• Sexy Ayse doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyen ment, fiatal kedves hangu lany vette fol a telefont szinte azonnal. Pesten akadt hirtelen dolgom, igy orultem hogy tudtam is idopontot foglalni mikorra ugy gondoltam odaerek.
  • Megközelítés:

    BKV-rol nem tudok nyilatkozni mivel autoval mentem. GPS konnyen odavitt, semmi kavirnyaszas nem volt. A parkolas a haz kornyeken fizetos es ugyan eddig csak egyszer voltam , de ugy gondolom maskor sem lehet problema napkozben talalni egy szabad helyet. Raszamoltam egy kis idot ugyan az erkezesre, de miutan kiszurtam a helyemet utana mar nem mertem onnan elmozdulni amig vartam az idopontomra.
  • Helyszín:

    Ujepitesu tiszta rendezett haz, liftel. Belepve a lakasba egy tagas eloszobaba jutottam ahol is egy kedves "recepcios" lany fogadott ket szekszi fehernemube oltoztetett es kulonfele pozokba beallitott baba tarsasagaba. Par mondatot valtottunk, elmondtam tobbek kozott hogy ki akartam probalni ezt a fajta elvezetet is, majd elvezetett a szobaba ahol is randim alanya volt talalhato. Itt megmutatta a mit hol talalok, majd megmutatta a furdot is. Kozben vegig termeszetes mosolygos volt, mint aki eppen ruhat ad el valamelyik ruha boltban. Fontos volt szamomra, hogy ha volt is nem latszott rajta eloitelet.
  • Lány külseje:

    Fenomenalis! Regota nezegetem mar az ilyen babakat es bizony nem kellett csalodnom. Formas feszes cicik. darazs derek lapos has es pici de tokeletes kerek fenek. Arcra is szep, egyedul a haj rontotta az osszkepet ami egy olcsobb parokanak tunt, de gondolom a sok latogato miatt nem eri meg egy minosegibb darabra beruhazni, hiszen latszik rajta egy-ket helyen a folyamatos hasznalat. Gondolok itt pedaul a tobbnyire csale ujjakra vagy a punci kornyeken nehol mar meg-meg szakadt anyagra. Keresemre fehernemuben es platform magassarkuban vart igy az osszkep hatasara pillanatok alatt elfelejtettem az elobb felsorolt hianyossagokat es elkotortam furodni.
  • Action:

    Ugy erkeztem hogy a leheto legtobb pozt kiprobalok amit csak a filmekben latni, de ra kellett jonnom, hogy a sulya okan ez bizony kemeny dio lesz. Olyan 35 kilo lehet igy jol megizzasztott a kis holgy mire bealligattam. Vagy csak en vagyok puhany.
    Eloszor hasra fektettem es jo adag sikosito es gumi huzas utan haturrol raktam be neki de nem sokaig ugykodtem igy mert a tokeletesre faragott hatso hatasara majdnem elmentem, ugyhogy misszibe forditottam , majd gondoltam egyet es lekaszalodva az agyrol arcal a falnak allitottam, hogy ujra haturrol rakjam be neki mikozben o szexin pucsit a farkamra. Nem volt egyszeru mutatvany, usztam az izzadtsagban mire sikerult beallitanom de megerte. Ezutan lefekudtem az agyra modvan jojjon a lovaglo poz amit megin tcsak sikerult valahogy osszehoznom es vegul igy is lett vegem a kezemben es szamban a formas cickoival.
    Tisztalkodas utan, ot is attoroltem, majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Kisse meg voltam illetodve, igy nem emlekszem mar ra hogy elotte, vagy utana tortent, minden esetre annyi volt amennyiben elozetesen megallapodtunk.
  • Összkép:

    Tuti hogy vissza megyek!
Happy Massage