• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon egy ideje már feltűnt a hirdetése, de nem tettem be a kedvencek közé valamiért. Ma azonban úgy döntöttem, megpróbálom elérni és a napomban talált pár órás idősávomat ezzel kiszínezni. Telefonon hívtam, pár csörgés után egy kedves hang szólt a túlvégen. Találtunk alkalmas időpontot, a hangjából nem tudtam semmiféle következtetést levonni, így nem álmodtam bele semmit, de nem is volt rossz előérzetem.
  • Megközelítés:

    Kék metró megállójától rövid sétára van, a házszámot nem lehet eltéveszteni, navigáció is ismeri.
    Én kocsival mentem, a környéken nem egyszerű parkolni, de nekem a szomszédos mellékutcában pont szerencsém volt és egy kétautónyi helyre tudtam parkolni, amire kb. 3-4 percem volt, de érdemes több időt ráhagyni, mert elég sok az autós és kevés a hely.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház emeleti lakása. Belső függőfolyosós, de nem vészes, nem sorakozik 13 darab néni, nem nagyon láttam mozgást (eltekintve egy liftező fickótól), így a diszkrét bejutás plecsnit megkaphatja. A lakás talán másfél szobás lehet, ebből egy franciaágyas félszobával és a kádas fürdőszobával ismerkedtem meg. Többféle tusfürdő van (nem számoltam, de kb. 6-7) és szájvíz is elérhető, tisztaság kifogástalan. A szobában (feltételezhetően az egyértelmű zajok elnyomására) kis bluetooth hangszóróból zene szól, a műfaji meghatározásra nem vállalkozom, de nem mulatós hálistennek. :)
    Ha nagyon kritikus akarnék lenni, akkor a fürdőszobába osonva, már kevés ruhában majdnem fáztam, de valószínűleg a fűtés már nem megy, cserébe a májusi tél alaposan lehűtötte a levegőt kint és bent a lakásban is. Hideg persze nem volt, de én 21 foknál már kockára fagyok - szerencsére Alice ott volt hogy felmelegítsen :)
  • Lány külseje:

    Perpillanat Aliceről egy darab fotó található az oldalon, ez alapján erős megelőlegezett bizalommal lehet a látogatás mellett dönteni.
    Nekem ráadásul nem szokásom az összes beszámolót végigolvasgatni, azokba csak azért kattintgatok hogy a tévedések minimalizálására használjam.
    Szóval egy pici zsákbamacskának fogtam fel, azzal a megjegyzéssel hogy azért a rengetegsok pozitív visszajelzés nem tévedhet.
    Amikor megérkeztem a lakás emeletére, Alice kis (utcai, de mini) fekete ruhájában kinézett a lakás ajtaján, és rögtön azt gondoltam magamban, hogy "hű, jó helyre érkeztem", de nem mertem elbízni magam, mert először messzebbről pillantottam meg. :)
    Volt már olyan hogy ahogy közeledtem úgy csökkent a leányzó pontszáma, Alice tartotta a szintet, sőt :)
    Helyes lány a szomszédból érzésem volt, majdnem zavarban is éreztem magam, aztán mégis leküzdöttem.
    Alice számomra az ideálisan vékony lány. Nem csontvékony, nem látszanak a bordái, és nincs az edzőteremben naponta ápolt kockahas, de feszes, kisebbnek mondható de szép formás cicikkel, helyes popóval.
    A haja fel volt tűzve, így fogalmam sincs, hogy mennyire hosszú. A tekintete tiszta, bőre sima és jó illatú. Tiszta, ápolt, feszes, de selymes mindenütt.
  • Action:

