• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Oh Kedvesem köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat, nem is számítottam rá! :)
    Igen utólag ki derült foci meccs volt, és amiatt zártak le itt mindent, konkrétan én is sokkot kaptam mikor a kapuból ki lépve lovas rendőrök álltak előttem:)))
    Vissza gondolva én is nagyon jól éreztem magam veled, várlak szeretettel máskor is!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam látván a zöld jelzést, kézségesen tájékoztatott a lehetőségekről ,rövid időn belül felkereshettem.
  • Megközelítés:

    A 14 ker. nem messze a Hungáriától jobbra stadion is van nem messze ,ez egyszer a parkolást megszivtam mert vmi rendőrségi akció volt és pont közelben nemigen lehetett parkolni ,de megoldódott pár kör kocsikázás után.cim pontos GPS pont oda navigál.BKV is jár a közelben, villanyos biztosan
  • Helyszín:

    A lakás egy régebben épült de jól karban tartott kaputelefonos házban van, a fürdő kimondottan nagy ,pláne a zuhanykabin ,fel van szerelve minden jóval mi szem s száj ingere ,puha törölköző, száraz kilépő, xmillió tusfürdő, Listerin .
    A baszobában nagy és kényelmes francia ágy ,szobainas a ruhákat lepakolni. Ketten is rendelnek de nem futottam össze senkivel, kiváló a logisztikájuk.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek nem érhet senkit csalódás, van mit fogni rajta az tutti, szép nagy mellekkel van megáldva, mindenhol formás ahol kell ,egy szál kis semmiben nyitott ajtót,
  • Action:

    Ajtónyitáskor üdvözölt ,majd jót nevettünk mert fiatalabbnak hitt először mikor beszéltünk telefonon, de igy már meg látván megnyugodott teljesen ,valamiért nem csipik a lányok a fiatal srácokat.
    Cipő le majd elvonultam a tetthelyre ,egy-kettő le cuccoltam ,türcsi kezemben s elvonultam fürdeni.
    Vissza térvén már meztelenül várt ,megkért vágjam hanyatt magam majd bekente a nagy ciciket olajjal és elkezdett velük kényeztetni. nem kellett sokat fáradozzon, hamar meglett az eredménye ,majd rám kérdezett ,hogy kényeztetném-e esetleg,
    természetesen igen volt a válasz picit restellte hogy olajosak a cickók, de persze ilyen kis aprósággal nem foglalkozom, majd lassan elérkeztem csodaszép borotvált puncijához, amit lassan kezdtem el nyalni falni szopogatni ,simára borotvált és igen
    jól izgatható a csikló is ,lehet több időt igényelt volna elröptetnem de szintén kérésére újra hanyatt vágtam magam az ágyon és belekezdett egy nagyon finom lágy franciába pontosan úgy ahogy én szeretem ,rákérdeztem a popsi kényeztetésre is amit azonnal teljesitett is bár ő más pózicióban , szerette volna ,azaz én legyek négykézláb ,de én jobb szeretem ha párna van a popsim alatt és igy kellemesebb is nekem. Fantasztikus ahogy csinálja ,persze előtte szólt, hogy ez extra de mondtam nem gond ,van nálam elég rózsaszál, rendezni a végén. Ezután elkezdte a farkincát is kényeztetni semmi kezezés csak finom bőnyálas francia ,a golyszikat sem hagyta ki a kényezetetésből szerencsére ,annyira jó volt, hogy javasoltam maradjunk igy végig és legyen akkor NFVSZ ,ez szerencsére alapban benne foglaltatik.sajnos ilyen intenziv kényeztetést nem sokáig lehet birni és egy nagyot élveztem ajkai közé, hagyott lenyugodni a szájában majd amig éledeztem elment a fürdőbe öblitni é egyúttal a fürdést is megejtette Visszatérve én vonultam el ,zuhanyozni,majd be a szobába rendeztem a rózsaszálakat,puszi és tipli utamra .
  • Elszámolás:

    Teljesen baráti az elszámolás a félórát illetően, popsi kényeztetés extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Szerintem egy korrekt hölgy ,amit normális keretek között kérsz azt meg is kapod, csak ajánlani tudom aki szereti a nyugis együttléteket. Remélem lesz rövidesen alkalmam felkeresni, de ekkor már órás programban gondolkodom.
Happy Massage