• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon régi ismerősként egyeztettúnk.
  • Megközelítés:

    Velencei tó szerelmesekent igy nevezte magát. Ahol érdemes leszállni a buszról.
  • Helyszín:

    Randihoz kiváló a helyszin. Csendes nyugis ház. Ajtóban már vár Andy vagány farmer , poló . Niki barinőm , mint harci paripa igyekezett Andyhoz . Szeretettel üdvözölték egymast. Múltkori randi fénye nem kopott. A lakást egyedül uralja vendéglátónk. Kellemes , felújított lakás, tusolóval, a szobaban nagy ágy tornázni.
  • Lány külseje:

    Magasak, egyformán karcsúk, két vadmacska, de szelidülnek, szelidítenek. Tetkó mindkettőn, guszta. Gesztenyebarna szem mindkettőnél. Barna haj lófarokban, szopihoz. Sportos cickók, kerek popsik, karcsú derék. Andy fehér bőrű ,kellemes, Niki szolizott bársonyos bőrű. Térdük bejáratott!😂
  • Action:

    Igyekeztem a lgjobb élvezetekhez a csajokat megnyerni, Andyt és Nikit. Örültek egymásnak, mint régí ismerősök.
    A kaland újra indul, ezt nem lehet megunni!
    Míg tŕécselnek én a fürdőbe el, ahogy az ember pornófilmeken látja az indulást. De kesőbb elfelejti a dramaturgot, ha két ilyen szexcápa támad.
    Bárszéket nem akartam kihagyni, már múltkor kinéztrm.. Niki még pancsizitt élveztem Andy szopasát ahogy a bárszéken elengedtem magam. Érkezik Niki , állok fel mindkettő karcsú derrkát fogom , ölelem. Közös nyelves csókcsatába bonyolódúnk. Istenem, de jó vagy velem! Szokásos ketten rá a bránerre, felváltva zacsi, brokki kényeztetés. Na ne! Ágyra fel!
    Most én kényeztetem Őket felvátva, Nikit nyalom, Andyt ujjazom, es felváltva, és élvezik. Gumit kérek, Nikit kutxába dugom, mert szereti. Közben nyalja, mert imádja A ndy puniját nyalni. Mindkét test ízzik, izzad, szeretik a szexet nem csak imitálják. Időnk véges. . Ajánlottam egy arcra élvezést, részemről. Járman térdelünk, két szaftos puniba ujjazom, cs9kjait élvezve. Farkam közben kezelésbe véve, verték, simogattáj. Éreztem hamar vége, észrevette a két gyönyörű, buktak rá a farkamra. Megint leírom ettő szebb látvány nincs. Néznek fel győnyörű gesztenye szemeikkel, mintha könyörögnének a spermáért. Es itt van! Melyről jön a lüktetése beborítja a két pofit. Övék azt csinának vele amit akarnak.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt. Nagyon megéri!
  • Összkép:

    Bírnám ezt a fajta akciót többször. Korlátaink behatárolnak. Remélem nem okoztam nagy irígységet, de kijött belőlem! 😂
Happy Massage