• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor megjelent az oldalon, elhatároztam, hogy meg kell ismernem Őt. Egyszer telefonon beszéltünk, de akkor az időpont egyeztetés nem jött össze, az én munkám miatt. Az óta is nézegettem, esetleg hétvégén összejöhet-e egy találka. Sajna így sem sikerült. Aztán végre eljött a nap, amire vártam. Hétközi szabadnapot adtam magamnak, pár intézendő dolog, de főleg a remélt randi miatt. Reggel próbáltam többször hívni, de nem volt szerencsém. Gondoltam, küldök egy VTR-t, majd összekaptam magam, s nekiindultam a napnak. Út közben újra hívtam, s végre hallhattam kellemes hangját. Megbeszéltük a találka időpontját, majd mondtam, hogy én már korábban küldtem is egy VTR-t. Ezt pár perc múlva vissza is igazolta, így várhattam az idő múlását.
  • Megközelítés:

    A Duna Plázától nem messze, a szemben lévő kórház mögötti utcában található, középkorú épület. A megközelítés tömeggel is könnyen megoldható, én maradtam az autómnál. Parkolásra több helyen van lehetőség a közelben, mivel most még ingyenes, azért keresgélni kellett.
  • Helyszín:

    Kaputelefonos beengedés után egy kis testmozgás, az ilyen méretű házakba nem nagyon szereltek liftet. A lépcsőház csendes, a részemre nyíló ajtón besurrantam. Tiszta, rendezett, átlagos lakás, már amennyit láttam belőle. Az előszobából nyíló fürdőt és a szintén onnan nyíló szobát látogattam, egyebekre nem figyeltem, mivel vendéglátóm minden figyelmemet lekötötte. A szobában kényelmes franciaágy, vagy szétnyitott kanapé volt a játszóterünk, de ez számomra mellékes szempont volt. Kellemes zene is szólt a szeánszunk alatt egy ideig, valamikor ez abbamaradt. A fürdőben kádas zuhany, és minden felszerelés megtalálható, a felkészüléshez.
  • Lány külseje:

    Nem is tudom, hogyan kezdjem. Fekete fehérneműben, és felette egy szintén fekete semmiségben fogadott. Szép arca, és szürkészöld szemei, egyből rabul ejtettek. Félhosszú, festett szőke haja még jobban kiemeli arca formáját, s csábító mosolyát. A lakásba lépve egyből éreztem finom, lágy illatát. Bőre ápolt és puha, mindenét imádtam simogatni. Karcsú, formás test, kívánatos Nő. Minden eredeti. Marokba illő cicik, szép nagyra növő bimbókkal, s öle rejtekében, falni való nőiessége. Csendes de kommunikatív volt az együtt töltött időben. Szinte pár perc alatt egymásra hangolódtunk, s ez így is maradt, legalább is, én ezt éreztem.
  • Action:

    Bemutatkozás után puszi, majd átadtam a kis édességet, aminek őszintén örült. Egy köszönő puszi után beinvitált a szobába, majd megkérdezte, kérek-e valamit. Kölcsönösen méregettük egymást, ezt most már utólag kimondhatom, mivel akkor én már kezdtem elvarázsolódni. Kaptam egy pohár frissítőt, majd megszabadultam a ruháimtól. ha jól emlékszem székekre pakoltam. Partnerem kikísért a fürdőbe, ahol beállította a meleg vizet, gondolom Ő jobban ismeri a szerkezetet. Gyors pancsi és szájápolás után vissza a szobába.

    Vivi az ágy előtt állt fehérneműben. Én a törölközőt elhagyva csatlakoztam hozzá, és magamhoz öleltem. Forró, puha teste hozzám simult. Nagyon jó érzés volt. Simogattuk, ölelgettük egymást. A nyakát és füleit csókolgattam, úgy tűnt jól esik neki közeledésem. Ajkai apró puszikkal jelezték ezt, s egyre szorosabban összefonódtunk. Megpróbáltam a ciciket kiszabadítani, de rövid bénázás után, inkább rá hagytam a feladatot. Most már még inkább érezhettem közelségét, s rövid idő után a bugyi is lekerült. Ekkorra már igen csak keményedett a férfiasságom, így javaslatomra az ágyra helyezkedtünk.

