• Szófia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon sokszor próbálkoztam, mire felvette egyszer csak a telefont, másnapra beszéltem meg vele egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, tudtam, hogy nehéz leparkolni, ezért negyed órával előbb oda mentem, hogy megtudjak állni rendesen. nem fizetős a parkoló, ennek megfelelően tele is van mindig, inkább villamossal éri meg menni.
  • Helyszín:

    új építésű lakás. tipp topp. törölköző ágy minden rendben. célnak tökéletesen megfelel. Saját lakásnak is elfogadnám.
  • Lány külseje:

    képnek megfelelő. Amikor megláttam tudtam, hogy jó egy órám lesz. Szerintem kölcsönös volt a szimpátia. Nekem a feneke, az arca és az egész teste nagyon bejött.
  • Action:

    Érkezésemkor egyeztettük hogy mit szeretnék majd a kezembe nyomta a törölközőt. Elmentem zuhanyozni, majd kb fél perc múlva meg érkezett , mert kértem a közös tusolást is. Meg mosdattuk egymást közben én a kezeimmel izgatni kezdtem a punciját szerintem sikerült is felizgatnom mert érezhetően nedvesedett. közben ős is izgatta az én farkamat. majd kérte hogy folytassuk inkább a szobában.Bementünk a szobába vad csókolózásba kezdtünk, majd 69 be fordultunk. Mindketten vadul franciáztunk. Féltem, hogy túl hamar végem lesz ezért váltottunk és csak én franciáztam. nagyon sikerült fel izgatnom, kérte hogy ne hagyjam abba mert nagyon jó neki. Erről hangot is adott egyszercsak megfeszült és 1:0 neki. Azt mondta rég nem nyalták ki ennyire, ezt pihegve mondta alig kapott levegőt utána. Első vendége voltam az nap ezért is sikerült neki ilyen könnyen elélveznie. Majd ő kezdett franciázni újra, majd gumit húztunk, és lovagló leckét tartottam, közben csókolóztunk is de az a vad szenvedélyes csók volt ő hajolt oda ért és kezdeményezett. majd szemből csináltuk itt is közben csókolóztunk. Kutyusra váltottunk lassú tempóban csináltuk lágyan, hogy ne hogy túl hamar vége legyen.Egy idő után újra éreztem hogy nedvesedig, ekkor picit fokoztam a tempót. Éreztem hogy sűrübben veszi a levegőt és ő is elkezdett mozogni egyre gyorsabb volt a tempó én még bírtam. Egyszer csak újra megfeszült és elélvezett fél másodpercel később én is követtem 2:1 az állás neki. Ez végeredmény is lett. Mert már újabb menetre nem lett volna idő. Letörölgetett. Majd felöltöztem és sajnos távoztam. elbírtam volna képzelni még egy kört de az a fránya idő elrepült.
  • Elszámolás:

    Én mindig az érkezésemkor oda adom szó nélkül a csokromat, általában kicsivel nagyobb csokrot szoktam vinni és oda adom neki. Ezzel jó benyomást keltek álltalában már az elején meg alapozva az együttlétet.
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött az alakja és a hozzá állása is. Lehet kölcsönös volt a szimpátia. Mintha azt láttam volna rajta, hogy ő is benne lett volna még egy menetben. Biztos hogy nagyon élvezte ő is meg is dicsérte a franciámat. azt mondta nagyon ritka ha valaki ilyen technikával csinálja. Biztosan lesz visszavágó ha rajtam múlik.
Happy Massage