• JázmiiinésFruzsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már a kedvencek között rostokolt a két hölgy, ma egy hirtelen ötlettől vezérelve tettlegességre szántam el magam. Most elérhető üzenetre indított telefonhívás. Szinte azonnal felvették. Bár sokat nem hallottam a pohár kávénak köszönhetően ami a telefonon landolt, de pár perccel később egy diszkrét visszacsörgetés után már létrejött a kapcsolat.Időpontot 2 órával későbbre sikerült is egyeztetnem. A kávét leszámítva zökkenőmentesen ment.
  • Megközelítés:

    XI. ker Tétényi úthoz közeli lakópark. Parkolás egyszerűen ment, de mivel parkos a környezet, és sok egyforma épület található, nem volt egyszerű dolgom. Aki ide vágyik, szánjon 10 percet a terepszemlére, hogy ne a lányokkal eltöltött idő helyett keresgéljen. BKV is jár a környéken, és a taxisok is ismerik a helyet, szerintem nem lehet baj.
  • Helyszín:

    Panel. Minden értelmében. Érkezésemkor a kaputelefon elsőre nem nyitott ajtót, de egy kedves néni beengedett. Legfelső emelet, de lift van. A lakás eredeti állapotában Jázmin által PIMPelt hangulatfényekkel rendelkezik. A fürdő kicsi, és kádas. A csap nem teljesen rendeltetésének megfelelően működik, de a kívánt célt sikerült elérnem. Törülközők tiszták, és puhák. A kellékek is kielégítik az igényeket. Baszobában asztal, kanapé, franciaágy. Nekem kicsit magas volt, ezt később kifejtem.
  • Lány külseje:

    Fotók vannak bőven, bár előnyös képek készültek, érdemes felkészülni egy utómunkára is. Jázmin a feszesebb, Fruzsi a teltebb vonalat képviseli.
  • Action:

    Érkezésem után kicsit megszeppentem. Talán a lányok is... A helyzetet Fruzsi kutyusa oldotta fel, aki azonnal kegyeibe fogadott. :) De hamar felül kerekedtünk a dolgon, és Jázmin "Vetkőzz!!!" vezényszóval a fürdőbe irányított. Itt megküzdöttem a kelekótya csapteleppel, és irány vissza a tetthelyre. A lányok ekkor már elkezdték a műsort, ahová engem is meginvitáltak. Kezdésnek mindketten a kis játékost. Majd Fruzsi az arcomba ült, és Jázmin kezelte a botkormányt. Tappsra cseres, kipróbáltuk fordítva is, Fruzsi pattant nyeregbe. Az action egy Jázmin nyalta Fruzsit, Dani tolta Jázmint vonattal ért révbe, ahol komoly mennyiségü örökítőanyag került a műanyag fogságába.
    A maradék időt végig dumáltuk, kutyáztunk, szereltünk egy kis világítást, majd elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Szerintem abszolút korrekt. Én még a régi tarifával készültem, kiderült hogy csökkent. Elején leraktam, miután eljöttem, jött a telefon, hogy hát elszámolhattam. Természetesen számomra így is megérte! De korrekt hozzáállás...
  • Összkép:

    Képek alapján másra számítottam, talán ezért is lehettem az elején kicsit zavarban. A szolgáltatás csúcs minőségű, végig középpontban voltam.
Happy Massage