    Én hanyatt feküdtem, s kedvesemet invitáltam magamra. További puszik és simogatások után közölte, meg nézi, mi újság odalenn. Keblei végéig simogatták felső testemet, majd a combjaim közé helyezkedett. Egy párnát még gyorsan a fejem alá gyűrtem, majd átadtam magam sorsomnak. Ajkai végig siklottak a szerszámon, majd a következő pillanatban már lágy forróságot éreztem. Lágyan, de lassan teljes hosszában levizitelte az izgatott harcost, közben egyik kezével finoman simogatta a golyszikat. Kicsit kijjebb engedett, s a nyálas szerszámot kezével is ingerelte. Majd a torkáig engedett, s közben nyelvével ingerelt. Az egészet annyira gyengéden csinálta, hogy szinte hihetetlen volt. Többször bevetette ezt a csodát, biztos érezte, mennyire élvezem kedvességét. Mondjuk többször is elrebegtem, mennyire jó nekem amit művel. Közben karjaival felnyúlva simogatott, ajkai és nyelve folyamatosan dolgozott. Én hálálkodva simogattam a fejét és a vállát, amijét csak elértem. Mikor torka mélyén éreztem magam, kezemet a buksijára téve finoman mozgolódtam. Fantasztikus volt. Szerettem volna én is kedveskedni neki, s közöltem vágyamat. Egy ideig még ápolgatott, majd lassan feljebb helyezkedett a mellkasomra. Huncut mosollyal megkérdezte, tényleg szeretném-e? Válaszoltam, hogy nagyon, s egy két puszi után helyet cseréltünk.

    Ő nem preferálta a párnát, s kényelmesen elhelyezkedett. Egy ideig csak csodáltam a meztelen testét, majd rá hajolva puszilgatni kezdtem a szemétől indulva. A cicikhez érve nem tudtam ellenállni, s a hamar keményedő bimbókkal már erőteljesebben bántam. Igazságosan foglalkoztam mindkettővel, partnerem közölte is , hogy tetszik nekik a játékom. Várt rám még dolog, így lejjebb csúszva öléhez érkeztem. Két kis harapás a dombocskára, majd nyelvemmel végig simítottam a még zárt ajkakat. Ekkor egy kis rezdülés után kedvesem megemelte a csípőjét, én mindkét kezemet a popsi alá csúsztattam. Markoltam a formás popsit, de tartanom nem kellett. Partnerem végig tartotta magát ebben a helyzetben, amíg én élvezkedtem, pedig nem volt rövid idő. Az én hasizmom valószínű hamar feladta volna, de a drága ezt könnyedén abszolválta. Nyelvem először a csiklót kereste, hamar meg is találta. Lassan, gyorsan, lágyan, keményebben, minden módon próbáltam kedveskedni partneremnek. Teste rezdülései, simogatásai azt mutatták, élvezi a helyzetet. Én szorgoskodtam tovább. Néha a nyíló nedves szirmok közé fúrtam nyelvemet, s a punci bejáratát is körbenyalogattam, majd belenyalintottam kelyhébe. Imádtam nedűjét érezni, arcomat az ajkak közé nyomni. Felváltva hol a csiklót, hol a bejáratot izgattam. Ajkait és csiklóját a számba vettem, szopogattam, s közben nyelvemmel is kőröztem. Kedvesem egyre inkább izgalomba jött, erősebben simogatott, s csípőjét még feljebb emelte. Egyszer csak megkérdezte, akarom még ezt csinálni, mert Ő mindjárt elmegy. Már hogy a viharba ne! - válaszoltam. Popsiját markolva húztam még magasabbra, s fürge nyelveléssel kényeztettem a csiklóját. Ez hasznos tevékenység volt, a Drága egy kiadós nyelvmunka után csendesen elröppent. Jól eső érzés volt ez számomra is. Óvatos nyelveléssel levezettem a dolgot, majd csókkal búcsúztam a fincsi puncitól.

