• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Enikőt már régóta ismerem, így most is mint ezelőtt már többször is VTR-en történt az időpont egyeztetés. Az általam javasolt időpont megfelelt neki, így ez flottul ment.
  • Megközelítés:

    A környéket szerintem nem kell bemutatni. Marina Part. Már régen jártam errefelé, így ismét sikerült rácsodálkoznom, hogy mindig találnak még szabad helyet ahová egy pár száz lakást fel lehet húzni. A parkolás emiatt már talán picit nehézkesebb mint régen volt, de úgy néz ki a csillagok jó helyen álltak a találkozónkkor, mert a ház előtt kaptam helyet.
  • Helyszín:

    Megérkezésemkor hívtam őt telefonon, hogy segítsen, mert az emeleten kívül a többi bejutáshoz szükséges infóra már emlékeztem.
    A lakás nagyon szép, ezt mindig meg is jegyzem neki. Nagyon szép rend van nála, és a lakásnak amúgy is van egy pozitív hangulata, ezt jobban nem tudom megfogalmazni sajnos, aki kíváncsi rá járjon utána. Enikő egyedül fogad, így a logisztikával sosincs gond, és nincs átjáróház érzése az embernek, mintha egy réglátott ismerőshöz érkeztem volna.
    A fürdő pont kellemes méretű és kellő szortiment áll a rendelkezésre, hogy az ember lemossa magáról az út porát.
    A fürdőben kád található, de szerencsére zuhanyfüggöny van előtte így el lehet férni és a szoba se lesz tiszta víz utána..
    A hálószoba már önmagában is szexi, persze Enikő sokkal szebb, a kettő együtt meg pláne, de viccen kívül egy nagyon szép szoba, középen egy kellemes méretű ággyal, selyem lepedővel, vele szemben pedig több tükörrel, ami a mozizást nagyban segíti.
  • Lány külseje:

    Enikő nagyon szép, nekem abszolút a gyengém. A képek tökéletesen ugyanazt hozzák, mint amit az ember elképzel, vékony, de izmos testalkata van, már-már kockás pocakkal, teszem hozzá, hogy nagyon nőiesen nem egy testépítőt kell elképzelni, kicsi de nagyon szép formás kerek cicijeivel, és beton kemény formás popsijával igazán nehéz neki ellenállni. Az arckitakarástól sem kell tartani, ez csupán a diszkréció része, Enikő tényleg nagyon szép lány, az utcán látva is egészen biztosan feltűnne szép mosolya, bár most ebben a maszkos időszakban elképzelhető, hogy mégsem :)
    Egy fekete színű koktélruhában fogadott, hozzá fekete combfix és magassarkú cipő. Mire a fürdőből visszaértem, már csak a fehérnemű volt rajta, ami fekete volt, innen folyt köv.
  • Action:

    Megérkezésemkor Enikő itallal kínált, amit most kivételesen nem kértem. Rövid beszélgetés után a fürdő felé vettem az irányt.

    Visszaérve a szobába, már ahogy említettem rajta is csak egy fekete fehérnemű volt, nem is lehetett neki ellenállni, így egyből csókban fonódtunk össze. Eleinte picit érzékibben, majd előjött belőle a vadmacska énje és maga alá gyűrt.

    Közben igyekeztem rajta, hogy ne csak én legyek meztelen, hanem ő is, így sikeresen megszabadítottam a szexi kis együttesétől, csak a combfix maradt rajta.

    Őszintén annyira magával ragadtak az események, hogy pontosan már biztos nem tudnám felidézni pontosan mi miután következett, de ha emlékezetem nem csal ő kezdte gyakorolni rajtam francia tudását, amit továbbra is anyanyelvi szinten beszél. Pont annyi kézzel, kellőképpen nedvesen. Nem is lehet ezt sokáig bírni, így kértem, hogy had próbálkozzak én is picit. Úgy tűnt az egymásra hangolódás kölcsönös, mert nagyon finom nedves volt mire megkóstoltam, így örömmel vettetem magam a lábai közé. Kis idő múltán, egyre jobban túrta a hajam, és egyre hangosabb lett majd a fejem satuba fogva elélvezett.

    Egy picit hagytam pihenni, majd ismét ő következett, de jeleztem neki, hogy ezt így biztos nem fogom sokáig bírni, így gumit kértem.

    Öltöztetés után hanyatt feküdt és misszionáriusban kezdtünk szeretkezni. Eleinte lassabban a végére igencsak vadul hajtottuk egymást kérte is, hogy esetleg nézzük meg hátulról. Ebben a pózban brutális látvány vékony kecses dereka, hosszú haja és kerek feneke. Úgy vettem észre szereti picit keményebben, így be id vetettem magam, húztam közben picit a haját és simogattam a melleit, ami a hangokból ítélve egyáltalán nem volt ellenére, sőt biztatott, hogy ne sajnáljam. Nem tettem, viszont ezt már nagyon nehéz volt bírni, így véfül én is elmentem. Nem sietett, hagyott lenyugodni.Levette a gumit, és kaptam egy nedves kendőt, amivel tusi előtt még picit rendbe szedhettem magam.

    Tusolás után még picit beszélgettünk, és indultam is.
  • Elszámolás:

    Indulás előtt az asztalra tettem, nem került szóba. Szerintem nagyon kedvező a rózsaszálak száma, főleg, hogy Enikő nekem bármennyit megérne.
  • Összkép:

    Enikő számomra a nagybetűs nő. Szexi, de nagyon fontos, hogy rendkívül intelligens, jó beszélgetőpartner is, így tényleg mindig olyan érzésem van, mintha egy régebben látott barátnőmmel találkoznék. Ez a találkozónk is nagyon jól sikerült, és már várom, hogy újra találkozhassunk.
Happy Massage