amikor a cuccaimat raktam le a szobában a nyitva maradt ajtón keresztül majdnem összenéztem egy kollégával, aki épp dolga végeztével a fürdő felé tartott. Egy gyors mozdulattal becsuktam az ajtót, így a kellemetlen pillanatot el tudtam kerülni - engem ez nem zavar, swingeres körökben is mozgok, de ilyen szituban lehet, akinek ez fontos info, ezért gondoltam, hogy leírom.
  • Lány külseje:

    Belépéskor mindkettőnknek kellemes meglepetésben volt része - egyáltalán nem ilyennek képzeltem Cinti arcát a hirdetés alapján, de kellemes élmény volt. Haja kislányos cosplayhez hasonlóan két copfba volt fogva a feje két oldalán, egy magyar válogatottas fehér mez volt rajta, alatta fekete body és piros bugyi. Csinos, jó formában van, vidám, sokat mosolyog.
  • Action:

    Megismerkedésünk után a szobába kalauzolt, ahol át is adtam a megbeszélt csokrot - első találkozásoknál mindig így szoktam, így mindenki nyugodt lehet és a randira koncentrálhat. Gyorsan megszabadultam a textiltől és irány a fürdő. A zuhany után Cinti gyorsan lehámozta magáról a focimezt, majd kibujtatta az ikreket a bodyból - atya világ... elképesztő érzés kézbe venni azt a két eredeti, minden műanyagtól mentes didkót, a súlyuk, a bársonyos bőr, morzsolgatni a bimbókat, amik szépen keményedtek. Cinti közölte, hogy már amikor meglátott az ajtóban, akkor eldöntötte, hogy kicsavar belőlem ami csak a csövön kifér - mondtam, hogy a gondolat kölcsönös, én is ezt tervezem Vele. Rövid de heves csókolózás után az ágyra fektettem kedvesem, majd testét végig csókokkal borrítva levándoroltam a bugyihoz. Kicsit dolgoztam bugyin keresztül, majd ettől is megszabadultunk és natúrba játszhattam a csodás puncival. Szép formás, husos nagyajkak, körülük diszkréten, de jól észrevehetően előbuggyanó kisajkakkal. Igaz, amit ír a bemutatkozójában, csak úgy csorgott belőle a kéjnedű. Néhány perc munkálkodás után Cinti összeszorította a combjait az arcomon és remegés futott végig rajta - miután levegőhöz jutott, kedvesem nevetve felvetette, hogy ezért lehet, hogy inkább ő kéne nekem fizessen :D Mi tagadás, imádok nyalni - és annál nagyobb élvezettel csinálom, mennél készségesebb a fogadó. Hát ez itt 11/10-es lett :D Ezután feltérdeltem Cinti mellé, hogy a kezeimmel szabadon tudjak a cickókon és a puncin/ban kalandozni és megkezdődött az én francia kényeztetésem. Csodálatos, ahogy csinálja. Többen említették már, hogy nem hanyagolja a gyolszikat sem - a zászlórudat sem csak egyszerűen bekapja, változatosan játszik vele, hol nyalja, hol köpi, hogy szívja. Mélytorkost is kaptam bőven, tanári menet volt. amikor éreztem, hogy úgysem bírnám sokáig a gumiban sem, megkérdeztem, hogy benne lenne-e egy igazi pornos arcra-szájba élvezésben? Csak huncutul rám kacsintott, és mondta, hogy mehet - feltéve, ha utána még lesz második menet és jó alaposan meg is dugom. Deal. Kicsit váltott a ritmuson és egy perc múlva már a forró geci csordogált az arcán. Nem pattant fel és rohant el azonnal, még egy percig kb játszott a cuccal, kenegette az arcán. Ami a szájába ment, az végül a fürdőben a kagylóban végezte - nem bántam, rég nem kaptam ilyen csodálatos élményt. Semmi erőltetett nem volt benne, adta magát a helyzet és éltünk a lehetőséggel.
    Ezután kaptam egy kellemes hátmasszázst, közben beszélgettünk. A masszírozás először csúszkába, majd egy kis farokmasszázsba ment át - végül megfordultam és folytatódott a franciaóra. Cinti pár perc alatt ismét kőkeményre szopott, úgyhogy jöhetett a gumi. Először missziben tettem be neki - húzott be magába, nyomhattam tövig, drágám kéjesen vonaglott. Innen féloldalas pózba váltottunk, ahol én maradtam térdelve, meg kiskifliben előttem, így oldalról dughattam - valószínűleg pont elértem a G-pontját, mert drágám itt pár perc alatt többször is elélvezett, már csak úgy csorgott a punciszaft a faszomon, cuppogott közöttünk. Ezután hasra fordítottam és hátulról dugtam egy ideig - Cinti a már ki tudja hányadik orgazmusa után felém fordult, és közölte, hogy totál kész van, szanaszét élvezett mindent. Hát ezt éreztem, ott tocsogtam a nedveiben. Mivel a doggytól kicsit elernyedtem, lekerült a gumi és Cinti megint felszopott, majd újabb gumi és fordított tehenészlányban pattant rám és rendesen meglovagolt. Miután itt is kiélvezkedtük magunkat, lekerült a gumi és drágám ismét franciázásba kezdett. Egymás mellett feküdtünk, így folyamatosan hozzáfértem a puncijához, melleihez. Mondtam Cintinek, hogy ez most lehet, hogy nem fog menni, amire azt mondta, hogy azok után amit vele múveltem, ltni akar másodjára is elélvezni. Hát lehet ennek nemet mondani? :) Drágám borzasztó kitartóan kényeztetett, mert lehetett kb egy 15 perc, mire sikerült másodjára is elsülnöm, ismét telecsorgatva a száját.
    Eszméletlen dugásban volt részem, rég volt ilyen jó élményem ilyen szituációban :)
  • Elszámolás:

    1 órára mentem, az aktuális pesti átlaghoz képest kicsit magasabb. A szájba-arcra élvezés extra. Mindenben korrekt volt, amit megbeszéltünk, az órát nem is néztem - ha a biológiai órám nem csalt, kicsit túl is lógtunk az 1 órás kereten.
  • Összkép:

    Ahogy fentebb is írtam, szuper élmény volt. Abban maradtunk, hogy ezt még mindenképpen megismételjük :)
Happy Massage