• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte egyeztettük le a randit Ayseval. Már ismerjük egymást, könnyen ment az egyeztetés, sajnos egy jó ideje nem volt szerencsénk találkozni egyéb elfoglaltságai miatt.
  • Megközelítés:

    BKV-ról nyilatkozni nem tudok, de feltehetően jó a közlekedés a hely frekventáltsága miatt. Marina part ikonikus környéke. Parkolót eddig mindig találtam, de nincs belőle túl sok, javában zajlik az építkezés.
  • Helyszín:

    A helyszin egy felsőbb emeleti lakás a tevékenységnek megfelelően kialakítva és berendezve. Mondhatni a szokásos kis szentélybe volt ismét a légyott- Ágyon tiszta lepedő és törölköző, hangulatos fények, szobainas a ruháknak, nagy franciaágy. A fürdő tiszta, sok tusfürdő, szájvíz. Kád zuhannyal.
  • Lány külseje:

    Ayse a képeknek tökéletesen megfelel, kedves mosolygós arca van, finom fiatal nő. Fantasztikus paraméterekkel rendelkezik, hatalmas szilikon cicik, melyeknek isteni a tapintása, selymes finom feszes bőr, feszes kerek fenék, hosszú szőke haj. Szokás szerint fehérneműben fogadott, reméltem, hogy hamar le fog kerülni róla. A képek önmagukért beszélnek.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs részt nem tudom nagyon részletezni, mert kihagytuk a mostani találkozásnál. Mivel régen találkoztuk inkább beszélgettünk egy kicsit kivel mi történt mostanában, illetve az elmúlt hetekben hónapokban. De megnyugtatok mindenkit, hogy nagyon kellemes masszázsa van Aysenak. Kellő erővel és alapossággal nagyon finoman fel tudja frissíteni az arra vágyót. A beszélgetés után rátértünk a kényeztetésre.
  • Levezetés:

    Miután kibeszélgettük magunkat eljött a várva várt kényeztető szakasz. Kezeimmel elkezdtem ismét felfedezni Ayse hatalmas melleit, nem lehet megunni őket, szinte az egész tevékenységünk alatt legalább az egyik a kezemben volt. Finom olajat csurgatott a kezébe és elkezdte feléleszteni férfiasságomat, miközben finom testét csodáltam munka közben. Felváltva, hol kézzel hol szájjal tevékenykedett, nem ritkán kombinálva a kettőt. Nagyon finoman és változatosan csinálja, természetesen a golyókat sem hagyja ki a játékból. Közben egyik kezemmel melleit fogdosom, másikkal a finom babapuncit igyekszem felfedezni. Hol ilyen, hol olyan szögből folyik a móka, közben Ayse tevékenységét a falon lévő hatalmas tükörből is lehet csodálni. Szuper kézimunka, szuper francia, ez a kombináció meg is hozta az eredményét és hatalmasat lőttem Ayse ajkai közé. Nem siet, hagyja, hogy lenyugodjak a szájában, majd kimegy a fürdőbe megszabadulni a terméktől. Sietős volt a programom, úgyhogy gyorsan elfutottam zuhanyozni, megittam a pohár vizet. Rendeztük amit rendezni kell ilyenkor és útnak indultam felfrissülve.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a szokásos módon a szokásos összeggel a program végén. Extrákról nem tudok. A program maga az extra.
  • Összkép:

    Ismét nagyon jól éreztük magunkat, jó hangulatban, jó műsor. Pont erre volt szükségem, hogy jól induljon a hétvége. Várom a következő találkozást.
Happy Massage