• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nikit már egy jó ideje ismerem és rengeteg randik volt így nekem nagyon egyszerű vele lebeszélnem egy randit.Ha nem is napi szinten beszélünk,de elég sűrűn.
    Pár hete szerencsére újra éjszakában dolgozok így a délelőttöm és a délutánom újra szabad lett,így Nikit mostmár nagyon könnyen tudom látogatni. Ezt ki is használom,azóta hetente megyek hozzá egy vagy két órára.
    Vasárnap irtam neki hogy szerdán mikor ér rá, mikor visszaírt és megbeszéltük hogy kinek mikor jó már küldtem is a vtr-t egy óra időtartamra. Amit hetfő este módosítottam két órára.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan földszinti lakása.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.Igaz nekem Gps már nem kell,olyan sűrűn megyek hozzá. címet se kapok már csak egy kedves vagy vicces üzenetet hogy hol találom.
    Parkolót most nem volt olyan könnyű találni,de a szomszédos kis utcában pont akadt egy hely.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan földszinti lakása.Nagyon modern stílus ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne.
    Mióta ide költözött azt vettem észre hogy sokkal boldogabb és jobban érzi magát a bőrében. Szerintem nagyon jót tett neki hogy ide költözött,sokkal kiegyensúlyozottabb lett.Jót tett neki a környezetváltozás.Egy nagy tehertől szabadult meg.
  • Lány külseje:

    Niki arccal is hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos kék szeme és kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik.Egész nap tudnám simogatni és markolni,amire egyszer sort kerítek ezt megigértem már neki.
    Puncija teljesen csupasz, illatos.
    A kedvenc fekete ruhámat szerette volna felvenni,de nem találta meg így egy másik fekete kedvencemet vette fel.Szerencsére mostanában jó fiú voltam és most nem kaptam büntetésül meg a rózsaszín szerelést :) és még a törülközőm se volt rózsaszín :D
  • Action:

    Pont sikerült leparkolnom a kocsival a megbeszélt idő előtt kb 5percel mikor is írt nekem viberen ,mire visszaírtam hogy pont megjöttem és ha kész van akkor mehetek-e.Válasza hogy persze,tudom a kapukódot az ajtó nyitva.Beütöttem a kódokat és az ajtó már résnyire nyitva volt, beléptem és Niki az ágyon ült és már csak rám várt.Csókkal üdvözöltük egymást.Átadtam neki egy kis ajándékot,amin jót nevetett.

    Majd leültünk a kanapéra beszélgetni ,kivel mi történt múlt hét óta.A sztorizgatás után megkérdeztem hogy nincs-e kedve velem tartani fürdeni.Mondta nagyon szívesen és elindultunk a fürdőbe.
    Beállította a megfelelő vízhő fokot ,majd bevizezett és hátra nyúlt egy tusfördőért ami pont egy kék Denim( ez valakinek lehet fontos,én nem vagyok a kék Denim párt tagja).Nekem nincs kedvencem.
    Miközben bekente a testemet és a velem egykorút, közben beszélgettünk a tusfürdőkről,hogy ő hogy szokta venni őket és mi alapján választ.
    A velem egykorú itt már kezdett életre kelni és ezt Niki is észrevette és egyre többet foglalkozott vele,majd egyszer csak legugolt és eltüntette a szájában.Szokásához híven egy isteni mélytorkos franciát kaptam tőle,ahol tartotta a szemkontaktust és látta hogy mennyire élvezem azt amit csinál velem.Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.Mikor pedig kicsit pihent a szája akkor bevetette a melleit. Ki-be járt a farkam a mellei közt és volt hogy a végét elkapta a nyelvével és úgy izgatta.Valami fantasztikus franciát kaptam tőle,de nem tudtam még elmenni és mondtam neki azért nem mert még a gyönyörű punciját nem kaptam meg.
    Így a kanapén elhelyezkedtem és Niki pedig az arcomra ült.Miközben én őt lelkesen nyaltam addig ő pedig tovább franciázott.Ahogy hallottam és éreztem egyre jobban tetszett neki amit művelek vele,mert nem tudott koncentrálni a velem egykorúra,amíg egyszer csak elélvezett.De mivel én is közel voltam már csak leszállt rólam és mellém helyezkedett így át tudtam karolni és mondtam neki hogy folytassa,egyre gyorsabban bólógatott ,közben én a mellét és a hátát simogattam,mikor pedig éreztem hogy robbanok,gyengéden a fejére fogtam és a szájába élveztem.Végig bent tartotta a velem egykorút a szájában amíg az utolsó cseppet is kiszívta ,majd ezután kiment a fürdöbe rendbe tenni magát.
    Ezután következett egy kis pihi, ahol nagyon jót beszélgettünk és felvetettem neki a születésnapi tervemet vele kapcsán.Szerencsére tetszett neki az ötletem.

