• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drága Teasealady!

    Nagyon köszönöm Neked ezt a csodás értékelést, már nagyon vágytam rá, és megleptél vele!🤗
    Én is istenien éreztem magam veled, persze ilyen kellemes vendéggel nem nehez...😘
    Biztos vagyok benne, hogy a randinkat még tudjuk fokozni és legközelebb a szexhintát sem hagyjuk ki!!
    Addig is csókom küldöm!💋👄

  • Egyeztetés:

    Régen a kedvenceim közt van Zsantill hirdetése, többször meg is dicsértem, pl. új képeknél, ilyenkor mindig olyan kedvesen válaszolt, hogy a legutóbbi üzenetváltáskor bejelentkeztem VTR-en, majd másnap telefonon is megerősítettem a látogatási szándékomat. Jól elbeszélgettünk, viccelődtünk telefonon is, van a hangjában valami, amitől az ember tudja, érzi, hogy jól fogja magát érezni a társaságában. Természetesen a felajánlott időpontot elfogadta, igaz, vagy két nappal előre gondolkodtam.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik nyugalmas, árnyékos parkolókkal rendelkező részén lehet Zsantillal randizni, a környéken jár troli, az 1-es villamos ill. a 2-es metró is csak pár percre van a lakástól. GPS könyen odatalál, a házra pedig nagy számokkal ki van írva a házszám, google earth-on is meg lehet találni. Mostanában a parkolás ingyenes, de normál helyzetben is csak közepes árkategóriás a parkolás.
  • Helyszín:

    Annak ellenére, hogy maga a ház régebbi építésű, a lakás, nagyon szépen fel van újítva, mint kiderült át is lett alakítva, a fürdőszoba nagyobb lett, van benne épített zuhany, üvegajtóval ! A zuhanyról még annyit, hogy van egy normál zuhany és van egy ú.n. zápor zuhany, ami nagyon jóleső vízsugarakkal paskolja ez ember hátát egy jól sikerült randi végén :)
    A szobában több tükör is van, középen egy nagy franciaággyal, ami nem nyikorog, nem csúszkál, izeg mozog, hanem állhatatosan teszi a dolgát pedig teszteltük rendesen a stabilitását. Az egész lakás úgy tip-top ahogy van. minden tiszta, jó illatú.
  • Lány külseje:

    Nos, mint mondtam, nagyon el voltam olvadva a képektől már a hirdetés kezdetekor is. Zsantill hangja is nagyon bájos, de amikor beléptem az ajtón, előttem állt Istennőm, életnagyságban, magassarkúban, harisnyában, bodi és melltartó, minden fekete. Haja hosszú, szőke, szemei szépen kihúzva, szintén feketére. A cicik szinte kibuggyantak a melltartóból, a feneke pedig mint két kerek alma. Tapintásra kemények mind a cicik, mind a popsigömbök. Bőre selymes, jó illatú, imádtam belecsókolni a nyakába. Mindez kiegészítve Zsantill természetes viselkedésével, teljesen úgy érzi magát az ember, mintha már csak Ő hiányozna a buliból, és Zsantill is csak őrá várt volna már nagyon rég óta.
  • Action:

    Belépéskor cipő le, puszi-puszi, majd egy kics kézi fertőtlenítés a kihelyezett flakonból (meg is lettem dicsérve, hogy magamtól csináltam), majd szobába be, leültünk az ágyra egy kis ismerkedős csevejre. kaptam egy pohár üdítőt, majd 1-2 perc múlva levetkőztem, törölközővel a hónom alatt elmentem zuhanyozni, szájat öblíteni. Siettem vissza, mert már nagyon vágytam a közelebbi ismerkedésre. Ölelkezéssel, egymás hátának, fenekének simogatásával kezdtük szeánszunkat, majd észvesztő csókolózásba kezdtünk, még állva. Zsantill keze elkalandozott már merevedő szerszámom felé, finoman húzogatni kezdte, ezzel még jobban felhúzott :)

