• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Amikor odaértem, SMS-ben küldte a részleteket. A megbeszélt időpontban tudott fogadni, nem volt késés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és tudtam, hogy necces lesz a parkolás, ezért 30 perccel előbb érkeztem, ha esetleg kicsit sétálni kellene, nehogy kések. Egy főút menetén parkoltam, ahol mindig szokott lenni egy-két hely. Most pont kitolatott egy autó, én pedig peiszkoltam a helyére.
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű társasházban van, szép és tiszta minden. A szoba nagyon rendben volt, kényelmes volt az ágy is.
  • Lány külseje:

    Nagyon tetszett Kamilla, megmondom őszintén nem emlékszem miben fogadott, de zuhanyzás után hamar ledobta a ruháit és már kecses testének látványától beindultam. Alacsony lány, kecses lábakkal, szép formás fenékkel. A mellei pont megfelelő méretűek. Már-már védjegye a fazonigazított punci, amit zuhanyzás után meg is csodálhattam személyesen.
  • Action:

    A kisugárzása nem volt túl vidám, amikor találkoztunk, kicsit távolságtartónak tűnt. Csak annyit beszélt hozzám, amennyit nagyon muszáj volt és nem nagyon mosolygott. Általában ettől nagyon lelankadok, de most valamiért pont fordítva sült el a dolog és kifejezetten begerjedtem a kis szótlan tündérkétől. Fél órát töltöttem vele, de őszintén szólva olyan egy órának tűnt a valóságban, mert nagyon sok dolgot csináltunk. Az elején elekezdtem cirógatni a testét, felfedeztem minden porcikáját. A mellein és a fenekén is érdemes elidőzni, csókolgatni. Aztán kölcsönös franciát kértem. Ebben nagyon jó volt Kamilla és a puncija is igazán kellemes emlék maradt. Aztán megkértem, hogy franciázzon még kicsit mielőtt gumit húznánk. Nagyon finoman és jó technikával csinálja. Ilyen kemény nagyon régen voltam már odalent, mint akkor. Ezt Ő is érezhette és pár perc után kérdezte, hogy feltegye a védőfelszerelést. Szépen kértem, hogy még kicsit csinálja, mert jól esik. Közben a haját simogattam a kezeimmel és a finom kis vállait. Misszionárius pózban kezdtünk, majd kutyusban folytattuk. Gyakran előfordul, hogy lelankadok a hosszabb együtlétek alatt, de ez Kamillával nem fordult elő. Úgy éreztem, hogy bármeddig benne tudnék maradni. Szük puncija folyamatos impulzusokat adott, hogy folytassam. Végül szólt, hogy el kellene mennem és a gumi levétel után a szájában lett végem.
  • Elszámolás:

    Kamilla a budapesti átlag felett van, nem is olyan kicsitvel. Viszont ő egy magasabb szinten is van és ennek megvan az ára. Aki kicsit többre vágyik a szomszédlány tipusú hölgyeknél, azoknak tetszeni fog. Én úgy mondanám, hogy egyszer mindenkienk el kell menni hozzá.
  • Összkép:

    Ajánlom mindenkinek, mert fejelthetetlen élmény volt vele.
Happy Massage