• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Tapsihapsi75!

    Köszönöm a beszámolót!
    Ennyit pasira nem sokszor vártam... 3 év...
    Jó, nem szívom vele a véred, eleget ugrattalak vele 😁
    Garantálom, hogy legközelebb nem hagylak "elszökni". Már ki is dolgoztam a stratégiát, így akármilyen fáradtan is esel be, nem menekülsz 😁
    Kellemes jelenség vagy, érted is a humort. Jól éreztem magam Veled. Fel fogjuk tenni az "i"-re a pontot, ha legközelebb jössz. (Remélem, nem 3 év múlva 😛)
    De az minden megnyilvánulasodban látszik, hogy nagyon a kedvemben akarsz járni, akármilyen fáradt is vagy. Ezért tisztellek!

    Csók: Liza

  • Egyeztetés:

    Az oldalon nézelődtem és Liza adatlapjat már rég kiszurtam magamnak. Ismét a lajpara tévedtem és láttam villog a zöld jelzés. Már pörtyögtem is a számát. Sajnos nem vette föl, de pá percre rá már csörgött is vissza. Rögtön meg is lepett mert régi ismerősként üdvözölt. Egy 3 évvel reggebi telefonhvasomra emlekezve. Ínnentol kezdve gördülékeny volt minden.
  • Megközelítés:

    Autoba ültem és indultam a randi helyszínre. A pontos cimet vtr -en kaptam meg. Kb. 20 perc autozas után megekeztem a randi helyszinere. Nekem sikerült helyet találnom kb 500m sétára a kaputol. Gps pontosan oda visz. Így egy hosszú fárasztó nap után mgerkeztem.
  • Helyszín:

    Nem egy lakberendező vagyok és nem is azért mentem. De teljesen megfelelő minden tekintetben. Rend tisztaság fogadott. Na meg persze gyönyörű vendéglátóm. Fürdőben minden meg találhato. Tusfurdok szjáviz, kis poharak. Minden a helyén van.
  • Lány külseje:

    Liza a képeknek teljesen megfelelő csalódás kizarva. Sőt a kepek nem adják vissza, azt a kdveseget , bájt, amit Liza élőben sugároz. Képein is látható fekete ruhában fogadott, már ott levett a lábamról és ekkor még csak az ajtón léptem be.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből viszaterve a szobába Liza is megerkezett, Én közben derekamrol levett törölközövel bajlódtam addig vendéglátóm laza mozdulattal megszabadult ruhjatol. Már ott álltunk mind ketten meztelenül, közelebb lépve egymáshoz ,puszikat váltottunk,amit csókok kovettek, s persze kölcsönös simogatás egymás teste domborulatai felfedezése. Rövid időre megszkitottuk ezt a folyamatot, Liza felprancsolt a padra. Szófogadó vagyok így hasra feküdtem és kezdődött a masszázs rész. Oljat használt a hátam gyurmazasahoz kifejezetten nagyon jól esett. Finom puha kezei szakszerű mozdulatokkal dolgozik hátam miden pocakjan. Kellő erőssegel. Közben nagyon jót beszélgettünk, kellemes beszélgető partner. Ahogy végzett a munka részével megkert, hogy térjünk át tatamira , természetesen nem lehet nemet mondani egy ilyen keresnek.
  • Levezetés:

    Liza hanyadt feküdt a tatamin és kedves mosollyal az arcán meg kért most én dolgozzak kicsit.el is indultam vándor útra persze a tetőtől talpig. Puszilgattam nyakát,arcán szajhoz érve csókot loptam csók csata után az ikrek kerültek látó térbe, ők is kaptak kis figyelmet. Lejjebb haladva koldokét is csokoltam, mielőtt leértem volna uticelmhoz. Leerkezve egy gyönyörű zárt puncit találtam amit elkzdtem körbe csókolni kívülről, indulva befelé, megerkeztem uticelomhoz ahol egy hoszabb kényeztetés vette kezdetét, aminek bízom benne, hogy eredményes volt. Utána helycsere és következett az én kenyeztetésem. Rögtön rátapintott a gyenge pontomra, és kenyeztetésem Itt kezdődött, inenn szépen haladva lefelé. Leerkezve csodás franciaba részesített fnoman lágyan. Ami mellé a csodás ikreket is beiktatásra kerültek. De sajnos a faradsagom közre játszott így a ki lövés elmaradt. Nem adta föl Liza és egy lágy lingam masszazsba kezdett, ami csúcs közelbe emelt többször is, de sajnos így sem sikerült.
  • Elszámolás:

    A csokor mertét kerekítve helyzetem el a szekrény tetején. Mivel a 1.5 orasra tervezett randink majd 2orasra sikeredett.
  • Összkép:

    Nagyon nagyon jó élményekkel távoztam, és szeretnék minnel előbb viszterni, persze kipihent állapotban. Nem szeretnék 3 évet várni.
    Nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettelek nagyon jól éreztem.
    Csókollak
Happy Massage