• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár szóban megbeszéltük, amit kellett, majd VTR-en is biztosítottuk a találkozót. Korrekt tájékoztatást kaptam, sallangmentesen és kicsit üzletasszonyi hangnemben.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a cím egyértelmű, a parkolás nem feltétlenül nagyon könnyű, de mázlim volt. A bejárat pontos helyéhez Barbi telefonon vezetett. A házon belül a lakáshoz eljutás is kis vezetést igényelt, de nem vészes. A ház egy új építésű, portaszolgálattal ellátott tömb.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nagyobbacska, jó karban lévő lakás. A lakásban többen rendelnek, egy másik hölggyel össze is futottam a folyosón (kétszer is). Hallottam egy másik MT hangját is, valamint a hölgyeket telefonálni. Nem éppen diszkrét hely.
    A fürdőben a zuhanytálcában állt a víz és némi haj/szőrszálak úsztak a tetején, ami annyira nem tetszett. Mindig viszek papucsot a higiénia miatt, de itt annyira mély volt a víz, hogy semmit nem ért. A fürdő amúgy pici, de normális, 3 féle tusfürdőt számoltam meg, de nem ezért megyek, úgyhogy nekem teljesen rendben van.
    A tetthely egy gyéren berendezett, eléggé sötét szoba, amiben némi rózsaszínes hangulatvilágítás adta csak a fényt a tavaszi napsütést kizáró redőnyök miatti sötétben. Van egy franciaágy meg egy szék, ennyi berendezésre emlékszem. Végülis talán lehetne szebb, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    A képek Barbiról készültek. Kedves, szomszédlányos arca van, hosszú, hullámos, gesztenyebarna haja. Apró mellek, egy kis tetoválás a mellek között. Kerek popsi, jó lábak. Nekem összességében nagyon tetszett Barbi, egy nem drámázós egyetemi barátnős feelingje van. A rövid beszélgetésünk alapján normális, értelmes teremtés. Összességében nekem szimpatikus volt és nagyon tetszett is.
  • Action:

    Zuhany után, amikor visszaértem a szobába, Barbit az ágyon fekve találtam, majd gyorsan feltérdelt, úgy várt. Elé térdeltem, meg akartam kicsit simogatni-csókolgatni, de ellentmondást nem tűrően hanyattfekvést parancsolt nekem, úgyhogy konkrétan hozzá sem értem, meg sem simogattam, a mellét sem fogtam meg, semmi. Elkezdett franciázni, rögtön, az elejétől elég lehengerlően, gyorsan. A franciája jó volt, bár elég sokat használta a kezét. Amikor kértem, hogy nyalogassa a golyókat, akkor rögtön megtette, jó hosszú ideig csinálta és nagyon kellemes volt. Utána kértem, hogy mutassa meg a mélytorkot, amit pár próbálkozás erejéig csinált, de egyszer sem éreztem, hogy átmentem volna a torkába (teljesen átlagos a méret).

    Kértem, hogy támadjon oldalról, és rögtön meg is tette, ez volt az első alkalom, hogy hozzáértem, mert ahogy oldalról rám támaszkodva franciázott, meg tudtam simogatni a fenekét. Eszméletlen jó volt a francia ebben a pózban, ahogy a nyelve a makkom felső részét izgatta, azt nagyon jól eltalálta. Sajnos mélytorok továbbra sem jött, úgyhogy kértem, hogy élhessek a kényszerfrancia lehetőségével. Először úgy csináltuk, hogy feltérdeltem az ágyon és előttem volt négykézláb és úgy vette be, én meg közepes erősséggel dugtam a száját és néha húztam rá a fejét. Elég gyakran ki kellett vennie ill. kicsit mintha öklendezett volna, úgyhogy azt javasoltam, hogy menjünk át ágy előtt térdelősbe, hátha úgy jobb lesz neki. Mentünk is, de sajnos nem lett jobb, csak kicsivel hosszabb ideig csináltuk ugyanazt. Végül így is mentem el a szájába. Az élvezés ideje alatt folyamatosan szopott, nem csak hagyta, hogy a szájába lövelljek, ami nagy pozitívum, viszont egyszercsak hirtelen, minden átmenet nélkül felpattant és kiszaladt a fürdőbe.

    Mikor visszajött, én is gyorsan elmentem megmosni magam, aztán gyorsan a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte. Én ezen sosem problémázok, sőt, magamtól szoktam előre adni, ha először vagyok valakinél, mint most is, akkor pláne. Egy extrát vettem igénybe, a szájbaélvezést, de ezt is ingyen, mert a VTR bejelentkezéshez kap a vendég egy választható extrát. Itt jegyezném meg, hogy bár apróság és nem is számított, de amikor rákérdeztem nála, hogy hova mehetek el, akkor az arcra élvezést nem említette, pedig az extrák között szerepel (lehet, hogy csak elfelejtette). Összességében totál korrektnek érzem a dolgot, bár olcsónak azért nem.
  • Összkép:

    Attól tartok, hogy nekem ez egy egyalkalmas kaland volt Barbival. Egyrészt a hely nagyon forgalmas, ami kicsit lehangoló, másrészt a fürdőben álló víz stb. sem volt jó élmény.
    Ami magát Barbit illeti, részéről amolyan távolságtartást éreztem, mint aki hajlandó ugyan szexelni az emberrel, meg is teszi, amit konkrétan kérnek tőle, de azért mindennek van határa, magából nem hajlandó semmit adni és a cél, hogy a vendég hamar megkönnyebbüljön. Emiatt barátnős élménynek nem az igazi, viszont a pornós kategóriához nem elég perverz és bevállalós, pl. a mélytorok és a kényszerfrancia nem igazán megy jól neki (bár a sima francia nagyon jó volt).

    Nagyon sajnálom ugyanakkor, mert úgy érzem, hogy sokkal több lenne a hölgyben, hiszen kulturált, kedves és nekem nagyon tetszik is.
Happy Massage