    Megfordult, nekem háttal és egy kis segítséget kért a cicifixtől való megszabaduláshoz, előkerültek azok a fenomenális mellek, nagy mellbimbókkal az egész tenyeremet kitöltötte, és még így sem tudtam őket teljesen betakarni. Ráutaló mozdulatot tettem, hogy akár az ágyon is folytathatjuk, vette e lapot és elfeküdtünk oldalt, ismét csókokba bonyolódva. Hanyatt fektettem, simogattam csókolgattam a melleit, hasát, csípőjét, combjait. Úgy vettem észre, hogy jól esik neki, ezért gondoltam megszabadítom a kis falatnyi bugyitól. Csak a harisnyák maradtak egész idő alatt fent. Már nagyon meg akartam kóstolni, így egy mozdulattal a lábai között teremtem, és először csak finoman, majd, ahogy egyre jobban belelendültem, intenzív nyelvcsapásokkal igyekeztem alkalmi kedvesemnek jót tenni. Bevetettem egyik ujjamat is, úgy vettem észre, hogy ezt a tevékenységet is kedveli, legalább is a hanghatások, és a testének mozgása erre engedett következtetni. Javasolta a kölcsönösséget, már feküdtem is hanyatt, ő pedig fölém keveredett, popsival a fejem fölé, ahogy azt illik. A tükörben oldalról láttam és éreztem is, ahogy eltűnök a szájában, kéz nélkül, majd egy kis simogatás, kézi játék, és ismét a szájában voltam. Volt, amikor csak megmarkoltam a két popsi félgömböt és úgy élveztem az alant történteket. Ismét elkezdtem a punci izgatását, bele-bele nyalintottam a popsiba is. Zsantill egyre hangosabb lett, én pedig fokoztam a tempót, egészen addig, míg éreztem a testének remegését, és kuncogást hallottam, mivel érzékeny lett a drága ott lent. Adtam még egy-két puszit a puncira, majd leszállt rólam, és egy vad franciát adott, mondtam, hogy nyugodtan kezezhet, szorosan fogja meg és ne kímélje. Illedelmes jó kislányként szót fogadott és szó szerint kifacsart.
    Letörölgettük magunkat, mert szállt a jóság sokfelé. Zsantill felajánlotta, hogy egy kicsit átgyúrja a hátamat, pihenésképpen. Nem mondom, hogy ne esett jól. Nagyon jól esett, szakszerű svéd masszázs fogásokat alkalmazott. Szóltam, hogy minden féle képpen maradjon idő a második menetre. Kb 10 perc után szólt, hogy "megfordulhatsz drágám, hogy mindenre legyen idő"

    Nem is teketóriáztam, hamar újra smárolni kezdtünk, ismét belekóstoltam a punciba, Ő pedig franciázott egy kicsit, majd gumi fel, egy kis síkosító és azonnal bent voltam a már nagyon hívogató, régen várt barlangocskába, misszionárius pózban. Szerencsére ez mindkettőnk kedvence. Behatolásomat egy "aztakúrva" kifejezéssel nyugtázta, én pedig egyre gyorsuló ütemes mozgással próbáltam a hangulatot fokozni. Egyébként visszatérő motívum volt az "ez kúrva jó", meg a "fantasztikus vagy" kifejezések. Nem magamat fényezem, ezeket Zsantill mondta. A misszi póz szinte minden változatát kipróbáltuk, lábak lent széttéve, kinyújtva, lábak térdben behajlítva, lábak a nyakamban, lábak a vállamon, lábak felemelve, összezárva. Ebben a pózban csókolgattam a talpát (a harisnyán keresztül, de így is izgató volt). Közben, pihenés képen néha lassítottam, szenvedélyesen csókolóztunk, csókoltam a nyakát, simogattam a tarkóját, csókoltam a ciciket, tényleg olyan volt a miliő, mintha a szeretőmmel lettem volna. Nem elfelejtendő, hogy Zsantill verbális és nonverbális módon is a tudtomra juttatta, hogy nagyon jól érzi magát társaságomban, ezen tevékenység közben. Sajnos másodjára nem tudtam a csúcsra juttatni, meg el is fáradtam, ezért gumi le és újra nekem esett kézzel, szájjal, jó cuppogósan. Végül besegítettem és ismét végem lett, ez alkalommal is a pocira, cicikre röppentek az utódok.
    Hanyatt feküdtem, és, mintha egy maratont futottam volna, csak pihegtem. Nagy vágta volt, Zsantill nagyon odatette magát, és remélem én sem maradtam adós. Kaptam egy újabb pohár üdítőt, majd vettem frissítő záporzuhanyt.
  • Elszámolás:

    Utólag történt az elszámolás, ami megegyezik a bővebb infó-ban foglaltatott feltételek elszámolási mértékével. Letettem a kis előszobai szekrény polcára, mivel úrinőknek nem adunk pénzt a kezébe, max. VISA Gold-ot, de ez csak vicc :)
  • Összkép:

    Az hogy jól éreztem magam Zsantill társaságában, nem fejezi ki eléggé a találkozónk összbenyomását. Zsantill egy igazi szerető, úri dáma, vadmacska, vagy angol kifejezéssel egy igazi cougar. Mesteri módon tud bánni a vendéggel, seperc alatt levezi a lábukról. Így jártam én is. Amíg megtisztel bennünket jelenlétével, biztosan visszajáró vendége leszek. Nem tudom, hogy a mai találkozó hangulatát, élménygazdagságát lehet-e még fokozni, de már türelmetlenül várom, hogy kipróbáljam. Azaz, most jut eszembe, hogy legközelebb már szexhinta is lesz, na az is meg lesz hajtva rendesen :) Puszi !
Happy Massage