• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Édesem!!! Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a beszit. Ismét nagyon jól éreztem magam Veled, várlak mihamarabb sok-sok szeretettel! ❤️
    Csók és ölelés: Vivi

  • Egyeztetés:

    November végén voltam Vivianánál, ami az utóbbi idők egyik legjobban sikerült randija volt, nem csoda, hogy azóta többször is próbálkoztam, sajnos, sikertelenül. Ehhez nagyban hozzájárult az én időbeosztásom is, ha azt írom, hogy erősen korlátozottak a lehetséges időpontjaim erre a szenvedélyemre, akkor az közel sem fedi a valóságot. Gyakorlatilag kb két hetente 1-2 olyan időpont van, ami nekem megfelelő tud lenni, így viszont nehéz...
    De most sikerült. Bár a kedvező időpont napokkal előre látszott a naptáramban, telefonálni nem volt lehetőségem, így "veszítenivalóm nincs" alapon bepróbálkoztam egy VTR időponttal. Kisvártatva jött az elutasítás, és mellette egy kérdés, egy fél órával későbbi időpontot illetően. Ezt még meg tudtam oldani kisebb átszervezéssel, és boldogan küldtem el az újabb kérést, amit nem sokkal később elfogadott. Így, szokásomtól és általános lehetőségeim ellenére ez a randi napokkal előre lefixálódott.
  • Megközelítés:

    Hétköznap dél körüli órában érkeztem, parkoló hegyek álltak rendelkezésre. Így kiválasztottam egy árnyékos helyet, majd, mivel még volt időm, el tudtam kanyarodni beszerezni egy apró kedvességet is vendéglátómnak. A helyszín minden szempontból jó, kivéve, ha az ember a város másik végéből érkezik, és szűkre szabott az ideje. Most én Dél-Budáról is kényelmesen odaértem. A cím egyértelmű, egy múlt század második felében épült bérházban található a lakás.
  • Helyszín:

    Nekem nagyon sokat számít, hogy nincsen zavaró tényező, a lakásban rajtunk kívül nincs senki. Előszobában kabát, cipő le, a többi a szobában. Zuhanyzó közvetlenül a szoba mellett, minden van, ami kell. Ezen a téren (is) minden csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    Viviana egy szép nő. Bár arc nélkül hirdet, ez csak első alkalommal zsákbamacska, visszatérő vendégként tudtam, mire számítsak. Nem is ért semmi csalódás. Emlékeztün kegymásra, úgyhogy ismerősként köszöntött. A múltkori alkalomhoz hasonlóan, most is csinos ruhában fogadott, ami, mire visszatértem a zuhanyzóból, már csak fehérnemű lett.
  • Erotikus masszázs:

    Tanulva a múltkori randi "hiányosságaiból", most másfél órára mentem, ami a VTR miatt negyedórával több lett. Így a masszázs is teljes élvezeti értéket nyújtott, anélkül tudtam végig élvezni, hogy arra gondoltam volna, hogy milyen egyéb élményektől veszi el az időt.
    Ha jól emlékszem, olajat használt, amivel lentről indulva végiggyúrta testemet. Érezhető volt, hogy tanulta, és hatékonyan használja a fogásokat. A vádlim, a nyakam és a vállam nagyon be voltak állva, ezeken a tájakon különösen jól esett a gyúrás. Közben jót (talán túl jót is :) ) beszélgettünk, többször éreztem úgy (elég kemény időszak közepén voltam, a munkámat tekintve), hogy szívesen elaludnék, annyira jól esett a masszázs. De egyszer csak eljött a pillanat, amikor nekem szegezte a kérdést, hogy menne-e még egy menet...
  • Levezetés:

