• Nikki Fox

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg az időpontot :) már ekkor tudtam jó lányt hívtam nagyon elragadó és kedves volt a hangja :)minden kérdésre készségesen válaszolt:)
  • Megközelítés:

    Mivel én csak átutazóban voltam :) így már telefonba is kértem egy kis segítséget tőle ,hogy találok oda a legkönnyebben :) számomra ez is pozitívum volt :)
  • Helyszín:

    Lakás újszerű ,fiatalos hangulatos:) nagyon rendezett és tiszta:) fürdőben van bő választék:)tetszett a stilus is :)
  • Lány külseje:

    Képek magukért beszélnek ;) élőben megcsodálhatósabb ;) mikor ajtót nyitott alig bírtam megszólalni,:)
    Gyönyörű ártatlan csillogó szemei vannak:))
  • Action:

    Fürdést követően egy kis beszélgetés keretében megtudtam sok mindent Nikki-ről, nagyon nyitott és közvetlen volt, és a beszélgetés közben elkezdtük felfedezni, simogatni egymást. Elkezdtem izgatni a csodálatos érzéki melleit, és nagyon érzéki csókot is kaptam, ami odaadó volt és bársonyos. Nagyon hamar kemény lettem, és már csak arra figyeltem fel, hogy Nikki szájában vagyok és élvezem a kényeztetést:) Nagyon jó volt nézni és érezni ahogy csinálja, odaadás volt benne és annak az igénye hogy mindenképp nagyon jó legyen nekem. Inkább lágyabb vételű volt a dolog,de a mélységgel nem volt probléma ;)Nikkit felhúztam egy idő után, nehogy túl korán vége legyen e bulinak, és elkezdtem én izgatni őt, amire nagyon jól reagált.Elején csak óvatosan lágyan nem elsietve a dolgot ,majd egyre fokozatosabb tempóval kényeztettem, aminek hatására a csípője egyre jobban mozgolódott,így tudatva ,hogy neki is tetszik a dolog ...:) gyorsan gumit húztunk és indult a lovacskázás, amit igazi odaadással és változatosan tud , pont ahogy szeretem. Nagyon durva tempót is tud diktálni, de érzékien is tud le-föl mozogni. Egy kis misszi következett utána, ahol szóvá is tette ,hogy nem olyan törékeny ő:P Nikki érzékien húzott magára, átölelt a lábával,majd ennek hatására a nyakamba vettem a lábát és így nagyobb tempót diktálva folytattuk. Nem hagyhattam ki a kutuyusos mókát sem, itt felváltve diktáltam gyorsabb és lassab iramot, de Nikki jól bírta, és mivel megdícsértem a külsejét ezért még bíztatott is, hogy élvezzem ki a helyzetet... :)nagyon jó volt látni ahogy doggyba van előttem. Utána beszélgettünk még 1 kicsit az élet nagy dolgairól, majd mentem még 1 kör tisztálkodásra.
  • Elszámolás:

    Amilyen extráról tudok az a nfvsz.:) de én nem éltem ezzel a lehetőséggel:) teljesen korrektül elmondja mit vállal :)
  • Összkép:

    Pozitívan csalódtam :) kicsit túlizgultam a dolgot és féltem is ,hogy tapasztaltsága,illetve filmes hírneve nem-e befolyással lesz a randinkra ,de szerencsére nagyon barátnő fellinget adott át ,így teljes mértékben elégedett voltam vele :) nagyon jó partnernek tartom :)
Happy Massage