• Alexa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebb óta megakadt a szemem Alexa hirdetésén és korábban már többször próbáltam hívni, sikertelenül, de tegnap szerencsére egy kicsörrenés után egyből felvette és már beszéltük is a részleteket. Nagy szerencsém volt hogy pont az az egy szabadidőpontja volt amikor én is ráértem.
  • Megközelítés:

    Parkolás és BKV szempontjait nem tudom értékelni mert motorral mentem, amivel pont a ház előtt megtudtam állni a járdán, de igazából elég jó helyen van a lakás, több villamos és busz is jár arra. Ezen felül elég közel van a Móricz ami elég kézenfekvő.
  • Helyszín:

    Kívülről egy régi ház, viszont belül a lakás teljesen kulturált. Nem egy luxus, minimalista lakás de tisztaság van. Szerintem egyedül van a lakásba mert nem hallottam mást és bujkálni se kellett a fürdő és a hálószoba között. A hálószobába hangulat világítás, gyertyák, halk zene és az ágy mellett egy tükör is volt ami fokozza a hangulatot. A fürdőben rengeteg féle tusfürdő, kellett is egy kis idő mire megtaláltam a megfelelő illatút. Szájvízből is többféle volt. Tiszta, illatos törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Nincs olyan ami Alexán ne tetszene! Egy szexi de egyben aranyos fehérneműben nyitott ajtót, olyan barátnő feelinges volt. Szőke haj, gyönyörű barna, selymes bőr, eredeti cicik, formás test, pont amit a képek alapján vártam. Az illata is nagyon finom volt!
  • Action:

    Fürdés után lefeküdtünk az ágyra egymás mellé és beszélgettünk még egy pár szót akció előtt. Ezután elkezdtem puszilgatni a nyakát és szépen lassan levenni róla a melltartót. Nagyon szép, formás melleit elkezdtem puszilgatni és nyalni amíg a combjait simogattam és az ujjammal kezdtem felfedezni. Lehúzta a bugyit és elkezdtem ujjazni amíg a melleivel játszottam. Ezután megkértem hogy szájjal kényeztessen. Báratnő feelinges lassú, érzéki szopást kaptam amit én sokkal jobban kedvelek mint a pornós féle vad, mélytorkozó szopást. Nagyon szép látvány volt, közben a hajával játszottam és a testét simogattam. Ezután gumit húzott és belém ült. Kis lovaglás után hátulról, végül miszibe folytattuk. A végén megkértem hogy kézzel fejezzen be, amit örömmel teljesített egy kis extra síkosítóval megfűszerezve. Egy pár percig még hanyatt pihentem amikor megkérdezte hogy kérek-e egy masszázst, amit szívesen elfogadtam. Az óra lejáratáig masszírozott.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem tőle, úgy volt jó ahogy van.
  • Összkép:

    Ritkán járok lányokhoz és ez az első értékelésem is de Alexával annyira jól éreztem magam hogy meg kell osztanom a tapasztalatom. Az elejétől fogva nagyon kedves volt, érkezésemkor vízzel, távozás előtt kávéval kínált. Nagyon értelmes, jót lehet vele beszélgetni, amit én fontosnak találok, hogy legyen egy kis összhang. Kis apróságok, de úgy érzem ezek miatt megy vissza valaki aki barátnő érzésre vágyik. Aki pornós hangulatra vágyik annak nem ajánlom Alexat, de aki egy kis odafigyelésre, kényeztetést szeretne annak ő a tökéletes!
Happy Massage