• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Másodjára felvette, és már a telefonálás alapján (is) nagyon jó érzésem volt a találkozót megelőzően. Alapból az órát preferálom, de sajnos csak félórás közös metszetet találtunk aznap kora estére.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, Árpád-híd pesti hídfőhöz közel. Parkolni autóval a legtutibb Dagály és a Duna Aréna környékén, onnan kis bemelegítő séta. Tömegközlekedve talán (a troli kivételével) minden opció szóba jöhet.
  • Helyszín:

    A ház a relatív újabbak közé tartozik, annak legfőbb előnyével, hogy kevés emberrel lehet összefutni. Az ilyen újabb épületekben valahogy kevésbé laknak alapból egész nap "folyosózó" emberek. A lakás (még) jobb, mint a ház, de nem csak azért mert Sonita ott várt. :-)
  • Lány külseje:

    A képes és adatok alapján már alapból bizakodó voltam. Ehhez hozzájött még a telefonos pozitív benyomás, plusz sokan írták már, hogy az arckitakarástól sem kell félni. Persze attól mégis mindig kell, mert utóbbi annyira szubjektív, hogy ért már (kellemetlen) meglepetés pár beszámoló ellenére. Szóval ajtónyitás, bumm, 10/10. Rögtön "megijedtem", hogy rossz ötlet volt a félóra, inkább bírtam volna még egy-két napot és találunk egy órára is időpontot.
  • Action:

    Mivel csak fél órára mentem, így nem akartam a közös fürdésre "pazarolni" az időt, pedig kifejezetten szeretem és Sonitával biztosan élmény lett volna. Fürdeni is már majdnem erekcióval mentem, így ilyen vendéglátóval nem kellett sok visszaérve sem. Elkezdtem kihámozni a nagyon kikívánkozó ciciket, amiket rögtön szájjal kezelésbe is vettem. Közben Sonita is megtalálta az ő játékszerét. Letérdelt és bekapta, de az irányítást engedte. Hamar mélytorok és szájbadugás lett belőle, viszont a félórában csak 1 kör van, ezért muszáj volt lassítanom. Mikor már ez sem volt "elég", javasoltam a gumihúzást. Bajban voltam, mert tudtam, hogy már nincs sok hátra, de azt is, hogy egy olyan bombanővel, mint Sonita nem fog minden póz beleférni 1 lövésbe... úgyhogy, hogy nálam legyen az irányítás, misszit javasoltam kezdésnek. A V alakban felemelt lábai között összeraktam a legot, majd a combját fogva felemelt lábbal kezdtem dugni. Pár perc misszi után kértem, hogy befejezésnek lovagoljon meg. Helycsere, a lovas nyeregbe pattant és először egy kis érzéki, majd vad pornós dugásba váltottunk. Ismét a számban voltak a gyönyörű szilikon mellek, a kezemben Soni fenekét markoltam és csattogtunk jó hangosan, aminek a végén a gumiba lőttem egy hatalmasat.
  • Elszámolás:

    Az elején történt, új vendégként ez teljesen természetes. Átlagnak (átlag+-nak) mondanám, de a hölgy nem átlagos az tuti.
  • Összkép:

    Biztosan visszatérek, de az is biztos, hogy nem félórára :-)
Happy Massage