• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és természetesen vtr is használtunk.
  • Megközelítés:

    Én BKV mentem H5 plusz 5 perc séta parkolási lehetőség volt bőven!
  • Helyszín:

    Egy kis családias panel minden rendben és tisztaság volt.a fürdőben többféle márka és termék közül választhat az ember minden ami csak kell.
  • Lány külseje:

    Nos ez valóban “szubjektív” az arca és a melle nekem nem pont az esetem, a feneke viszont pontosan olyan amilyenek lennie kell.korában olvastam egy beszámolót miszerint minden megváltozik mikor elindul a szex.Ez abszolút igaz!elsőre egy szerénynő benyomását kelti az emberben.
  • Action:

    Ami szerintem fontos elsőre sokat gondolkodtam, hogy 1ó vagy 1,5ó legyen a találkozó.Ez majd a végén lesz fontos.Itt átugranám a szokásos lift, puszi fürdés. Mikor beléptem már a szőnyegen térdelve fogadott a szemében valami különös ragyogás ( kb el is indult bennem a kérdés, hogy itt ki is okoz majd meglepetést kinek?).nem sokat vacakoltam. Eléálltam és engedtem, hogy megmutassa mit is tud.kb 5 mp és már én hátráltam hirtelen mert olyan sebességgel tolta le a torkán a férfiasságom mintha csak az élete múlna rajta!!miközben ezt ismételgette kertem, hogy mutassa csak meg azt a szép fenekét így már 4-kézláb volt előttem és könnyedén tudtam én is játszadozni vele. Mikor már kezdtem igazából belemelegedni annyit kérdezett, hogy az asztalra készített dolgokból nem használok semmit?ott volt minden amit a képeken lehet látni és persze, hogy igen volt a válaszom rögtön pár dolgot át is raktam az ágyra. Kértem helyezze magát kényelemben de úgy, hogy engem is elérjen közben.elsőre a közepes méretet választottam és remekül reagált a hölgy én a torkán és a dildó pedig benne.nem kell kímélni kérem(de természetesen a határokat be kell tartani)levegőre mindenkinek szüksége van. Ezen felbátorodva kértem, hogy a kutyus legyen a következő helyzetünk természetesen a dildó maradt a punciba én pedig a popsit vetem célba.Ezt nem lehet szerintem leírni ezt át kell élni az embernek.. már csak úgy tudtam fokozni, hogy egy 3-k játékszert pedig a szájába nyomtam. Nem is gondoltam volna soha, hogy ez valakinek örömet és kielégülést is okozhat.fantasztikus volt nézni ahogyan elkezdte lenyomni magának a torkára a nem pont kisméretű dildó..mind a három dolgot élvezte végig!!Kb 30 perc után kértem, hogy ismét vegyen a torkára.Itt jött egy meglepetés mert megkérdezte, hogy közben szeretném használni az öklöm?( ilyenben még nem volt soha részem) ezért igent mondtam. Lefeküdtem a hátamra, kaptam síkosítást a kezemre és mire észbe kaptam már a torkán is voltam és közben folyamatosan haladt a kezem is befelé.Nemsokára bent is volt az egész öklöm😳.a maradék kis 10 percet így töltöttük.Nem vendéglátómon múlott de sajnos nem sikerült a csúcsra jutnom. És igen itt van az a rész, hogy kevés az 1ó..nem szeretem volna hátráltatni a napi feladataiban ezért gyorsan letusoltam és elbúcsúztunk.ő kérdezte, hogy sokáig tartana amíg elélveznék? Nem rajta múlott az biztos de nem ment a dolog.
  • Elszámolás:

    Nem tudom van-e, volt-e extra!30 rózsaszál volt a csokoládé mellé készítve.
  • Összkép:

    A “szakmai tudása” lenyűgöző mindent megtesz a vendégért amit csak lehet és amit csak az adatlapon megjelöl!ha kiszeretnéd próbálni ezt az érzést vagy már volt benne részed csak is ajánlani tudom!röviden: korrekt, kedves és nem kell félteni!
Happy Massage