    A szűkszavú csevej után szék híján a franciaágy melletti fiókos szekrény tetejére dobáltam a cuccaimat, és elszaladtam egy gyors zuhanyra. Amikor visszatértem, a kis fekete ruciból már kibújt Alice, és teljesen meztelenül várt a szobában.
    Vannak, akik ilyenkor egy kis bemelegítő beszélgetéssel indítanak, amiben partner vagyok, de van olyan, amikor a legeslegelső találkozáskor kialakul egy összhang, most ez történt.
    Nagyjából 15 másodperccel a fürdőszobából visszaérkezésem után már - meztelen testünk összeérintve - gyorsan belefeledkeztünk rendes, nyelves csókolózásba, a franciaágy szélén állva. A kezeimmel igyekeztem felfedezni mindenütt, így volt alkalmam hibátlan cicijeivel ismerkedni.
    Nem hagytam ki a puncija simogatását sem, szinte azonnal nedvesedett, nagy pirospont. :)
    Ezután nem sietősen Alice dél felé vette az irányt, és az ágy szélére leülve megismerkedett a már vigyázzban álló farkammal. Nagyon magas színvonalon nyomta a szájjal kényeztetést, nem volt féktelen nyögdösős pornós, de jóval több volt, mint egy kislányos óvatoskodás. Ízléses, stílusos :)
    Majd felkerültünk az ágyra, a pontos sorrendre már nem emlékszem, de talán először folytatta a már mélytorkos elemekkel tűzdelt orális kényeztetést, majd én is felfedeztem a punciját, leginkább nyelvvel, kevés ujjal. Csúcsra nem hiszem hogy elvittem, de ez egyáltalán nem hiba, az már eredmény számomra, ha kellemes partner lehettem így a debütáláskor.
    Utána átváltottunk 69-re, egyszer interjúvolt hogy esetleg lépjünk-e tovább, de utána nem siettetett, úgyhogy igazán hosszúra nyújtottuk ezt a részt, nagy örömömre.
    Aztán mégiscsak kértem a gumit, felpattant felülre, és egy rövid, de tudását megmutató lovaglás után rámdőlt és összebújva folytattuk, aztán röviddel ezt követően nem is bírtam tovább cérnával. Rövid hatásszünet után megszabadított a védőfelszereléstől, törlőkendővel megtisztított, aztán hagyott egy kicsit megnyugodni.
    A következő percek egymással ölelkezve-simogatve teltek. Mással kínosnak éreztem volna hogy nem beszélgettünk semmiről, nem akartuk megismerni egymás hobbiját, vagy az oltáshoz való viszonyát. De vele valahogy természetesnek tűnt csendben, simogatva, ölelkezve maradni.
    Kb. 4-5 percig ez volt a fő program, aztán egy idő után egy kicsit konkrétabb simogatásba váltott a finom érintés, majd - bár ezt eredetileg nem terveztem - nekiláttunk a második körnek.
    Ez abból lett egyértelmű hogy ő nyitott volt rá (órát nem néztem, de a félidőn jóval túl voltunk), én pedig úgy gondoltam, hogy ezt akkor is megéri erőltetni ha nem lesz második orgazmus a vége.
    Majd az ölelkezős-egymást simogatósból rámfordult és ismét a ritka jó franciatudását csillogtatta nekem, mélytorkos elemekkel. A befejezés kézi rásegítésemmel valósult meg, miközben a golyóimnál és néha kézzel ténykedett.
    A befejező mozdulatoknál sem menekült el, egy részét a szájába vette, és ezzel együtt olyan 'befejezettnek' éreztem az együttlétünket. A végén szinte szédelegve fogadtam a pohár vizet, majd a zuhanyzás+öltözés után pár perccel az órám vége előtt már az utcán sétáltam vissza a kocsihoz.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, a vállalásait pedig teljesíti. Átlag feletti virágszálakért számomra átlag feletti élmény volt így első alkalomra.
  • Összkép:

    Alice egy különleges partner. Szinte alig beszélgettünk, mégsem éreztem hogy szükséges, jó partnerének éreztem magam, és ezt úgy sikerült elérnie, hogy közben nem mosolyogta végig, nem akart megismerni, vagy kitapogatni az egóm azon pontjait, amit ha megsimogat, rögtön a fellegekben fogok járni.
    Aki féktelen, mocskos beszéddel tűzdelt pornós élményekre vágyik, annak nem ajánlom. Akinek fontos az, hogy egy vicces beszélgetéssel feloldódjon, annak sem feltétlen (bár lehet hogy Alice érezte hogy erre nincs szükségem?). Aki a fentebbi leírásom szerinti együttlétre vágyik, annak igen. Én betettem fixen a kedvencek közé :)
Happy Massage