    Vivi közölte, most Ő következik. Én térdeltem az ágyon, ő elém feküdt, s ajkai közé vett. Vártam már újra ezt az érzést. Ajkai hamar lelket leheltek belém, torka ölelése szinte az őrületbe kergetett. A térdem kicsit rakoncátlankodni kezdett, így az ágy mellé álltam. Ő tovább folytatta a keményítésem. Mikor teljesen eltüntetett, fejét megtámasztottam a kezemmel, s rövid mozdulatokkal élvezkedtem. Csodás volt, ezért ezt többször ismételtük. Egy levegővételnél megkérdezte, húzzunk-e védelmet? Mondtam, hogy szeretnék még élvezkedni. Még egy fejlógatós figurát is kértem, hát az is szuper volt. Utána kértem a védelmet, s kérésemre kutyusba helyezkedtünk. Mikor feltárult előttem a látvány, nem tudtam ellenállni.

    Leguggoltam, s a csillogó punciba jócskán belenyaltam. Utána a célpontra helyezkedtem, s lassan tövig nyomtam a duzzadó szerszámot. Láttam, mindkét keze markolja a lepedőt. Én marha, nem gondoltam, csak magamra. Meg is kérdeztem, nem voltam durva? Megnyugtatott, hogy nem, így ami tőlem tellett, rendesen megdolgoztam a csodás forró puncit. Néztem a karcsú derekát, markoltam a popsiját. s néztem a ki-be járó rudamat. Majd a vállaiba kapaszkodtam, s ütemesen dolgoztam tovább. Ő csak markolászta, gyűrte a lepedőt, én pedig élvezkedtem nőiességében. Elő jött egy kis gumi fóbia, de még időben elkaptuk a dolgot. Gumi cserét beszéltünk meg, ez érdekesen sikerült.

    A kibontott óvszert kezemben tartottam, amíg kedvesem újra keményítette a szerszámot. Közbe jött a kérdés és az érzés, befejezzük szájjal. Lehet erre nemet mondani? Nem. A kifinomult francia tudás kis kézi kísérettel hamar vitt a vég felé. A lábaim szinte földbe gyökereztek, mikor egy nagy lövéssel megadtam magam. Volt még pár lövés, de kedvesem gondoskodva vitt az út végéig, s még tovább is. Ajkai között ápolgatta tovább az elernyedő harcost, az eredményt megtartotta magának. Amikor már csak meleg levegő jöhetett, lassan kiengedett a csodás ajkai közül. Mellé ültem az ágy szélére, s puszikkal köszöntem meg a tőle kapott élményeket.

    Az idő közben könyörtelenül haladt, így kis pihi után együtt mentünk a fürdőszobába. Én kaptam az elsőséget, majd megvárva partneremet, együtt mentünk vissza a szobába. Öltözés közben kis beszélgetés, majd két puszival búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon publikus az ajándék mértéke, ez nem változott a helyszínen sem. Egy szót sem beszéltünk erről. Távozás előtt az asztalra helyeztem. Jól esett ez a bizalom is.
  • Összkép:

    A jó dolgokra mindig várni kell. Erről most is megbizonyosodtam. Csodálatos órát tölthettem egy igazi NŐVEL! Olyan érzéssel jöttem el,(nem szívesen) hogy már az első pillanattól kezdve kialakult közöttünk valami. Remélem, nem tévedek. Szeretnék még sok ilyen randit megélni Vivivel!
Happy Massage