• Edina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Edina hirdetése és a szép képei már régóta a figyelmem központjában van, majd egy hétköznap egyet gondolva fel is hívtam őt telefonon. Néhány csörgés után már hallhattam is a kedves hangját a vonal másik végén, elmondta a lehetőségeket, a számomra fontos infókat és le is beszéltünk egy másnap késő délutáni időpontot. Amit a randi előtt néhány órával meg is erősítettem sms-ben. Kifogástalan, példásan kedves, gyors és rugalmas kommunikáció - így jellemezhető legjobban a kapcsolatfelvételünk.
  • Megközelítés:

    Frekventált környék, BKV-val gazdagon övezve, a ház és a cím teljesen egyértelmű, pontos címet kaptam Edinától.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház diszkrét bejáratán át juthattam fel az emeletre, miután megkaptam az eligazító infókat. A lakásba lépve, természetesen a csini Edina mellett jó illat, nyugi és csend fogad, mindenhol rendezettség és patika tisztaság uralja a kecót. Magas szintű igényesség, higiénia, modern és funkcionális berendezés en-bloc, ami az amerikai konyhás nappalira és a baby szobára szintúgy elmondható. A nappaliban egy asztal, székekkel, komóddal és egy sarokkanapé, ahová a cuccaimat, ruháimat tettem le. Cipőmet a kicsi előszobában hagyom. A szobában is letisztult bútorzat, ahol egy nagyon szuper és kényelmes, méretes franciaágyon hancúrozhatunk kedvünkre több nagyobbacska, ízlésesen elrendezett, puha és szőrmés kispárnával tovább növelve a komfortérzetünket. Ez egy jó masszív ágy, makulátlanul tiszta lepedővel leterítve, amit aztán persze hamar összegyűrtünk...;) Kellemes hőmérséklet és a leengedett redőnyön átszűrődő természetes fény, valamint halk zene, ami Edina nappaliban hagyott telójáról szólt (amiről kedvesen kikérte az én véleményem is). A patent kis fürdőszobában szintén pazar tisztaság, kád, aminek szélén még a különböző márkájú férfi tusfürdők is ízlésesen vannak elrendezve. Előtte száraz kilépő, a csapra szájvíz és eldobható, egyszer használatos papírpoharak készítve. Kétszer is kapok frissen mosott, illatos és szépen összehajtogatott, közepes méretű törölközőt. Tökéletes randi helyszín!
  • Lány külseje:

    Az ajtó nyílik, ami mögött egy igen dögös, fiatal lány várt kedvesen mosolyogva. A hirtelen döbbenet egy ismerős érzés, na ennek az érzésnek Edina az ékes példája... A szépséges fotóit is simán túlszárnyalja a kidolgozott, elképesztően sexy és kívánatos, szolibarna testalkata, amit élőben tapasztaltam... Ami rögtön feltűnt, és meg is említettem neki, hogy véletlenül pont abban a kék, csipkés fehérnemű szettjében fogadott, ami nekem már a fotóin is baromira tetszett. Apró, kék színű bugyija pedig annyira jól mutatott a formás, kemény és izmos popsiján, hogy még szavakba önteni is nehéz... Ritkán találkozok ilyen gyönyörű popsival! Melltartója izgalmasan kerek és ultra-szexi szilikon ciciket rejt, amiket kezeimbe véve egy szempillantás alatt egy helyre összpontosul 'minden' vér a testemben. Imádtam, amikor meztelenül el-elsuhant előttem, nem győztem legeltetni rajta a szemem... Az atomprecízen ívelt derekának éteri látványa teljesen magával ragadott, annyiszor, ahányszor csak ránéztem, de az izmos és sporty combjainak simogatásával sem igazán tudtam betelni. Minden testrésze, minden egyes porcikája rendkívül igényesen ápolt és illatos, bőre feszes, ám mégis puha és kellemesen selymes tapintású, szép és ízléses tetkóit pedig egy aranykezű tetoválóművész varrhatta fel Edina ellenállhatatlanul vonzó testére... Arca szép és teljes mértékben megegyezik a profilján látható arcos képeivel, sminkje nagyon tetszett, ahogy a kb. vállig érő egyenesszálú, fekete hajával is elvarázsolt. A szép kék szemeinek vad és buja tekintetével valósággal megőrjített action közben! A szimpátia már a belépéskor abszolút megvolt kettőnk közt, a laza és közvetlen stílus nekem mindig nagyon szimpi, ugyanis én is ilyen vagyok.:) Barátságos és vendégcentrikus, mindvégig a kényelmemet kereste, figyelmes és gondoskodó. Emellett energikus, pörgős és pozitív személyiség; imád dumcsizni, kérdez, érdeklődik, vele egyetlen unalmas pillanat sincs az együtt töltött időben.
  • Action:

