• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Szexxmanó!)

    Nagyon örülök neki hogy jól érezhettük egymást:)
    Üdítően hatsz közérzetemre...így nem veszem zokon ha újfent egymásba gabalyodunk a jövőben;)
    Nagyon köszönöm a kedves írást;és a nasit is:)

    Kimondottan jó volt a kis dumcsi is,amit köszönök;
    hogy partner voltál hozzá.:)

    Ha esetleg erre akad dolgod...szívesen látlak;)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Mint régi ismerőst hívtam telón és szerencsémre pont volt szabad órája így kb. fél óra után már nála is voltam. Most a VTR kérés az idő rövidsége miatt elmaradt. Majd legközelebb.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a parkolást most könnyen sikerült abszolválnom, mert volt hely egy picit a helyszín után. A címet ismertem, mert jártam már arra felé többször is így ismerős volt a helyszín. A GPS is ismeri a helyet. BKV-tól kell gyalogolni azoknak akik ezt a módját választják a ház megközelítéshez. Különben könnyen megtalálható nincs eldugodt helyen. A bejutás mint mindig most is diszkréten sikerült senkivel sem találkoztam.
  • Helyszín:

    A tetthely egy új építésű házban található. Teljesen rendben van minden a lakáson belül is úgy rendileg és higiéniailag is egyaránt. Fürdőben is tisztaság volt minden kellék megtalálható tusfürdő és szájvíz is van. Tiszta törölközőt is kaptam. Az szobába a szeánszra pedig egy kényelmes franciaágy szolgál.
  • Lány külseje:

    Külsejéről majd nem mindent elárulnak képei bár az arca kitakarva van, de csalódni nem fog senki benne. Vannak régebbi és új képei is, de egyértelmű hogy ő van a képeken. Fehérnemű együttes volt rajta amiben fogadott, de a tusolásom után hamar lekerült róla. Mosolygós mindig vidám lány. A cicik enyhén gravitálnak, de nem zavaró egyáltalán. Tökéletes fogadtatásban volt részem. Abszolút barátnő feeling.
  • Action:

    A lakásba érve igazi csókkal üdvözöltük egymást. Cipő levétele után beljebb mentünk a szoba felé, ahol megszabadultam a ruháimtól, amit egy székre tettem le, de volt egy kanapé is ahová tudtam volna tenni. Kínált üdítővel, amire most nemet mondtam. A fürdőszoba felé vettem az irányt a tiszta törölköző már oda volt készítve a szennyes tartóra a kád mellé. Alapos tusolás és ahol most nem volt kedvenc tusfürdőm egyike se, után ő az ágyon feküdve várta érkezésem amire nem kellett túl sokat várnia. Kellemes hosszú barátnős csókkal kezdtük ezt a szeánszot, közben én a kezeimmel ikreit vettem kezelésbe keményedtek bimbói rendesen. Hátamra feküdtem és átadtam neki magamat. Újabb csókot váltottunk abból igaziból érzéki nyelves fajtából. Felfedezte ágaskodó barátomat kellemes finom lágy mélytorokkal fűszerezett franciával lepett meg többször torkára engedve barátomat. De, hogy én se unatkozzak úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek izzadásnak induló puncijához. Ezután én áthúztam a lábát magamon és most már egy híján 70 pózban is voltunk. Itt aztán elidőztem volt itt minden punci nyalás popsi ujjazás a részemről ő pedig bőszen franciázott még a golyszlikat is bevonva újabb mélytorkosokat kaptam. Egyszer csak fordult egyet jobbra és már én voltam felül. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk csak fordított felállásban. Csók csókot követett majd elindultam teste további részének felfedezésére déli tájakra. Az ikreinek bimbói következtek tovább haladva a megizzasztott puncija felé. Ami már rendesen tocsogott. Hol a nyelvemmel hol pediglen az ujjammal vagy mindkettővel egyszerre, még a popójába is bebocsájtást kaptam ahová könnyen becsúszott az ujjam. Meg is lett az eredménye nagy orgazmus kíséretében örömöt sikerült okoznom neki működött a kémia ezt a hangokból is kitudtam következtetni. Ezek után visszaadtam a terepet, hogy újabb mélytorkos franciával kedveskedjen nekem, de itt már nehezen bírtam tartani magam így kértem a bohócruhát, amit pikk-pakk fel is helyezett barátomra. Missziben kezdtük lehetett tolni rendesen neki nem nyavalygott a hangokból ítélve ez is tetszett neki. Éreztem, hogy közeleg a végem így mielőtt bekövetkezett volna kutyus pózra váltottunk és eleinte lassan majd egyre fokozva tempót majd egy kicsit visszavéve a tempóból, hogy élvezhessem punci melegét. Viszont most már tényleg közel voltam a durranáshoz így ismét gyorsítottam a tempón és jött a nagy durranás a bohócruhába. Egy kicsit hagyott punciban én ráhajoltam és puszikat adtam hátára megköszönve ezt a remekül sikerült szeánszot. Mire ő mondta, hogy neki is nagyon jó volt, mint mindig, amikor együtt vagyunk. Ez nagyon jó esett tőle hallani. A végén még maradt egy kis időnk, amit tartalmas beszélgetéssel töltöttünk el. Gyors tusolás után felöltöztem távoztam. Búcsú puszikkal engedett utamra olyan barátnős félével. Csókollak.
  • Elszámolás:

    A szokásos koreográfia ajándékosztás előre érkezésem után az ő megérdemelt ajándékát pedig utólag tettem le a neki vitt ajándékaira téve. A pesti átlag alatt van egy kicsivel.
  • Összkép:

    Mindig remekül érzem magamat társaságában működik a kémia kettőnk között. Sose csalódtam benne nagyon kedves korrekt lány. Ajánlom mindenkinek popó fanoknak is kimondottan ajánlom, bár én nem vettem igénybe csak újjal. Köszönöm ismét ezt a remekül sikerült szeánszot. Csókollak
Happy Massage