• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nóri már régóta szerepelt a bakancslistámon. Tegnap reggel a"most hívható" ikonra kattintva feldobta őt is találatnak, hát gyorsan tárcsáztam is. Nagyon kedves hangja volt, gyorsan tájékoztatott mindenről és megbeszéltünk a randit 30 perccel későbbre... forgalmi okokból 15 percet ugyan késtem, de jeleztem neki szóval nem volt gond.
  • Megközelítés:

    A kedd reggeli dugón átküzdve magam a helyszítől 1sarokra találtam parkolóhelyet. A telefonban pontos címet kaptam amit viszonylag könnyen megtaláltam. A ház elől még megcsörgettem, megkaptam a megfelelő kódot a bejutáshoz és követve az itinert már az ajtó előtt is álltam.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, viszonylag kicsi lakás, de a célnak megfelelő. A fürdőben kád van, tusfürdőből talán 4et számoltam. A tetthely egy pici szoba franciaággyal. A ruhák helye a szekrényben.
  • Lány külseje:

    Amikor nyílt az ajtó, első körben meglepődtem, hogy Nóri milyen pici... nem rossz értelemben, csak ez a fotókról nem derül ki. Cserébe viszont nagyon szép és mindig mosolyog. Lehet hogy ilyen a természete vagy csak zavarban volt... nem tudom. A barátnő feelinget viszont ez a zavartság erősítette.
    Nekem nagyon bejött tetőtől talpig. Kérek popsi, lapos has és a cicik... semmihez sem foghatóak. A legjobb szó rá a tökéletes. Többször megdícsértem a szépségét, amitől még jobban zavarba jött :)
    (A fotók készítés óta szerintem pár kilót leadott.)
  • Action:

    Állva kezdtünk csókolózni, majd lekerült a törölköző ami alatt már kőkemény voltam. Nóri finoman kézbe vette a meredező férfiasságomat, simogatta, masszírozza én meg közben a nyakát csókoltam majd levettem a melltartót ami alatt csodát találtam. Miközben elidőztem az ikreken, az ágyra heveredtünk és ott folytattuk egymás kényeztetését. Finom - eleinte félénk-barátnős csókokat kaptam amiket viszonoztam Nóri egész testére. A ciciknél ismét leragadtam de közben a kezemet már a bugyijába csúsztattam. Először az ujjaimmal izgattam a lassanként nedvesedő punciját, majd bugyit levéve az ölébe fúrtam magam és a nyelvemmel folytattam az előző műveletet. Nóri sóhajtozva élvezte a ténykedésemet. Talán még is jegyezte hogy milyen finom neki, de őszintén szólva nem erre figyeltem, hanem próbáltam minél többet megkapni abból a csodaszép punciból. Később helyet cseréltünk, kaptam egy rövid de annál jobb franciát majd gumit húzunk és nyeregbe pattant. Lassan kezdtük, de hamar gyorsítottunk. Félig felülve szopogattam a ciciket, miközben Nóri egyre hangosabban vonaglott rajtam. Miután eléggé felfokozott hangulatban voltam, nem bírtam sokáig. Hatalmasat élveztem (és szerintem ő is). A szünetben kaptam egy masszázst ami szintén jól esett és kellőképpen ellazított a második menetre.
    Megfordultam és ismét csókokat váltottunk. A menetrend hasonlóan az előző körhöz zajlott. Simogatás oda-vissza, rövid punci simi, nyalakodás majd kutyusban tehettem őt magamévá. Miután az előző kör oldotta a feszültséget, most sokkal hosszabban élvezhettem az együttlét nyújtotta örömet.
    Hihetetlen élmény volt látni, hallani, érezni hogy egy ilyen gyönyörű lány előttem tekeri a csípőjét. Nem tudom ennyi idő telt így el, de szép lassan ismét a csúcsra jutottam. Isteni volt az egész.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó, a végén adtam át az ajándékot. Tökéletesen megértés.
  • Összkép:

    Egy tökéletes együttlétet kaptam egy meseszép lánykától. Pontosan azt kaptam amire vágytam. Köszönöm szépen Nóri! :)
Happy Massage