    Szóval, tanulva a múltkori, egy órás kalandból, most a hosszabb programra neveztem be. Ennek megfelelően a keretes szerkezetet tűztem ki magam elé. A zuhanyzóból visszajövet csókolózni kezdtünk, majd egymás simogatása, különböző testrészek csókolgatása következett. Egy ponton megkérdeztem, hogy szabad-e kényeztetni, "Naná!" volt a válasz. Így vendéglátóm elfeküdt, én pedig fölé, és elindultam újból felfedezni a testét. Nyaktól indultam, majd a gyönyörű mellek, lapos has útvonalon jutottam el a combok közéig. Lassan kezdtem, apró puszikkal, majd egyre gyorsabb nyelvjátékkal jutottunk egyre feljebb, aztán úgy tűnt, mint aki elröppen, itt egy kicsit lassítottam, majd jelezte, hogy nagyon érzékeny lett, és megköszönte ténykedésemet.
    Egy picit pihegtünk mindketten, aztán következett ő. Szintén nyaktól indult, testemet végig csókolgatva jutott el a kishaverig, amit, a környékével együtt elkezdett leápolni. Nagyon kellemesen csinálta, néha kézre váltott, ilyenkor elkente a nyálat a teljes berendezésen, ez fokozta az amúgy is csúcsközelben lévő élményfaktort. Ahogy említettem, elég stresszes időszak közepén voltam, így a szokásosnál nehezebb dolga volt, illetve én jobban szeretem, ha egyidőben kölcsönösen szeretjük egymást, ő viszont a franciázása közben elérhetetlen volt számomra, hiszen a lábaim között ügyködött (én pedig nem kértem, hogy jöjjön közelebb), így a korábbinál és a vártnál hosszabban kellett rajtam "dolgoznia", de a magam részéről én ezt nem bántam, folyamatosan "magasan" voltam, viszont egy idő után az ember elkezd önkéntelenül is a másikra gondolni. De még mielőtt ez megtörténhetett volna, eljött a pillanat, és egy közepeset durrantottam, a szájába. Nem engedett el, még egy ideig tartotta, ez egy hatalmas plusz élmény Vivianánál. Majd kiment a mosdóba, és én is rendbetettem magamat. Ezután jött a masszázs.
    A második kör kísértetiesen hasonló volt az elsőhöz, de egy fokkal még nehezebben jutottam el a kapuig, és ahogy telt az idő, kezdett egyre jobban feszélyezni a dolog, de szerencsére nem annyira, hogy leblokkoljon. Így, bár szerintem alaposan kifárasztottam, ismét egy csodálatos orgazmussal ajándékozott meg Vivi. Mondtam is neki utána, hogy elnézést, ma nehéz dió voltam, de ő csak mosolygott.
    Összefoglalva: Vivi egy csodálatos technikával és hozzáállással megáldott nő. Úgy csinálja a franciát, ahogyan én szeretem, lágyan, majd ütemesen, de nem monoton módon, kitér a csatolt részekre is, amiket szintén nyal, szív is talán, jól összenyálaz. Pont azzal az erősséggel, azzal a vákuummal, ami nekem jó. Ha közben még tudtam volna simogatni is, netán 69 lehetséges, azzal együtt tényleg non plus ultra lenne a hölgy. Legközelebb rákérdezek, mert ugye néma gyereknek...
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról. Első alkalommal is utólag tettem le az asztalra, felöltözésemkor, egy borítékban a tiszteletdíjat, és most is. Nem kérte, nem kérdezte, nem számolta meg. Maximális bizalom. A csomag nagyon baráti, a plusz negyed óra gáláns, így olyan élményt ad átlagos áron, amit nagyon kevés helyen kap meg az ember. Valószínűleg be van táblázva, mégsem szállt el semmilyen téren, ez is nagyon szimpatikus.
  • Összkép:

    Az előző alkalomhoz hasonlóan, nagyon kellemes emlékek maradtak bennem, Ami nem volt tökéletes, az nem Rajta múlott, én voltam nagyon rossz formában. Amit lehetett, ő megtett, nem csak a napomat, az egész hetemet feldobta. A masszázs talán legalább annyira hangsúlyos eleme volt a látogatásnak, mint a kényeztetés, minden téren rendberakott.
    Nem csak gyönyörű, jó partner, de beszélgetőtársnak is nagyon jó, intelligens hölgy Vivi. Szerintem még vissza fogok térni.
Happy Massage