• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Felhő 44!☺

    Nagyon köszönöm Neked az értékelést, és, hogy megörökítetted a randinkat. Igazán jólesett és megleptél vele.🤗
    Szuperul éreztem magam a társaságodban én is, kellemes, figyelmes úriember vagy!
    Ha esetleg felém visz az utad, várlak vissza legközelebb is sok szeretettel!
    Puszillak😚

  • Egyeztetés:

    Kicsit irtam neki az oldalon. Megkérdeztem hogy az idöpont megfelelö lesz -e. Vissza irt hogy igen és jelentkezem vtren. Igy is tettem majd másnap mikor megérkeztem felhivtam telefonon amibe megkaptam a kapukodot.
  • Megközelítés:

    A cimet beütöd a gpsbe és a ház elé visz. De mivel elég frekventált helyen van ezért a bkk több járata is közlekedik arra. Parkolással nem volt gond . Szoval elég egyszerü megközeliteni.
  • Helyszín:

    Szerintem egy nagyon szép és tiszta lakás . Fürdöszoba nagy és szépen higénikusan rendbe van tartva. Tetthely nagyon hangulatos és szerintem ideállis, van benne nagy francia ágy butorok minden ami kell hogy jol érezd magad.
  • Lány külseje:

    Zsantill egy nagyon szexi erotikával képbe levö hölgy. Nekem mindene bejött. Csodálatosan szép mellei szép és feszes popsija lapos hasa. Arca is szép . Szoval minden nagyon egybe van és tényleg egy szöke ciklon. Temperamentuma a legjobb mert bár elsönek voltam nála de mintha ezer éve ismerném. Szerintem nagyon gyorsan egymásra hangolodtunk. Jaj majdnem elfelejtettem hogy amibe fogadot az olyan dögös volt . Egy fekete egyberészes zsinorokbol àllo együttes ami mindent tökéletesen megmutattot ami meghozza nagyon a kedved és rekordokat fogsz dönteni tisztálkodásbol.
  • Action:

    Szoval a rekordgyors tisztálkodás után tetthelyre visszamentem. Bent egy kis ismerkedéses simogatos csokolozos 1 perc után mondtam vendéglátomnak szeretném megizlelni ugyhogy hanyatfektettem és elkezdtem csodálatos melleit csokolgatni nyalogatni kényeztetni. Nagyon jol reagálnak a bimbok nehéz volt elszakadni tölúk De mivel nagyon érdekelt a puncija elindult lefele . Nagyon szép ápolt és joizü puncija van. Ugyhogy hamar nekiestem és csokoltam nyalogadtam ingereltem hogy vendéglátom is jol érezze magát. Rendesen belefeletkeztem a puncijába ugyhogy szolt hogy mostmár ö is megizlelne . Szoval kaptam egy nagyon kellemes franciát ami nagyon izgato volt. Megkérdezte közben hogy szeretném -e kózben a punciját kényeztetni. Persze hogy szeretném ugyhogy 69be fordultunk és folytatuk egymás izgatását. Mikor èreztem hogy kell egy pici szünet mert elmegyek kértem a gumit. Amit felhelyezve megkérdezte melyik pozt választom . Mondtam vendéglátomnak hogy kezdjünk az ö egyik kedvenc pozával ugyhogy maradtam hanyatfekve és Zsantill a combjai közé vett és meglovagolt. Nagyon szexi látvány ahogy ül rajtam és melleit simogatom. Kis idö után kérdeztem hogy válthatunk e pozt igen volt a válasz ugyhogy átfordultunk misszibe és ment tovább a szex csak most megfüszerezte nyelves csokokkal . Mikor már fáradtam egy picit kértem megint a pozváltást hiszen ki akartam vele probálni a kutyust is . Mint kiderúlt ez a harmadik kedvence, és mivel ez nekem is a kedvencem igy ért a vég és telelöttem a gumit. Mindezt amugy néha a melletünk levö tükörböl nézegettem. Tisztálkodás után kaptam egy kellemes maszázst és egy jo beszélgetést. Majd felöltözés után irány rideg világ
  • Elszámolás:

    Minden amit szerettem volna rajta volt az adatlapján alapba. Ugyhogy nem vettem igénybe extrákat. Teljesen korrekt az árszabás nekem nagyon megérte. A virágszállakat az elején leraktam az éjjeli szekrényre és végig ott maradt. Szoval szerintem ez is jol sikerült mint az egész randi.
  • Összkép:

    Nagyon jo érzésekkel távoztam. Beültem a kocsiba és vagy öt percig nem tudtam elindulni a lábam remegésse miatt. Nagyon jol éreztem magam vendéglátommal és csak remélni tudom hogy ö is igy van ezzel. Nagyon ajánlom mindenkinek aki a dögös Milfeket szereti.
Happy Massage