    Pihi után,újra a szájában találtam magam.Egy újabb fergeteges franciát kaptam tőle,amitől megint hamar hadrendbe álltam.Gumit húzott rám és kérdezte hogy szeretném,mondtam neki az asztalon:) kicsit meglepődött rajta,de tetszett neki így az asztalhoz mentünk.Fel feküdt rá én pedig lassan behelyeztem a punciba a velem egykorút.Lassan kezdtem a tempót,közben Niki a melleivel játszott,majd mikor már éreztem hogy teljesen magába fogadott rá gyorsítottam kicsit .Na itt már Nikinek és az asztalnak is megjött a hangja,de nem zavart minket.Gyönyörű látvany volt ahogy a mellei ringtak.közben pedig Niki arcát nézni hogy mennyire élvezi.Hol az asztalba kapaszkodott,hol pedig belém és közben húzott magába. Mivel azért kezdtem fáradni így átkaroltam és ő is engem ,fel emeltem az asztalról és egy kicsit így állva folytattuk,de sajnos egyszercsak kicsúsztam
    a punciból.
    Mondta menjünk a kanapéra,leültem majd ő pedig rám ült.Azt hittem hogy lassan fogja kezdeni,mint általában,de nem, most rögtön a lovak közé csapott és egy fantasztikus vágtába kezdett.
    Azt hittem nem fogom bírni sokáig bírni,de szerencsére nem így lett.Közben a melleivel játszottam,hol a bimbókat felváltva nyalogattam hol pedig a mellét és a popsiját markoltam.
    Majd megfordult és most háttal ült rám.Itt is egy pörgős lovaglást kaptam,mikor kicsit pihent akkor meg a fenekét tekerte. Itt vettem észre hogy oldalt van egy tükör a falon ahol elég jól lehet látni Nikit ahol lovagol.Így folytattuk tovább,hol a fenekét néztem hol pedig a tükörben őt.majd hátra dőlt és így lovagolt lassan, én közben a melleit markoltam.Éreztem hogy kicsit elfáradt ezért pózt cseréltünk

    Jött a doggy póz.Lassan kezdtem,közben a tükörből néztem magunkat.Majd gyorsítottam és egyre jobban csattogtunk,de én is kezdtem fáradni így jött egy kis misszionárius .
    Elhelyezkedtünk a kanapén,és lassan behatoltam az ekkor már tocsogó punciba.Itt is szépen lassan toltam ki-be a farkamat,mivel mégis csak pihenünk kicsit.Közben hol a melleit csókoltam hol pedig a száját.
    Kellő pihi után,megindítottam az utolsó rohamot,ami elég hevesre sikeredett.Mindketten elég hangosan adtuk egymás tudtára hogy mennyire élvezzük egymást.
    Pár perc után pedig hatalmasat élveztem a gumiba,Nikiben nem vagyok biztos hogy sikerült neki is,de talán...
    Megjegyezte a végén hogy ez most egy maratoni menet volt.

    Ezután rom eltakarítás,majd az ágyra feküdtünk ahol ittunk egy kis frissítőt és folytattuk a sztorizgatást.
    Igértem neki egy masszázst,de sajnos erre nem maradt már időnk.
    De megigértem neki hogy jővő héten ezzel kezdünk.
  • Elszámolás:

    Most 2 órát töltöttem vele és mindkét extrát igénybe vettem.
    A randi végén rendeztem, a szekrényre tettem a rózsákat,köztünk ez már kb a második randi óta nem téma,megbízunk egymásban.
    Bővebb infóban minden le van korrektül írva.
    Az adatlapján ami szerepel azokat vállalja és tényleg szereti is.
  • Összkép:

    Rengeteg randin vagyok túl Nikivel,de talán ez lett a Number One.Nála nincs forgatókönyv,minden randink valami miatt mindig más.Lehet ezért is nem tudjuk megunni egymást ennyi randi után is ami mögöttünk van.
    Most az ágyat nem igazán használtuk ki,de helyette a lakás minden más pontját kellően kihasználtuk.Igaz a székek most kimaradtak,de hagyni kell valamit a következő randira is.
    Voltak olyan randijaink ahol többet beszéltünk és kevesebb volt az erotika,de itt most nem .Itt szinte végig csak erotika volt.
    Niki ha úgy van írányít,de nem zavarja ha te írányítasz.
    Mi nagyon jól kijövünk egymással a kezdetek óta,igaz voltak súrlódások és külső tényezők köztünk,de ezeket mindig át tudtuk hidalni és megbeszéltük.
Happy Massage