• Sonita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR bejelentkezéssel indítottam és fél óra múlva már meg is állapodtunk egy kompromisszumos időpontban. Szinte végig üzenetekben kommunikáltunk. Kedves, kommunikatív. Kérte, hogy a randink előtt 10 perccel hívjam, így csak a tetthelyre érkezéskor beszéltünk először. Megkaptam tehát a kapukódot és egyéb instrukciókat és irány az emelet...
  • Megközelítés:

    VTR üzenetben kaptam meg a pontos címet. XIII. ker., 3perc sétára a Dagálytól. GPS gond nélkül odavisz. Tömegközlekedésről nincs infóm, de gyanítom, hogy a helyszín frekventáltsága miatt egy sor lehetőség áll rendelkezésre. A cím előtt parkolóhely van bőven, illetve a háztömb túlsó oldalán is van egy nagy ingyenes parkoló.
  • Helyszín:

    A helyszín egy a nagyon közeli múltban épült társasházi tömb, mint már említettem, kb. 3 perc sétára a Dagálytól. Kívül-belül minden új és igényes. A lakás maga minimal-design, de minden tekintetben tiszta és rendezett. Ugyanez érvényes a fürdőre is. Tusolás kádban oldható meg, ehhez pár féle tusfürdő és tiszta törölköző áll rendelkezésre. Szájvíz és hozzá üvegpohár szintén adott. A tetthely a lakás kisszobája egy jó nagy és kényelmes franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Tökéletes megjelenésű, fantasztikus leányzó! A 42. és 46. képeken látható csini kis szettben fogadott. Gyönyörű arc, feszes test és a férfi tenyeret mágnesként vonzó, tökéletesen gömbölyű idomok! Mosolygós, cserfes, vidám és ahogy a beszámolóiból kitűnik, nem csak nekem volt szerencsém, hanem ő alapból mindig ilyen. Fantasztikusak azok az apró kis gesztusai, amivel begerjeszti az ember vágyait. Huncut kacsintások, csípő riszálás és sok mosoly. A legtöbb hirdetőre (különösen a viszonylag késői időpont miatt) jellemző unalomnak és fásultságnak szerencsére nyoma sincs!
  • Action:

    Kézfogást és bemutatkozást követően átbeszéltük még egyszer a részleteket, közben egy kis frissítővel is megkínált. Egy kis small-talk-ot követően a fürdő felé vettem az irányt. Egy kis tisztálkodást követően a derekamra csavart törölközővel tértem vissza a nappaliba, ahol Sonita egy már-már sztriptíznek is beillő koreográfia során kapcsolt egy kis hangulatvilágítást és aláfestő zenét. Fantasztikus, ahogy ring az a csípő, ahogy dobálja a haját, és közben hátra-hátra kacsint. Nem is kellett más, hogy szolgálati lengőtáras fegyverem tűzkész állapotba kerüljön. Éreztem, hogy itt aztán nem lesz pardon. És valóban! A koreográfia végén átölelt és egy iszonyú szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Fantasztikusan csókol! Kezeim közben gyönyörű testén kalandoztak, felfedezve minden porcikáját, mialatt ő lehámozta rólam a törölközőt, majd jót nevettünk azon, hogy az felakadt valamin... A nevetésnek viszont hamar vége szakadt, mivel alkalmi szeretőm elém guggolt és nemes egyszerűséggel bekapta a kopasz őrmestert. Fantasztikus franciában volt részem! Kéz-, illetve szájmunka tökéletes összhangban. Szívta, verte, az arcához csapkodta, közben néha egészen mélyre leengedve, bár igazán mélytorkosnak azért nem nevezném. Ami viszont fantasztikus, az az, ahogyan szinte folyamatosan fenntartja szemkontaktust!
    Éreztem, hogy így gyorsan kitárazok, ezért inkább felvetettem, hogy mi volna, ha ezt az ágyon folytatnánk és most én vennem kezelésbe őt? Természetesen ez nem volt ellenére és csókok közepette vezetett be a baszobába... A csípő riszálás és a hátra kacsingatás ezúttal sem maradt el.
    A franciaágyon kényelmesen helyet foglalva azután ismét felfedező útra indítottam kezeimet, közben végig puszilgatva testét. Természetesen a mézes csuporra fókuszáltam, hogy mielőbb bemutathassam nyelvtudásomat, amire alkalmi szeretőm elég jól reagált, de kedvesen megjegyezte, hogy bár nagyon kellemes amit csinálok, de túl fáradt most ahhoz, hogy az orgazmusig vigyem. Kaptam ellenben egy újabb franciát, a fentebb már említett extrákkal. Ettől viszont ismét robbanásközeli állapotba kerültem. Komolyan felmerült bennem az a gondolat, hogy úgysem igen van már hova fokozni ezt az első menetet és inkább azokra a gyönyörű cicikre ürítem a tárat. Minden erőmet összeszedve mégis inkább a gumihúzás mellett döntöttem. Volt aztán egy igazi csattogós-aládolgozós-csókolózós lovaglás, majd misszibe fordultunk és itt már tényleg nem volt tovább. Sonita kivégzett, vagyis egy hatalmasat robbantam a gumiba.
    Miután ügyesen megtisztogatott, csak hevertünk egymás mellett. Igazából mindketten egy fárasztó napon voltunk túl. Felajánlottam, hogy a félidőben nagyoin szívesen megmasszírozom. Kedvesen közölte, hogy nagyon jólesne neki, de amilyen fáradt, mindjárt el is aludna...így tehát maradt a csevegés az általános dolgokról.
    A második menet koreográfiája is az előbbiekhez hasonlóan alakult. A franciás élesítést egy pornófilmbe illő, állatian szenvedélyes kefélés követte. Egyszerűen nincs rá jobb kifejezés. Igazából a doggy volt az, amit még mindenképp ki akartam próbálni, de ezúttal sem volt semmi esélyem az időhúzásra. Sonita ténykedésének, a látványnak, a hanghatásoknak, valamint alkalmi szeretőm bíztatásának rövid távon meglett az eredménye. Gyakorlatilag néhány perc vad és csattogós döngetés után a gumiban lett végem. A gyönyörű cicikre való spricc tehát beteljesületlen álom maradt, de remélem nem sokáig!
  • Elszámolás:

    Mivel első alkalommal jártam Sonitánál, így ezt előre rendeztük. A csokor méretét átlagosnak mondanám, de a nyújtott szolgáltatás magasan az átlag feletti, ráadásul számos extra van az alapban. "Extrák nincsenek, én magam vagyok az extra"- ahogy fogalmazott. Külön dicséretet érdemel a Hölgy hozzáállása. Említette ugyanis, hogy egy elég fárasztó napon van túl, de ennek ellenére mindent megtett, hogy a vendég, vagyis én jól érezzem magam! Tőlünk nyugatabbra igazából ez az alap, de az itthoni Hölgyeknél sajnos nagyon ritkán találkozom ezzel az attitűddel.
  • Összkép:

    Fantasztikusan csinos és elbűvölő leányzó! A fáradtság ellenére is mindent megtett, hogy elégedetten és jókedvűen távozzak! Sonita nagyon erősen ajánlott mindazoknak, akik a minőséget keresik. Igazából ritkán járok szolgáltató hölgyekhez és csak egészen ritkán fordulok meg többször is ugyan annál a hölgynél, de Sonitát mindenképp meglátogatom még!
Happy Massage