• Lilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalról "ismertem" már korábbról, jelenleg ott nem elérhető. Régóta el akartam menni hozzá, de végül most sikerült. Telefonon hívtam, 4-5 csengés után felvette és tájékoztatott a lehetőségekről. Kora délután hívtam, ha valakinek fontos a napszak, ekkor nem volt probléma. 1 óra múlvára beszéltük meg az időpontot, fél óra időtartamra jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    Korábban a X. kerületben rendelt, de pár hónapja a XIII-ba költözött. Forglalmas tér közelében van a lakás, emiatt tömegközlekedés elég jó, ellentétben kocsival szívás lehet, tartok tőle, hogy Covid előtti időkben sem volt könnyű az egyébként fizetős parkolással. Most, hogy még ingyenes is így lehetetlenhez közelít a dolog, aki kocsival megy szerintem alsóhangon 20 perccel korábban érkezzen, mert vagy körözni fog sokáig, vagy messziről sétálhat oda.
  • Helyszín:

    Sima lakás, egyedül fogad. Normál állapotú, azaz nincsen vele semmi gond, de idővel egy felújítás jót fog tenni. Fürdőben kád+ tusoló, volt tüsfürdő bőven, olyan, amit én szeretek pont nem, de ez végül is lényegtelen. Franciaágy vár a baszobában, ha begyorsulnak az események rajta, akkor hajlamos kicsit nyikorogni. Egyedül fogad Lilla, vagyis nem teljesen, mert kutyulival együtt lakik ott, de előtte elzárja.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában jött le elém. Nagyon magas lány, abban a vastagabb talpú pacskerban, ami rajta volt picit fölém is magasodott (én 180 cm vagyok). Arca képein látható, picit ázsiai beütése van, nekem tetszett. Cickók tenyérbeillők, picit gravitálnak, feneke lehetne nagyobb is, de ez megint csak az én mániám. Alapjáraton azért jó csajról beszélünk.
  • Action:

    Fürdés után az ágy mellett várt. Megkért, hogy feküdjek le, ekkor rajta már csak fehérnemű volt. Ledobta őket gyorsan, és nekiállt a franciának. Nem volt rossz, kicsit talán erős nekem, de élveztem. Egy olyan jó 5 perc után megkérdezte, hogy jól megdugnám-e. Hát erre nem lehetett nemet mondani. Misszionárusban kezdtük, elég sokáig is csináltuk így, közben többször is jelezte, hogy "jó", "ez az", "basszál" stb. Lábait körém kulcsolta és úgy húzott magába. Én a popót mindenképp szerettem kipróbálni, ezért kutyába fordult és úgy tettem be. Nem kellett nagyon visszafognom magamat, egész könnyen becsusszant és utána lehetett is tolni, ami a csövön kifért. Jó 10 percig toltam így, amikor közeledett a vég, kihúztam, gumit le és a szájába küldtem az utódokat, arcára is jutott kevés. Zsepibe landoltak, majd letörölgette az arcát, én közben kaptam egy nedves törlőt a farkamra. Kicsit beszélgettünk, legfőképp arról, hogy miért is költözött el, milyen az új helye (nem mintha én ismertem volna a régi lakását), meg pár általános dologról. Felajánlotta, hogy fürödjek, de mivel úgyis haza tartottam így nem éltem a lehetőséggel. Picit úgyis túlcsúsztunk a fél órán. Elköszöntem és elváltak útjaink.
  • Elszámolás:

    Alapból az átlag alatt van picivel, a popó extrával pedig egy Mátyás királlyal csúszott felé, így azt mondhatom, hogy korrekt az elszámolás, nekem teljesen megérte.
  • Összkép:

    Aki szereti a magas és vékony lányokat mindenképp megér Lilla egy látogatást, meg úgy alapból is, a kapott szolgáltatásért cserébe nagyon baráti a rózsaszálak száma.
Happy Massage