• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pema kisasszonyt telefonon hívtam, rögtön fel is vette, én elmondtam, milyen terápiát kérek, ő pedig, hogy hogyan tud gyógyítani. Én úgy érzékelem, hogy általában a férfitársak nem előre egyeztetnek, hanem amikor megjő a kedvük. Én viszont úgy vagyok vele, hogy a következő hétre kérek időpontot, és nem azért, mert félek, hogy hamarabb nem lenne. Szeretek várni, készülődni a randevúra, számolgatni a napokat, vágyakozva nézni a honlapon a kedvencem oldalát. Pema kisasszony esetében a találkozót megelőző éjszaka még egy erotikus álmom is volt, pontosan olyan kelyhet illettem ajkammal, mint amilyen az övé is.
  • Megközelítés:

    Pesti kertvárosban található a kéjlak, nekem azért is kedves, mert a kamaszkori szerelmem is arrafelé élt. Csendes kis utcácska, könnyű parkolni, és mielőtt hívtam volna, már észre is vett, és elém sietett, én pedig ezt a gesztust egy általa kedvelt virágcsokorral viszonoztam.
  • Helyszín:

    Egy emeletes ház felső színtjén van a tetthely, nagyon szép régi bútorokkal berendezve. Nekem különösen tetszett (rajta kívül) az egyik szobában egy terméskő fal, ami a mellékelt fotón is látható a háttérben. A háló és a fürdő kifogástalam, minden, ami kell a tökéletes együttléthez, redelkezésre állt.
  • Lány külseje:

    Pema kisasszony rendel: azért jöttem, hogy varázserejével gyógyítsa testem-lelkem. Orvosi köpenye tűzpiros volt (a fehértől meg is ijedtem volna, tán elszaladok…), és semmi fölösleges nem volt alatta! Pema doktornő külsejében az a fantasztikus, hogy egyszerre érett nő, és egyszerre üde, friss és finom érintésű testével űzi el a férfibetegségeket.
  • Action:

    Az első mondatok után (megkínált kávéval, teával, csokival, de én őt kívántam) betessékelt a fürdőbe, beállította a melegvizet, és nem csukta be a fürdőajtót. Várta, hogy elkészüljek, és azt éreztem, meg is törülgetne, ha kérném. (Kár, hogy nem tettem…). Utána bementünk a franciaágyra, és elkezdődött a vizit. Én elmondtam leki-testi búmat-bajomat, ezalatt ő egy szakszerű masszázsban részesített, úgy, hogy már éreztem meleg puncijának bizsergetését a hátamon. Felállította a diagnózist (meg a vén csatalovat), miszerint nekem többet kell nővel lennem, hogy visszaszokjak a szexre. Ez a gyógyszer máris tetszett! Még a legjobb orvos sem képes rá, hogy a terápiát rögtön el is kezdje, Pema kisasszony viszont ezt tette. A hátára feküdt, és kérte, hogy kényeztessem. Először a két cicijével kezdtem el foglalatoskodni: a legjobb jelző rájuk talán a hetyke, a nyalogatásra ugyanis hetykén keményedett meg mindkét bimbaja, és jólesett neki, hogy finoman, szinte alig érintve simogattam a nyelvemmel. Nem is tudtam egykönnyen elszakadni tőlük, mint két érett (de nem túlérett!) körte, úgy kínálták magukat, hogy újra és újra kóstolgassam őket. Aztán lejjebb vándoroltam, Pema doktornőnek igazi darázsdereka van, rajta egy arany lánc, ami még jobban kiemeli bőrének finom szövetét. De mágnesként vonzott a két lába is, a lábujjait harapdálva, kóstolgatva elárulta, hogy ezeket különösen szereti. A legnagyobb gyógyír a kehely maga: a két láb között olyan gyönyörű punci tárult a szemem elé, hogy már a látvány lebilincselő volt. Igyekeztem minden cseppjét kiélvezni, órákat ellettem volna így. De a doktornő közölte, hogy most jön a terápia harmadik fázisa, ő vette kezelésbe az én csatalovamat. Meg kell hagyni, volt türelme és kitartása! Olajozta (hogy működjön), szájával nyalta, szívta, kezével húzogatta, és közben 66-ban is részesített, hogy a punciját nyalva még nagyobb legyen az örömöm.
    Meg is jött a gyógyulás első jele, szépen letörölgette, és elmondta a javallatait, ami a még több szexen kívül például a fiatal zeller nyersen történő fogyasztására is kiterjedt.
    Az aktus egy váll- és nyakmasszázzsal fejeződött be.
    Pema doktornő nemcsak a testem, hanem a lekem is istápolta.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt rózsaszálakat már a megérkezéskor átadtam. Többször mondta is, és valóban úgy volt, nem az órát nézte, hanem azt, hogy amit beígért, azt hiánytalanul elvégezhesse.
  • Összkép:

    Pema kisasszony/doktornő számára ez a foglalkozás nekem hivatásnak tűnik. Nemcsak az egzisztenciális cél lebeg a szeme előtt, hanem tényleg szereti ezt csinálni, és ez alatt nemcsak a szexet értem, hanem a férfiakkal való foglalkozást, amit én itt gyógyításként aposztrofáltam. És valóban úgy jöttem el tőle, hogy ha tehetném, minden héten visszamennék, és bizony, meg is gyógyulnék. (De azért igyekszem, hogy lássam és érezzem őt még.)
Happy Massage