    Fürdés után a szobába visszaérve Edina szexin, féloldalasan fekve vár, én pedig már álló fütykössel térdelek fel az ágyra. Ráhajolok és néhány csókot, szájrapuszit váltunk, ami nem csap át csókcsatába. De csókcsata nélkül is tök jól megvoltunk. Majd egymás elé térdelünk, ismét egy csók és a szépséges kék melltartóját egy pillanat alatt lepattintom róla. A fedetlen, keményen álló cicikre finoman rámarkolok, érzékeny bimbóit számba veszem és lágyan körbenyalintom őket. Arcomat is a mellei közé teszem és úgy nyalom-falom, markolászom és csókolgatom őket szanaszét, izgató sóhajai kíséretében... Paradicsomi petting pillanatokba csöppenek Edina tökéletesen formás, illatos és mennyei cicijei közé szorított buksimmal... Simizem, dicsérem, becézgetem a pazarul kimunkált testét, nevetve, mosolyogva, majd két kézzel a kőkemény popsijába jól belemarkolva hosszan a nyakára csókolok. Miközben már alig bírok az erekciómmal... Edina ezt érzékelve a szemembe néz és finoman verni kezdi a cerkát, míg én a kék színű bugyijába, popsijába kapaszkodom ezerrel. Hátamra fekszem, sóhajtozom és így veri tovább full keményre a farkam egy kézzel, hol gyorsabban, hol lassabban, közben mindvégig nem akármilyen vadítóan a szemembe nézve. Bekapja és eleinte nagyon finoman szopja, majd lendületesen, pornósan, aztán kérésemre a kezét is használva ismét lágyan szopizza a brét, tövétől a makk hegyéig. Ráköp, jól benyálazza az acélosra cumizott szerszámot, majd ismét a kezébe veszi és húzogatja, úgy, hogy néha a makk környékén picit begyorsítja a kézmozdulatait, pont ahogy szeretem...

    Cserélünk, nyakát, és megintcsak a csodás ciciket veszem csókjaim alá. Edina imádja, ha a cicijeit kényeztetik és naná, hogy a punciját is, amihez meg is érkezem a sportos pociján keresztül. És már nyalom is az illatozó, ápolt és feszes cuniját, finoman, játékosan, ám mégis célirányosan és gyakran a szemébe nézve közben. Hasát, cicijeit simizem, amikre időnként gyengéden rá-rá markolok, majd a kezemben tartom őket. Érzékeny puncija rendkívül hamar nedvesedik, és nagyon jól, annyira, hogy rövid idő alatt még a lepedő is kellemesen 'örömkönnyes' lett. Nem is akarta, hogy abbahagyjam a nyalcit, hiszen hamarosan ízváltozás, kéjes sóhajai és az ívbe feszült testének, csípőjének lágy ficánkolása jelezte elröppenésének közeledtét, ami nem is váratott sokáig magára... Ezután Edina a szép nagyra duzzadt csiklóját, érzékennyé vált cunijának felső részét kis kezével védi le, amire szintén rányalok egyet, majd végül a combjaira csókolok. Pihi gyanánt egy kis szupi francia, és handjob a részemre és már görgeti is a latexet a kemény, aktusra felkészített cerkámra, majd Edina háton fekve kínálja fel nekem a punciját széttárt lábakkal...

