• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes Manó!
    Köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat, én is nagyon jól éreztem magam veled, legközelebb mire jössz csak neked veszek külön tusfürdőt.
    Nem szoktam el olvasni a vendég beszijeit , mert ismerem magam rá parázok hogy huuu milyen magas rangú vendég fog jönni stb... emiatt nem tudtam hogy te külön milyet használsz, de mint írtam legközelebb pótolni fogom a hiányosságot!
    Várlak máskor is szeretettel!
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Pénteken délután beszéltük le telefonon a hétfő reggeli randit, amit mint minden alkalommal VTR-en is megerősítek ha van ez a lehetőség. Egy pár érdeklődő levél váltást is megejtettünk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a parkolás pont a ház előtt, de volt hely több is így ezzel nem volt gond és jelenlegi helyzetben még ingyenes. BKV járat is jár a ház előtt trolibusz formájában, de villamostól sincs annyira messze kb. öt perc séta. A cím, amit VTR-en is kaptam pontos és GPS-nek se jelent problémát odanavigálni. Könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás földszinten van egy patyolat tiszta mindenhol, ahol jártam. Fürdőben van tusfürdő választék, de sajnos az enyémet nem találtam közöttük, de volt ebből a tusfürdő családból másik kétfajta, így nem volt gond. Higiéniailag is teljesen rendben volt az egész lakás fürdőtől a szobáig mindenhol. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam a fürdőben pedig egy tágas tusoló van előtte egy kis paddal ahová lehet tenni a törölközőt és egyebeket. A szobában egy nagy két személyes fotelra lehet tenni a ruháinkat, ahol teljes biztonságban vannak. Az ágy pedig egy kényelmes franciaágy, ami szolgál a szeánsz ideje alatt az együttlétre. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    A fotói között vannak régebbi és természetesen frissebb fotók is. Egyértelmű, hogy ő van a képen vele találkoztam. Egy selyem köntösben fogadott alatta egyberészes olyan fürdőruha féle volt rajta. Az ikreik eredetiek gravitálnak, de jól reagálnak érintésekre. Nekem tetszett. Az arca eltorzítása ne tévesszen meg senkit szép arcú mosolygós abszolút barátnő feelinges lány csalódás kizárva. Nem egy nádszál kisasszony van mit fogni rajta az ikrein kívül is. Nekem tetszett a megjelenése semmi rosszat nem lehet rámondani úgy tökéletes ahogy van.
  • Action:

    Kicsit hamarabb érkeztem, mert nem tudtam milyen a parkolási lehetőség, de nem volt gond. Rácsörögtem, mondtam, hogy megérkeztem, ő még kért egy pár percet mondta majd csörög. Így is történt kb. öt perc múlva csörgött és mehettem is. A lakásba kéz fogós puszilkodós bemutatkozás után beljebb invitált a szobába. Közben megkérdezte kérek e valamit inni én pedig a felhozatalból a kóla mellett döntöttem. Vetkőzés után irány a tágas fürdőszoba, ahol tusoló áll rendelkezésre a megtisztuláshoz, ahol ugyan nem volt kedvenc kék Denim, de volt másik kétfajta ebből a tusfürdő családból én a zöld mellett döntöttem. Szájvíz is volt két fajta kicsi üvegpohárral odakészítve a mosdóra. A szobába visszatérve behozta a választott üdítőt és letette a szobába a dohányzó asztalra. Megkért, hogy kezdjük masszázzsal. Belementem illatmentes olajjal kente be a hátam és a végén az egész testemet. Inkább olyan cirógató jellegű masszázs volt nem kemény, de jól esett kezei érintése. Megfordultam most hasamra mellemre tett egy kis olajat és az ő ikreire is. Egy fenomenális csúszka masszázst kaptam a barátomnak is tetszett, mert vigyázz állásba tisztelgett az ikrek előtt, cseppet se lankadt figyelme. A csuszka masszázs befejezése után finom franciával lepett meg, lágyan érzékien franciázott én pedig az ikreit szórakoztattam kezeimmel. Felcsaltam csók reményében, de a pandémia miatt csak szájra csókok voltak a nyelveléses elmaradt, de ezt érthető, ha óvatos. Kérdezte, hogy szeretném-e kényeztetni őt. Mondtam, hogy a viharba ne ki nem hagynám a világ kincséért se. Helycsere következett ő feküdt a hátára én pedig rá vetettem magam na, de csak finoman. Újabb szájra csókok következtek majd elindultam déli félteke felé előbb az ikreit vettem kezelésbe, amik szintén éreztették, hogy tetszik nekik a gondoskodásom. Folytattam utamat még délebbre a gyönyör kapuja felé. Meg is érkeztem egy elkezdtem nyalni falni enyhén borostás, de még pont kellemes punciját. A halk hangokból érezhetően tetszett neki eme ténykedésem, de az örömig szerintem nem jutott el, amit így éreztem. Nagyon fogyhatott az idő így visszaadtam neki barátom társaságát egy újabb helycserét követően. Amíg ő a barátomat szórakoztatta addig én az ikreivel voltam elfoglalva. Itt már robbanás közeli állapotba került barátom Így jeleztem neki, hogy ideje lenne beöltöztetni bohócruhába. A bohócruhát megkapva. Megbeszéltük a pózokat kinek mi a kedvenc póza és végül a kutyus mellett döntöttünk. Bepucsított én pedig beirányítottam a megizzasztott rendkívül szűk puncijába barátomat. Ahol már nem sokat kellett mozgolódni bekövetkezett az, amiért jöttem a robbanás a bohócruhába egy kicsit hagyott még punci melegében, majd bohócruha eltávolítását rám bízta a kellékeket biztosítva papírtörlő formájában. A kevés maradék időben beszélgettünk, mert lehet vele kötetlenül beszélni is. Köszönöm szépen ezt a remekül sikeredett első randinkat.
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos ajándék osztás előre az ő teljesen megérdemelt virágszálait távozásom előtt tettem le a konyhában az asztalra az ott hagyott és neki vitt nasija alá téve. pesti átlagnak megfelelően. Korrekt elszámolás főleg, hogy megbízott bennem, mert előre nem kérte. Ez különösen jól esett.
  • Összkép:

    Első alkalommal olyan ismerkedős randi volt, ez várható is volt. Kellemes társaság. Megkínált üdítővel, sós süteménnyel, ami jó házigazdára utal. Köszönöm szépen a lehetőséget. Csókollak.
Happy Massage