• Szofi

  • Beküldte:
  • Szofi reagálása

    Ködzönöm szépen a beszámolót! Legközelebb nyugodtan jelezd, ha valamit szeretnél hogy tovább csináljak!(pl. francia) Várlak vissza! Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Nem az előzetes terveknek megfelelően alakult a szombati napom, így lett egy kis nem tervezett szabadidőm. Szofi már régóta a kedvencek közé volt elmentve, gondoltam használjuk ki a lehetőséget és fölhívtam. Pár csengetés után felvette, kedvesen elmondta a tudnivalókat. Szerencsére volt még szabadideje aznapra, így a hívás után bő egy órával már a kapu elöl hívtam újra.
  • Megközelítés:

    A telefonba pontos címet kaptam. Gps gond nélkül odatalált, egyszerű a társasház megtalálása. A parkolással nem volt gond, a ház előtt ugyan nem, de 50 méteren belül meg tudtam oldani. Hétköznap elképzelhető, hogy ez egy kicsit macerásabb. Tömegközlekedést nem vettem igénybe, de a háztól 1 sarokra található Fehérvári úton úgy tudom BKV-használatával is gond nélkül megközelíthető a cím.
  • Helyszín:

    Egy nem túl régi építésű lakópark egyik társasházában van a randi helyszíne. A bejutáshoz 2x is kell kapukódot megadni, de ez semmilyen plusz nehézséget nem okozott, egy hívás alkalmával megoldható volt a bejutás. Maga a lakás egy kis méretű, de jó elrendezésű tiszta és rendezett hely. A fürdőt leszámítva egy légtér az egész, a háló rész egy fél-fallal elkerített rész, ami tökéletesen ki van használva egy elég méretes és kényelmes ággyal. A fürdő maga szintén tiszta és rendezett volt, felszerelve minden szükséges kellékkel (több féle tusfüdő, szájvíz, stb.). A törülköző tiszta és száraz, de elég kicsi, így a derekamra nem tudtam körbetekerni, de ezt fogjuk rá a nem túl kicsi derékbőségemre... :) Az ágyra tiszta lepedő került fürdés után.
  • Lány külseje:

    A lakásba bejutás után, az ajtó mögött a képeknek tökéletesen megfelelő csinos hölgy fogadott. Az arca a képeken nem látszik ,de senki nem fog csalódni, nagyon csinos arca van Szofinak. Egy fekete selyemköntösben és bugyiban fogadott, amit kérésemre fürdés után kiegészített egy combfixxel és egy magassarkúval. Aki szereti a pici, vékony de formás lányokat, azoknak nagyon be fog jönni, nekem is bejött :) Szép, méretes szilikon-cicik, vékony alkat, formás lábak, ápolt bőr.
  • Action:

    Bejutás után egy kanapén ülve beszélgettünk jópár percet mindenféléről, talán egy picit túl hosszan is.(ez a randi végén hiányzott is) Majd fürdés és irány az ágy.
    Elkezdődött egy ismerkedő simogatás, majd a Szofi a hátára feküdt. A csókot nem igazán fogadta, így azt el is engedtem egy szájrapuszi után, inkább elindultam lefelé. A ciciknél egy kis időt eltöltöttem, nagyon kellemes őket szájbavenni, simogatni. Majd levettem a bugyit és egy gyönyörű puncival találtam magam szembe. Fazonra igazított, piercinges, fantasztikus! El is kezdtem nyalakodni, amit egy kis idővel később kiegészítettem egy finom ujjazással is. Ezt csináltam egy darabig, mert bizony nem csak a látvány fantasztikus, hanem nagyon finom is az a punci, viszont célt nem értem vele.
    Cseréltünk és Ő kezdett egy finom franciába. Jól csinálta, kellemes érzés volt, viszont nem tartott túl sokáig, viszonylag gyorsan gumit húzott (ez a rész tarthatott volna picit tovább is). Kezdésnek Szofi került felülre, én pedig élveztem ennek a pozitúrának minden előnyét. Szép látvány innen föltekinteni rá :) Kellemesen, a tempót váltogatva lovagolt, majd kérésére mögé kerültem. Szépen bepucsított, nagyon izgató és hívogató volt a látvány, így kutyusban folytattuk. Ezt a pozíciót szerintem szereti, de én sem tudtam volna belekötni:) Lassan kezdtem, nagyon jó érzés volt, majd kicsit fokoztam a tempót, ami nem volt ellenére, sőt. Kis pihegés a részemről, majd a második roham, ha minden igaz, akkor már célt ért nála :) Ezután visszakerültem a hátamra, Szofi a nyeregbe, és változatosan lovagolva addig mozgott rajtam, amíg én is elmentem.
    Visszaültünk a kanapéra, és beszélgetés közben a lábaival kezdtem el foglalkozni. Nagyon pici, de nagyon formás, szép lábai vannak, simogattam, csókolgattam őket elég sokáig, imádtam őket. Szerencsére nem csiklandós. :) Rákérdeztem a második menetre, mondta, hogy nem sok időnk maradt, így egy kis nyalakodást kértem még tőle a kedvenc 69-es pozitúrámban, meg egy kis szájraülést, ami nagyon jó volt, de ez idő hiányában már elég rövidre sikerült.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt, extrákat nem vettem igénybe. Még pont egy darab papírral rendezhető az alapóra, szerintem ez teljesen rendben van.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, Szofi egy nagyon kellemes partner. Akinek képek alapján bejön a hölgy, biztosan nem fog benne csalódni. Részemről mindenképpen ajánlott.
Happy Massage