    Nekem sem kell sok, szinte azonnal combjai közé térdelek és egy kis ismerkedős járatást követően Edina lábait a vállamra teszem és máris egy dinamikus, ám mégis változatosan lábhelyezgetős, szinte végig szemkontaktos és kéjesen nyögdécselős dugás kellős közepén találom magam. Egyszerűen mennyei volt ki-be csúszkálni a nedves és alaposan felizgatott nunciban, ami közben a gyönyörűséges cickókat is kedvemre markolásztam... Ezután egy nagyon rövid lovaglás jön, amit egy franciával szakítunk meg, majd doggy-ba helyezkedünk. Ekkor Edina egy olyan brilliáns popsit villantott elém térdelve, hogy abban a pillanatban a leesett államat kerestem, annak ellenére, hogy egy "pár" gyönyörű popsit láttam már életemben... Kacéran a merev farkam elé tolja a popsiját, lábait kényelmes pozícióba helyezzük, majd odaillesztem- és finoman tövig csúsztatom a feszes és csupa-nedv punciba a hancúrlécem. Két kézzel jól a fenekére markolok és egy kellemesen csattogós kefélésbe kezdünk. Mindketten sóhajtozva, ami közben Edina el-elcsukló hangon biztat. A tempózást begyorsítom, ő a kispárnát gyűri a két kezével, míg én finoman a haját húzom és a sóhajok ekkorra már ösztönös, hangos nyögésekké változnak. Időnként belassítok, finoman, szinte teljesen kihúzom a cerkát, majd ismét tövig tolom a forró puncikába, annak minden egyes négyzetcentijét jó alaposan kiélvezve. Aztán megállok, és csak úgy szimplán benne tartom a farkam, hátát végigsimítva gyönyörködöm az elém táruló látványban, majd a popsijára markolok és ismét tempósan dugunk tovább...Hosszabb ideig doggyzunk, nagyon szuper volt elmerülni Edina cunijában!:)

    Ám én mindenképp az izgatóan álló, szolizott szilikon cicikre szerettem volna kitárazni, amik igencsak kifelé csábítják a még mindig benn lévő utódokat. Nagyon kíváncsi voltam hogy mutatnak rajta, ezért szétkapcsolódunk, lekapom a gumit, majd Edina elém fekszik és gyönyörűen kidomborítja a melleit, közben halkan, kéjesen biztat. Éreztem, hogy egy jó kis látványos ejakuláció készülődik, és így is lett... Néhány húzás, hangos sóhajtozások és a sperma gejzírként tört fel az álomszexin elém tartott cicikre, amiből még a hajára, vállára és a párnákra is jutott... "Teljesen elleptél" nevetett fel kacéran Edina, majd a rendesen végigspriccelt cickóit mosolyogva meg is mutatja a törölgetés előtt, hogy én is lássam. Mint valami pornófilmben, komolyan... Fantasztikus volt ilyen szép cicikre lőni egy ekkorát, kellett is pár perc mire szétoszlattam a rózsaszín felhőket a fejem körül és magamhoz tértem!

    A tartalmasra sikeredett akciózásunk után mivel már csak kevés időnk maradt hátra az egy óránkból, így miután rendbe raktuk magunkat, kellemes volt az ágyon elnyúlva dumcsizni dögös fekete vendéglátómmal. Akiben egy laza, de céltudatos és tervekkel teli, szimpatikus lányt ismerhettem meg. Jól eldumáltunk, majd zuhanyozni indulok a száraz és tiszta törcsi felajánlását elfogadva. Törölközés, öltözés közben folytatjuk az ismerkedős dumálgatásunkat, mindenféle sürgetés, óranézés nélkül és ekkor csúszott le a törcsije is "véletlenül", így még egyszer megcsodálhattam a mesés ciciket.;) Majd Edina idejével nem visszaélve az ajtóban, kacér kis szájrapuszikkal, viccelődve búcsúzunk el egymástól. Pillanatokkal később pedig már a 0-ás gombot nyomom a liftbe lépve, ismét egy szuper élménnyel gyarapítva pajzán emlékeim füzérét.
  • Elszámolás:

    Bőven az új budapesti átlag feletti rózsacsokor landolt a randi elején a nappali komódján. Ami ott megvárta a randink végét. Korrekt és nagyon szimpi, mindemellett maximálisan megérte!:)
  • Összkép:

    Egy jó ideje vágyott randit pótoltam be most teljesen spontán és tuti, hogy folytatása is lesz. Aki hasonló élményekre vágyik egy tényleg igazán dögös vadmaccs társaságában, annak Edina kihagyhatatlan! Nem fogja megbánni... Hamarosan visszatérek egy ismétlésre Edina, ahogy beszéltük is! Köszi mindent:) Szerdai látogatód:

    A
Happy Massage